Allsång

Nu har jag brottom, Min data har lekt cp sen i går ich snart ska jag till Kajsa, Allsång imorgon. Idag har jag shoppat. Jag har myvket att komma igen med, men vänta bara. Kolla efter mej imorgon på Allsång.

Puss.

Back

Jag är hemma, bara så ni vet. Bloggningen kommer igång så småningom.

Hjärta.

Spanien


Hejhej. Imorgonbitti klockan 6.35 så flyger jag ifrån Sverige och åker till Torrevieja (Spanien) och lever loppan tills den
28/6. Nu laddar jag över musik till iPoden och fixar lite allmänt. Snart så ska jag sova. Synd att man inte kan förprogramera några inägg, men ni får står ut. Ni kan ju alltid kolla igenom arkiven, jag har ju bloggat sedan Oktober och då finns det ju en hel del att läsa. Ni får ha det himlans bra här i regniga Sverige, men när jag kommer tillbaka så kommer jag ha en hel del bilder att dela med mej. Och förhoppningsvis massor med shopping.

Hjärta.

Musikundret


Sminkfri? Såklart jag är. Min nya style. Kan inte minnas senaste gången jag hade smink två dagar i rad.
Nu ska jag nog sy, en kjol ska det bli.

Hjärta.

Busskort


Jag har fått ett busskort. Förlåt för tråkiga inlägg.


I'm sitting here


Jag ör verkligen fantasilös just nu. Tråkiga bilder blir det. Borde duscha, mitt hår skriker efter det. Snart ska jaf börja packa och så. Längtar så till imorgon, Torrevija here I come. Ska bli grymt skönt att bojkotta midsommar, onödig högtid enligt mej. Man känner sej bara tvungen att göra något kul. Här kan jag inte sitta halva dagen, det går inte.

Hjärta.

Rasten

                   
                   
                      Bara för att jag rådiggar rasten. Disneychannels bästa barnrogram.

..

Vet ni vad som slog mej, nu i mina sorgliga stunder (fotbollen), jo, i Spanien så lär det finnas massor med marknader. Det är det roligaste som finns när man är där. Typiskt spanskt. I Italien och Tunisien så fann vi ingen, men nu, då jädrar. Jag älskar flygplansfrukost vill jag bara meddela er. Och min kamera kommer vara överfull när jag kommer hem. Imorgon så blir det packning för hela slanten. Jag hoppas verkligen att mitt pigment vill vara snällt, ibland blir jag brun, ibland inte så. Nu ska jag fixa lite musik. Kan fortfarande inte förstå att vi är ute ur EM.


Ingen behöver veta


Idag har jag varit av mormor. Jag fick respengar av henne. Gulligt. Nu kollar jag på matchen, not very well. aja, minst 45 kvar att spela, så hoppas det ordnar upp sej. I övermorgon åker jag till Spanien. Och Erika, jag ska till Torvecha (stavning tack). Imorgon så blir det bara packning och sånt. Växla alla penagar jag tjänat ihop. <3


Nisse Hult

Är det bara jag som tycker att Nisse Hults historiska snedsteg är grymt bra. Men Johan Glans och alla. Den är verkligen sjukt kul. Den var ju en miniserien på ettan förrut. Den handlar om Nisse Hult som är med i historiska ögonblick. Typ Gustav Wasa, men han gör allt istället. De typ reder ut problemen ;). Kul är det iallafall.

                   

Nu ska jag se klart på ett avsnitt, sen så ska jag gå och sova. Imorgon så ska jag till mormor.

Puss.

Spanien

                       
                                                   På fredag åker jag till Spanien =)

I ask her to stay

Nu ska jag sova. planerna för imorgon ändrades, men troligtvis så kommer jag göra allt för att tjäna pengar. Synd att det inte blev något, right Annika.

Puss.

De slocknade stjärnorna

Nu ska jag byta om för en match mot de sk Slocknade stjärnorna, detvillsäga våra föräldrar. Det lär bli en hård match ;)
Jag är bäst på att rensa hallonhäckar vill jag säga er. Sen så ska mamma köpa ett busskort till mej, det är ju alltid bra att veta.

Puss på er.

                     
                      Brottbysk i Gränna. Vill inte nämna var jag finns, då jag ser alldeles för hemsk ut.

Ipod

God morgon. eller, jag gick upp för ett tag sedan, men har degat ett tag framför tv:n. Idag ska jag tjäna engar, dvs rensa hallonhäcken och så. Kanske klia gräset också. Jag kommer bli rik så mycket som jag jobbar. Måste ha pengar tills fredag, då åker jag till Spanien. Härligt. Jag har tillochmed planer första veckan på sommarlovet, så jag inte bara slösar bort mina dagar. Idag så ska jag ju fixa och så, sen ikväll så ska vi sela föräldramatch i laget. Imorgon ska jag till staden med Hedvig, Annika och Jakob. Onsdag tänkte jag åka till mormor så hon inte behöver känna sej så ensam och hjälpa henne. Torsdag ska jag väll packa och så, växla pengar (jag vill inte använda kort där nere), fixa musik till ipoden och lite så. Fredag klockan 06.35 så lyfter planet till Alicante. Jag lääängtar.
Nu ska jag klä på mej och leka duktig. Puss.

                      


Random


















Bilder som ni aldrig har fått sett, men nu. Jag är besviken över Sverige.

Lookalikes

Är inte Magnus Uggla och Carles Puyol sjukligt lika?

 

Haha, på med glasögonen Puyol och han skulle vara exakta kopian av Magnus.

Nu ska jag fortsätta kolla på matchen, Spanien är i chock. Min 2-1 til Svarigen värkar inte helt omöjligt, right!

Out of the lights

Hejhej. Jag har lekt duktig! Jag har städat hela huset väldigt noggrant, sopat massa skräp ute, rensat ogräs och så heöa dagen. Allt för att få pengar till på fredag, då jag åker till spanien. Längtar sjukt mycket. Jag ska sno lite minneskort till kameran här hemma, fast jag har ett med 2 gg och ett med 512 mgb. Så kanske klarar mej, och jag har ju fixat så att inte bilderna tar så stor plats, så det blir nog lugnt.

Snart ska jag se på Sverige-Spanien. Jag tippar på 2-1 till Sverige. Min lillebrors kompis och hans pappa är där, jag är avis. I Insbruck är det, där var jag i somras, när vi bilade hem till Sverige från Italien. Det ligger i Österrike för er som inte visste det. Btw så längtar jag verkligen tillbaka till VM 2006, tyskland, jag var där. Det var verkligen sjukt kul och stämningen var magisk.

Puss.


Sura jag i Tyskland. Vad liten jag var :P


Skolavslutning

Skolavslutningen var mer eller indre katastroffal. Det var inte kul att säga Hej då till Matthias. Men han lovade att han skulle komma och hälsa på och komma tillbaka i nian (han ska plugga HKlärare i ett år). Han sa att han skulle sakna oss(!). Mattias är världens bästa vill jag bara meddela.

Bilder har jag också.

                   
                        Hedvig
                  
                   Mattias med ögonstenen, jag tänkte ta den.
                  
                  Världens bästa lärare. Längtar tills 9:an.
                  
                  Jag hade bakat en jordgubbstårta som var sjukt god.
                 
                  Mattias, jag, Annika, Hedvig. Haha, kolla på Mattias på bilden :P
                  
                  Onaturligt smile, men jag bjuder på den.


Fri som en fågel

Jag har sommarlov!

Sommaren i city


Hej suris!( jag alltså) Jag könde mej otroligt fantasilös idag. Men men, HMbarn jackan, hmherr t-shirten, mina zara Jeans och skor från din sko.
Har hittat ett väldigt bra ställe där man kan sätta på självutlösaren. Juste, tårta var det.

Täby

Hejhej. Idag efter skolan så drog jag, Hedvig och Kajsa till Täby. Vi hade sjukligt kul. Framför allt när vi kastade jordgubbar. Vi köote 2 liter och de ruttna förjade vi kasta till varrandra (jag och kajsa, hedvig va geek) med askarna. Vi hade skitkul. Sen när vi skulle gå så kom en tant (okej, kanske 35) fram till oss och sa åt oss att ta upp det för det såg otrevligt ut. Våddå? Om det var värsta stora gänget med 15:åriga (ursäkta) blattar så skulle hon aldrig vågat säga till. Vad är det för sammhälle vi lever i? Sura blev vi iallafall, och hon tjejen hade ju suttit och lett när vi hade kul och sett det underhållande. Jaja, mindre sånna åt folket.
Med hem kom ingenting, men Kajsa köte sjukt fina skor och en skitsöt klänning.
Jah är duktog på att spara, vill jag bara meddela. Och imorgon så är det skolavslutning. Jag kommer skämmas, haha våran sång. Lova att inte garva!

                      
                         Kajsa sötis.
                       
                       Kajsa och Hedvig.
                       
                      Jag gillar jordgubbar.
                     
                      Jordgubbar är det bästa som finns.
                     
                      Hej jordgubbe!

Nu ska jag baka jordgubbstårta tills imorgon.

Puss.

Från hjärtat av österlen.

Hila fint jag har det. Sitter ute vid poolen och äter frukost med datorn. En konversation har jag med Annika också. Om ett tag ska jag till skolan, börjar 9.30. Puss.


Frukost.

Jag målade mina naglar igårkväll och nu tror man att dert är jordgubbar hela tiden man ser på de.

Torsdag

Hejhej. Vaknade nyss. Himla fint väder det är idag. Dagen till ära går vi bara två timmar i skolan, och under de två timmarna så ska vi kolla på fotboll, Lärarna mot 9:orna. Vi som ska uppträda på skolavslutningen ska nog repa lite också. Grymt soft dag. Sen så ska jag nog hem till Annika med Hedvig, fixa inför imorgon med skolavslutningen. Måste måla tånaglarna och lite så. Nu ska jag nog gå och ta mej lite frukost, syns senare med bilder såklart.

Puss.

En dag som var igår

Som sagt, de eftertraktade bilderna från igår, på naturhistoriska riksmuseét.


Kajsa och Hedvig på bussen dit.
  
Hedvig och Mattias, Johan och Marcus, Hanna.

Skelett, obs dåliga bilder, man fick inte ha blixt.
                         
Onödig fakta, skelett, ett annat skelett.

Vaxdockor som var coola.
  
En apa, jag i ett skelett (genomskinligt), en kille som var sjuk lik min pappas kompis.

En fisk, han va svår att fånga på bild med digitalkamera vill jag påstå.
  
Sött barn, en fjäril och Linné.

En säl, suetness!
  
En jordglob, jag med ful min, en maskin man gjorde moln med.

En mask i hårdplast, 25:-. Fy fan, vilka priser, kanske är värd 50 öre.
  
Naturhistoriska, Hedvig, Jag och Kajsa med gigantiska löv.

Suddig fågel.
  
Årskurs 7, blomma, en äcklig katt som hade en levande mus i munnen.

Savvas tvingade alla att vinka. Hej då!

Ingen bra kvalite på bilderna, men det får vi leva med.

Puss.

Förfrusen

Isch. Idag blev så blöt som jag aldrig förrut blivit och jag är riktigt kallt. Har legat inne sen jag kom hem och värmt upp mej. Det regnade hela dagen. Nu lyser solen upp, så typiskt. Badade ingenting. Jag hade alldelles för lite kläder på mej.
Har nog aldrig varit med om något liknande.
Nu ska jag äta middag, sallad blir det, troligtvis med avokado. Puss.




Ankan på bild 1, jag på bild 2. Innan regnet var detta.

När solen lyser och du tror att allt kommer lösa sig



Jag säger bara asgarv åt min min och min lugg, hahahaha.
Jackan kommer från HM barn, klänningen under från HM trend, ett par jeansshorts har jag också, från Vero moda och väska kommer från HM den me. Även vita tygskor på mej från det sistnämda.
På Naturhistoriska är detta och fotografen heter Hedvig.

Puss.

Why does it rain?

hejhej. Idag har jag varit på museum med sjuorna. Det var helt okej. Kan inte säga att det var skitkul, men utställningarna tyckte jag var bra, framföarallt de två filmerna vi såg. Snart så ska jag se på Sverige-Grekland. Jag och mamma har köpt godis.

Imorgon så ska vi i ''friendsteamet'' gå (!!!) till Dommarudden, vilket är strax över en mil (tror mer). Bada ska vi göra när vi kommer fram. kan nog bli himla kul om det är fint väder.

Laddar upp bilder från musét senare.

Puss.

Why am I doing this?


Haha, inte den roligaste bilden. Såhär såg jag då ut. en HM tisha, mangokjol, nya skor från din sko och väska kommer från HM. Ni behöver ju inte tänka på min lugg, den stod i det ögonblicket åt alla håll.


Nu ska jag sova. Imorgon så ska vi till naturhistoriska med skolan, matsäck med. Jag kommer svimma när folk tar upp sina slabbigga pastasallader och torra mackor. elle kanske någn slår på stort och har med sej e panpizza i en burk . Fyfan, isch. Vi hatar matsäck. Right Hedvig! Min kamera kommer ju såklart med.

Idag så var jag i Täby och gjorde av med 24:-, ville bara säga det.

Puss!


Run away

Jag och Hedvig har varit ute och sprungit.

Min bror och jag


Jag ser CP ut, men jag bjuder å den, haha.

You know me

Jag har bloggat dåligt. Kommer igen snart igen, det vet ni.

Because I love you

Blev skitkass kvalite, ska kanske fixa det sen. Men detta är iallafall vad jag har pysslat med under natten. Puss.

Let me love you

Man kanske skulle sova (?). Fast först så ska jag fixa en grejj, vad får ni se senare. Imorgon ska jag få nya skoor! =)

Vad hände?

Hejhej. Dålig bloggning idag, men jag har varit ganska uptagen. Först så var jag i Vallentuna från klockan 10 till 14. Det var riktigt varmt. Vi dansade på en dansmatta och den var ju såklart svart och vi var utomhus, så den tog ju upp all värme., och vad hände? Jo jag brände ju såklart fötterna. Har fortfarande ont i de, men aja, sånt får man ta. Jag är happy,  imorgon så ska jag få gladiatorsandaler av pappi. Jag är fruktansvärt glad. Sen så ska jag kanske tälta imorgon.
Nu ska jag fika, lite bilder frpn idag kommer senare.

Puss.

Ich liebe dich













Prästkragar har vi i våran rabatt, de är fina. De gör sej fina på bild också. På bild nummer tre så satt en äcklig mygga, isch.

Snart så ska jag fika, jordgubbstårta med svenska jordgubbar på. Cookies har vi också, låter som en finfin kväll.

Till Hedvig: Jag längtar som fan efter att ta ner den!

Imorgon så har vi uppvisning med musikalen i Vallentuna, hoppas att det blir lika fint och så som det var förra året på nationaldagen. Då sjöng jag I love Rock'n roll. Jag vill igen, älskar att sjunga på scenen, bland det bästa jag vet.

Puss.

In the school

Hejhej. Sitter i skolan med en laptop. Det finns ingenting att göra, ååh. Man får inte gå hem heller. Eller, om man frågar Thomas om ett tag så kanske man får, hoppas på det. Idag ska jag på sång. Men det är inte förens senare. N'r jag kommer hem om typ en timme så ska jag lägga mej ute vid poolen och pressa, underbart. Bada ska jag nog troligtvis göra också. Idar tar min bror universidenten ( haha, jag har hittat på det, menas med att man går ut universistetet). Kul för honom. Han ska börja jobba på måndag slog det mej nu. Haha, han på ett arbete. Jag sitter och skriver meningslöst, jag vet, men jag har så fruktansvärt tråkigt . Okej, det är bättre än att ha NO, tråkigaste ämnet, men iallafall. Finns det inget kul på datorn man kan göra här? Massa sidor är blockade och jag har inga bilder som man kan kolla igenom, utan istälet så får man lida med spelsidor. Haha, okej, jag tyckte det var kul att spela ett fiskspel, men det bölev ju lite långtråkigt. Haha, jag tyckte iallafall att jag var bra. Kanske ska fortsätta spela, nej, det är tråkigt. Kanske ska kolla in om det finns någon internatshopping att sukta efter. Haha, men jag sparar ju. Ja, jag kanske ska läsa min bok som jag fick hem igår. Heter typ; Vad hände med Jennie? Men den ska jag ju läsa när jag kommer hem och solar, då har man ju något att göra.

Btw, på tyskan så gick vi i tyska gruppen och Yvonne (lärare) och köpte glass. Vi hittade en ful katt, men alla killar (jag är ensam tjej) tyckte den var söt. Haha, den va skitful jue. Alla gillar typ katter utom jag.

Nej, jag orkar inte sitta här längre.

Puss.

Simon Och Sophie

Åh, har nyss läst ut en av de fem böckera jag fick idag. Den jag läste hette som rubriken. Guuuud vad bra den var. Jag vill fortsätta läsa. Dock så känner jag mej sjukt killdesperat.
Fynderar på om jag ska börja läsa en till, får nog bli så. Ska gå till biblioteket om en vecka eller så, så jag har böcker tills jag åker till Spanien. Haha, nu blir jag boknörd igen. Nejmen att läsa är ty det bästa jag vet, eller nje, men det är sjukt kul på något sätt.
Nej, nästa bok väntar.

Puss, sov gott!


Tillsammans

Hejhej. Nu ska jag ut och sola och ta ett dopp i poolen. Har fått mina fem böcker idag, lycka. Ska börja läsa någon av de.
Ikväll har jag fotboll om ni vill veta.

Jag orkar inte sitta inne, Puss.

Like a Hero

Jag är duktig. Idag var jag i Täby med Annika och Hedvig. Jag köpte ingenting för mina egna pengar, endast typ brösttejp (?) och mat. Tejpen är ah, något skumt. Men iallafall så ska jag ha det till skolavslutningen till min klänning. Tror det kommer gå kalas. Annars funderar jag på att tejpa med gaffatejp. Alltså tänkte jag fra ett varv runt brösten iställer för bh. Ingen här hemma tyckte det lät bra, de trodde jag skulle få blodstopp. Aja, någon som vet något bra sätt eller? Aja, det jag köpte borde fungera jättebra. 49.50:- på HM, trepack var det också. Bild kanske kommer.
För er som inte vet så sparar jag engar tills jag åker till Spanien om ca två-tre veckor. Måste ha pengar då ju.
Jag funderar på om man borde sova.

Puss och Kram.


Sleeptime

Nu ska jag borsta tänderna, sen sova.
Har fruktansvärt ont i huvet, not fun.
Imorgon ska jag ha på mej min skönhet, min blommiga klänning( den som det känns som om alla har)
Musikflex ska jag gå på också. Det är kul. Jag har redan tagit en flex denna vecka. 
Idag så hade min mentor(låter som om jag äger honom) en fin randig t-shirt. Vit med svarta ränder på. Peak var märket.
Han sa förresten att jag var social och om man kunde vara socialare än mej så var det min mamma.
Jag tyckte det var fint sagt. Tror jag ska gå upp och säga det till mamma.

Sov sött, alla är fina. Hur de än ser ut. Okej, det där lät lite töntigt, men så är det.

Today I'm wearing this



Skor som är mammas, t-shirt från HM och även kjolen kommer därifrån.
Nu ska jag dra iväg till bussen, musikal.
Musikal är kulkul.

Puss

Sjung om studentens lyckliga dar


Sedergrenska var utspringet vid. Där på taket står lyckliga studenter.
    
Mamma, Martin, Joakim.

Fredrik, lite konstig bild. Men tjusig är han!

Nu verkar det inte funka att ladda upp flera bilder, fjösigt.

Nu ska jag sova tror jag. Skönt att komma i säng skapligt tidigt.
Imorgon bitti måste jag raka benen.


Puss.


RSS 2.0