Torsdag kväll

Blir ett sent inlägg eftersom jag har fullt upp på torsdagar. Först så är det skolan till tre pluss att jag tar flex till fyra. Sen så ska jag hem och äta i typ tio minuter, sen så ska jag till bussen och sjunger i en timme och en kvart och sen hem till fotbollsträningen och sedan hem och duscha och gå och lägga mej. Snacka om fulla Torsdagar, inte en minnut ledig.. Jobbade riktigt bra med Svenska om min julnovell. Den kommer nog bli riktigt bra. Bara det att ibland så kan de misstolkas xD. Ha det bra, god nat..

Onsdag med bror

Oh, äntligen är det Bonde söker fru och Top Model igen. Ingen annan än jag och min äldsta brorsa Jocke är hemma så vi fick äta middag själva. Jag älskar min bror han är så jävla rolig. Han hade fixat middag, falukorv med makaroner, värsta lyxmiddagen xD. Muhaha, han är verkligen bra härlig. Något att hänga i julgranen. Snart så kommer väll mamma, Martin, Fredde och pappa hem. 

                        image89

Amanda Jensen

Åh, jag älskar verkligen Amanda Jensen. Hon sjöng ju Hallelujah såå bra..

                                            

Mac

Åh vad jag vill ha en Mac från Appel. Så himla fin och verkar hur bra som hällst med tanke på att apple brukar vara riktigt bra. Verkligen något jag önskar mej i julklapp, men jag tror dock inte att jag får någon, men man kan ju alltid önska ! xD

                                                                                                                                                                                                                image85

Tisdag

Gud, det känns verkligen som om det är Tisdag runt tre dagar i veckan. Såå tråkigt. Men nu när skolan är slut så är det ju inte så farligt.. Lyssnar lite på Måns Zelmerlöv och Agnes Carlsson med all i want for christmas, med tanke på att den 20 December så ska vi ju sjunga. Längtar, men vi vet inte vad vi ska ha för musik. Om vi inte ska ha någon alls, eller gitarr eller hur vi ska ha det. Piano kan vi utesluta för Gustav kan inte spela det. Hoppas att det går bra. Ikväll så är det ju Uggly Betty och Desperate Houswives. Härligt. Håller just nu på att ladda ner M.A Numminen. Haha, han är så sjukt skön..

Ha det bra!

Björnriket med babesen

För några månader sedan var jag med Jassie och Heddan till Björnriket i Fjällen. Vi åkte en Fredag och kom hem på Lördag natten. Vi gick upp i svarta backen i typ 50 graders vinkel. det var väääldigt jobbigt. Vi hade väldigt kul i backen men det blev några avbrott, vi tex stannade och kastade massa stenar.. det var kuuwl..

Tyvär så CPar sej dator sej lite så det blir inga bilder, kanske senare..Hoppas verkligen att man får en i julklapp.

Måååndaaag

Igen en ny vecka. Har vait i skolan idag med en lite för närgången Erik. Bra bara att han inte är seriös. han typ kom och hoppa på mej hela tiden. Hade kul på musikalen och vi typ dansade i 2 timmar. På fredag så har vi sista repet inför de tre uppvisningarna på Måndag.. och på Måndag så ska jag till gården och se Gustav, vår musiklärare spela. Någon mer som ska dit? Ikväll är det Prison Break. Så fucking heta Dominic och Went är.. Rawr. Snart kommer bilderna Hedds..

Puss och Kram

God natt

Fredde måste ha datorn nu för hans har gått sönder. Går nog och kryper till kojjan nu. Och föresten så ska jag, heddan, ankan och kajsa sjunga all i want for christmas på julavslutningen :D. Jag är jätteglad. God natt..


Svensson?

Tog testet av Beccus.. (hairsprayy.blogg)

[x] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[x] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[  ] I din familj är ni 2 barn(vi är fyra)
[x] Du bor i villa
[  ] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[ ] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[ ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[x] Din pappa är lite lätt överviktig
[x] Du idrottar flera dagar i veckan
[  ] Du har husdjur
[x] Du får månadspeng
[x] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds
[x] Du följer Melodifestivalen ibland

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.


18x3= hmmm, 54 % svensk XD Självklart ;)

Söndag

Åh, skäll lite på mej. Jag är ju så dålig på att uppdatera min blogg. Har bestämt mej att jag ska blogga meeeera nu. Var i St Thomas kyrka i Vällingby idag på första advent med mamma, mormor, kusin (julia), min morbror och hans fru. Efteråt så åt vi lite hos mormor. Sedan så begav jag och mamma oss till täby där Fredde mötte oss. Vi köpte julklappar. Bloggar mer sen..

RSS 2.0