Don't worry, be happy

image404

     

I'm happy, as you know. Billigt var det också. Väskan från Hm, likaså kjolen/tubtopen medans t-shirten blev inhandlad på Cubus. Snart ska jag brasa.

Puss

När solen lös och fåglarna kvittrade

Idag har jag shoppat. Jag blev nöjd,riktigt nöjd. Blev en t-shirt, tubtop (som jag ska ha som kjol) och en väska. Jag och Hedvig hade det supermysigt och riktigt kul, as usual. Först var vi på söder och sen drog vi till vanliga stället, ja, drottninggatan och gallerian och sånt kraffs. Jag är alltid glad när jag har shoppat, framförallt med Hedvig, för hon ger inga dissande blickar om man hittat något som den andre inte gillar. Sen så hade vi det kul på HM, men det tar vi en annan gång. Nu ska jag ladda upp bilderna så ska nio få se på kraffs senare.

Puss och Kram, ät en banan Amanda ♥


Happy thoughts

image397

image398

image399

image403

Onsdag

Idag är jag ledig. Tjoho. Idag så ska jag tillbringa dagen med Hedvig i stan. Kan man tillbringa en dag bättre? Bara det att jag är jätteförkyld och har svårt att gå pga min trappramling (se längre ner). Jaja, men det skiter jag i. Jag ska gå i en blommig kjol och njuta av vädret. Härligt. Snart så ska jag duscha, äta frukost och göra mej i ordning. Ikväll så blir det att vara med Hedvig också, härligt.
Syns senare.

Amanda ♥

The rose

image394

image395

image396

Nu ska jag sova.

Sov sött, Peace And Love Amanda  ♥

Jag ramlade i trappen

Idag när kag hade sytt lite så var jag påväg nerför trappen med symaskinen som väger MINST 10 kilo. Och vad händer? Jo, jag snubblar till och slår till mitt as i trappen och glider nerför hela jäkla trappen. Det gjorde skitont och mamma och bror kommer springandes och på övervåningen så hörde jag pappa skrika ' Vad var det som hände?'. Symaskinen gick inte sönder, det första jag tänkte på. Men jag grät inte, Rasmus fel =P. Nu är jag blåslagen över foten, armbågen, höften och värst av allt rumpan/ryggen. Inte skönt alls. Pluss att jag redan har min jäkla förkylning och nässpray fungerar ju inte och inte te mot halsen heller. Jag får det svårt. Men imorgon är det valborg och jag ska vara med Hedvig, jippie kajjej.

Och jag är ledig imorgon, alltid något bra. Shopping blir det då med Hedvig.

Puss Amanda ♥

image393
Bild som passar in tycker jag. Nämen den var läskig och kröp runt i mitt rum så jag fångade den i en burk och jag va extra snäl och släppte ut den =).


Tisdag

Idag kom jag riktigt lågnt på min kjol i löjden som jag började med IDAG. Haha, jag är snabbjobbad, jag vet. Fick ta med den hem och jobba lite med den,men jag kommer nog göra klar den =P. Jag funderar på att gå ut med datan och lägga mej på studsmattan, men först måste jag ta nässpray, jag är döförkyld. Ska inte träna idag.

Vi syns snart, kanske lägger upp dagens, det är så kul att se efteråt vd man hade för kläder.

Puss Amanda ♥

Spontan

Hedvig och jag gillar att vara spontana. Känns som allsång.

Amanda säger:

asså, jag är så jäkla sugen på att gå ut och fota en jäkla massa, men hej fult väder

Hedviig' säger:

men jag joiinar!

Amanda säger:

Jag har fått lånat freddes wayfires

Amanda säger:

Ska vi promenera?

Hedviig' säger:

jaah!

Hedviig' säger:

of course älskling!

Amanda säger:

Okej, jag kommer till dej inom tio minnuter

Som ni förstod ska jag promenera nu, see you later aligator.

Puss Amanda ♥


När träden blommar och det är vår i luften

image389

image390

image391

T-shirt som är mammas, kjol som jag sytt själv och sidednband som jag insett att det kommer från MQ.
Vill bara meddela att jag fått beröm idag och sådant värmer.

Puss.


Nämen gud

När jag satt på biblan och vöntade på att bussen skulle kommaså lästejag en KP tidning, det va ju så länge sedan och jag hade ju inget bättre för mej. Men iaf, på den där Prat sidan, då var det en liten kille som hade skickat in en insändare där de stod såhär:

image388

Jag är en kille på 12 år som bara varit ihop en gång.
Vi var ihop en dag i trean, så det räknas inte ens...
Jag har fått kämpa mig igenom hela livet och jag hade verkligen behövt någon vid min sida.
Hur gör man egentligen för att träffa den rätta?
Och hur vet man att det är den rätta? Har du något bra tips?
Skriv till Svar!

En som undrar

Min första reaktion var, vafan han är ju baa tolv år. Haha, humor kallas det =P.


Alarm

Hejhej, kom hem för tt tg sedan om ni ville veta. Det va sorgligt att det här var sista föreställninge, vi som jobbat så medden. Men det har vait skitkul. Är väldig trött ochhar ont i huvudet och halsen. I väntan på bussen så gick jag till biblioteket, haha, typiskt mej. Fundrar på om jag ska städa mitt rum, me allt går emot det. Nej, här kan jag inte häcka, eller jo det kan jag.

Puss Amanda ♥


Måndag

Hejhej, snart så ska jag bege mej till Vallentuna,sista föreställningarna idag =(. Har väääldiiigt ont i halsen, det är inte kul. Håller på att koka te så jag hoppas att det ska bli bättre. Antingen åker jag med pappa till Vallentuna, eller så åker jag buss. Pappa ska ju åka så tidigt, jag behöver ju inte vara där förräns klockan halv nio. Nu måste jag gå, tet kokar snart över.

Puss Amanda ♥

Ett blommigt linne

image385

image386
Linne från Gina, kjol tror jag är från Vero Moda, Band i midjan ?.
Han bara ta två bilder på kjolen. Men iaf, den är omsydd och jag blev nöjd. Ska leta fram lite gammalt tyg och sy om, kanske fråga mormor elle farmor, de bodrde ju ha sådant trevlans. Nu ska jag sova.

Puss Amanda ♥


Musikalbilder

image381image380image379image378image377

Bilder från Musikalen. Jag syns endast på bild 1, ute i kanten med toffsar.

image382
                                 Jag ser sur ut,hm :(

Rosaprickigt

Den här låten är väldigt mycket jag, jag blir glad när jag hör den, och jg behöver inte tänka så mycket, bara vara glad och glad att jag finns.
               

Musikalhelg

HejsanSnejsan. Har inte unnit blogga, har varit på Vallentuna teater hela dgen ohnästan hea gårdagen också, så tid har inte funnits. Jag blev iaf regält settig och skitvarm. Men det var grymt kul. Nu är jag halvt död. Snart så spelar min lillebror match, jag ska lucka. Lägger upp bilder senare. Snart somnar jag.

Puss,

image376

Puss Amanda ♥


När jag log så fick jag inget gensvar.

Hallojsan. Ikvää så har jag kollat på Talang och Norhing Hill, kvällen hemma alltså. Har ju haft musikal. Det går faktiskt riktigt bra, bara d att jag blirvarm, riktigt jäkla varm. I helgen är det typ något på Nova för Mangafolk (?) och jag blev nästan lite rädd, inte för att jag har fördommar, men de ä ju överallt, men kul för de. Haha, folk från hela Sverige är typ här. Nu måste jag seriöst sova, ska upp åtta imorgon bitti, för jag ska vara där klockan 10, så d blir väll dags att gå upp då. Jag kommer vara död, räknmed mej. Aja, imogon så får vi gäster också, fan att det inte är jag som fyller år, utan min lillebror. Jag skulle inte banga på presenteer, helt klart.

image375 

Nu ska jag sova, sov sött.

Puss Amanda </3



Fredag

God morgon sötnusar. ska snart springa iväg till skolan. Sen direkt efter det så tar jag bussen til musikalen i Valleuna,rep you no. Aja, ska bli kul, riktigt kul. Alla repliker sitter, så på så sätt är dtingen fara. Kommer inte blogga något förräns ikväll när jag kommer hem. Nu ska jag iväg och ha SO med hamstern.

Ha en fin dag, det ska jag ha.

Puss Amanda ♥

God natt

Nu ska jag sova. Jag bjuder p ett stycke bilder. Jag på första och andra, och en av de personer som står mej närmast, min lillebror som har varit hela 11 år sedan i Tisdags.

image369

image371

image374

Sov Sött.

Puss Amanda ♥

Tih.

Amanda kommer till daorn och ser att någon addat henne, så hon börjar snacka med honom, ellere han med henne. Han visar sej vara ganska vettig. Men vad vet hon.


Torsdag

Hejhej. Har nyss kollat på fotboll, AIK - Dif. Ingen höjdarmatch, 1-1. Jag gjorde megagod chockladsås iallafall. Den va vääldiiigt god. Nyss kom jag på att jag inte börjar förrän klockan 10.30 imorgon. Imorgon så har vo faktiskt musikalrep också, det ska vi ha hela helgen, sen på Söndag är det förreställning och på Måndag skolföreställningar. Guud vad det ska bli kul. Kameran kommer som vanligt vara med, mitt breoende helt klart. Jag tänkte nyss att jag skulle gå och lägga mej, men varför skulle jag göra det, jag har ju sovmorgon. Ska lägga upp bilder tror jag, har inte bättre för mej.

                                                                     Puss Amanda ♥

Snabbmatsfavorit?

Haha, titta vad jag hittade för kul =P

Vilken är din familjs snabbfavorit?
Fiskpinnar och pulvermos 4%
Korv på längden och tvären 8%
Snabbmakaroner och köttbullar 12%
Blodpudding 6%
Spaghetti och köttfärssås 35%
Kycklingnuggets 3%
Färdig pytt i panna 4%
Pannkakor 9%
Sushi 11%
Något helt annat (kommentera) 9%

Inte för att det har med det här att göra eller så, men det va ju lite kul =P. Kycklingnuggets.

Puss Amanda ♥

Onsdag

Halojsan. Jag har haft dålig uppdatering. Idag har jag och Heddan ätit glass, fotat, garvat och varit buuusiiiga. Haha, vi hade skitkul, älskar dej sweet. Nu ska jag städa rummet, sitter som på nålar och hoppas att mamma ellr pappa inte kommer in i mitt rum och säger att jag måste städa. Ska ladda upp lite bilder senare och ikväll är det Top Model. See you soon.

Puss Amanda ♥

Bilder del 1

Dessa bilder är mer för att de är fina, resten med laget och så kommer senare.image350

image346

image347

image348

image349

image351

image352

image354

image355

Mycket fina minnen. Fotboll, alla fina flickor, sjungande, piren, Partille och dagis är många fina minnen därifrån.

Puss,

And here I am

Jag är tillbaka från Gränna. skönt för er. Snart så ska jag till bussen och dra på musikal. På Söndag är det premiär. Ska skriva lite om helgen senare och sen ska jag ladda upp en massa bilder från hegen.

Puss.

Jag måste skynda

Asså, här sitter jag och tar det lugnt. Liksom, jag måste packa. Har inte packat något. När man va liten så tyckte man ju att det va skitkul, men nu har jag absolut ingen lust med det. Men jag är så pirrig inför helgen, GRÄNNA, here we comes. Detta kan nästan inte bli bättre, bara om Annika kunde förlja med, men hon ska springa orientering, hon är så jäkla duktig. Måste få ge henne en massa beröm eftersom hon typ är näst bäst i sitt distrikt och påväg mot en förstaplats. Annika gumman, fan vad du är duktig, jag vill också vara sådär bra. Nu ska jag göra en liten checklista och läsa på våran hemsida vad man ska ha med sej.

Ha det fint.

Puss.

Dagens

image344

                     image345

Jag ser lite rund ut, men vad gör det vafan :P?
Älskar västen (egentligen ett linne).

Jeans - Zara
Tshirt - JC
Väst - Replay
Armband (egentligen ett halsband) - Gina Tricot

Nu ska jag tagga till skolan igen. Har inte packat till helgen ännu, så jag kommer ha panik ikväll.

Puss

Hon la blicken i hans brunblå ögon

Jag är hemma. Cabaren va skitrolig. Haha, men jag ska se den igen ikväll xD, men då ska ju typ alla dit. Felix asså, så jäkla söööt så jag dör. Snart så ska jag och mina muffins pysa iväg .

Puss.

Torsdag

Hallo. Sitter utomhus mej laptopen. Finns det något skönare? Ska snart springa upp till Heddan och sen ska vi se på Cabaren. Vi sjuor får se den innan ikväll, för vi är i samma arbetslag. Ska ta mej en muffins snart. Ikväll är det öppet hus och imorgon drar jag iväg till Gränna, så ni får inte se mej förrän Söndag. Aja, det ska bli skitkul. Jag har brottom, ni får ha det så bra!

Puss på revbenet.
image343
Jag gillar pennor, tagen av mej såklart.

Det vackraste jag vet

Jag är galen i denna vackra kjol. Amanda Berg säljer den i sin webbshop. Har jag tur så kanske jag får den av mammi. Tänkte ha den till min brors student. Jag döör, jag smälter.

                          

Today i baked



image337

image338

image339

image340

Jag bakade muffins. De blev sådär perfekta som det går.


Mittwoch

Jag och min lillebror har bakat kladdmuffins. Bloggade inget igår då min data va CP. Nu orkar jag inte skriva vd som hänt. Aja, jag ska väll fixa lite med bilder och så nu. Har redan prppat i mej 3 muffins så ja ärmätt. Ska ha med mej imorgon till Öppet Hus. Snart så skajag laga middag.

Puss.

Jag skrev detta runt 4.

Maria Nila

image334
 Detta hade jag på mej, men nu ska jag byta om och sova.

Tunika: H&M
Tights: Gina Tricot

Puss, imorgon är det skola och jag ska göra klart min kjol i syslöjden.

Jag är mållös

Yes, 1-1 på straff. Arnefjord utvisad runt halvlek. Matchen blev nästan avstängd. Men vi klarade det. Nu väntar Prison Break. Jag vill bara meddela att jag är Glad med stoooort G.

Puss,

Blommig portfoliemapp

image333
Ni ser inte min finne va ? =P

Nu ska jag återgå till Derbytt.

Puss.

Annika

image325

image326

image327
image329

Detta är Annika.

Hedvig

Jag har hittat en cool ny inställning på min kamera =)

image322

image323

image324



Dagen efter Söndag

Jag är hemma, fast jag har varit det ett tag men inte orkat blogga. Jag är trött och om ett tag ska jag på musikal. snart så gäller det =P. Idag tack vare mej fick vi sluta ca 15 minnuter tidigare =P. När jag kom hem så åt jag mina muffins jag bakade igår och nu slog det mej att jag har glassen i frysen =D. Jippie, jag är sötsugen. Jag och Heddan ska shoppa på Onsdag, troligtvis på Söder, brukar inte vara där. Nu ska jag hämta glass.

Puss,

image321 
Orkade inte vända på bilden =P

Fotboll

Nu ska jag byta om. Om ca 40 minnuter är det samling. Nu börjar jag känna mej taggad och frächare. Jag har tillochmed ätit två (!!) toast och jag va ibte ett dugg hungrig. När jag kommer hem ska jag smälla i mej resten av glassen jag köpte igår B&J Fish food. Godaste. Nej hörni, här kan jag ju inte sitta och häcka. Wish me good luck =)

PUSS,

...

Jag har tråkigt. Tror jag ska äta lunch.

Jag ska köpa vingar för pengarna

image318

image319

image320

Jag ångrar ren den osmickrande bilden på mej, me vafan, jag bjuder på min missnöjda min =P

Puss,

Nagelacksborttagning

Hallo, jag är uppe och har ätit frukost. Idag ska jag göra nada, utom att jag ska spela fotbollsmatch (träningsmatch) mot pojkar 94. Fan,undra hur det kommer gå =P. Aj, vi kanske ka mixa lagen för att vi är så få, men detär ju roligare om vi kör riktiga lagen. Nu ska jag klä på mej.

Puss,

Why am I falling apart?

image317

Självklart så är det jag som snickrat ihop det med mina paintkunskaper =P

Puss, jag har tråkigt, ingen vill kolla på körslaget, de vill kolla på fotboll, en Lördag!

Slut

Nu är jag hemma. Kommer typ somna snart. Jag är väldigt trött. Köpte ingenting. Nej, för att hålla mej vaken ska jag kolla runt och suktas av alla fina kläder.

PUSS.

image316
Någon hade ritat den här på ett bord i skolan =P

Lördag.

Jag fattar inte varför jag vaknar så tidigt. Idag så tror ja attjag följer med mamma och Fredde till Välingby. Kolla lite i nya Centrumet, igen =P. JUst nu ligger jag i sängen och tror jag svettas ihjäl. Det är så jäkla varmt här inne, men ändå lyser solen inte. Nu ska ja gå upp och lägga mej i vardagsrumet,

PUSS.

Varför?

image314

Varför har jag en bild på bullar från ÍCA på min dator ?

PUSS, nu ska jag faktiskt sova .


Men detta är väll ändå vår?

image310

Jag överröser bloggen med inlägg, menmen har man inget att göra så. =P

PUSS.

Turbansnubben is back

Utan vårat lokala ICA så brukar det stå en arab under våren och sommarn och sälja kläder i ett stånd. Idag så packade han upp sitt pick och pack. Och jag är jusär expert på att fota så jag slog till på direkten. Haha, Larzza goes skills på att fota när hon inte ser =P

image309

PUSS.

Äppel, päppel, piron, paron.

image307

image308

Vi diggar äpplen, varje dag så tillbringas lunchrasten med äppelhandling. Jag gillar =)

Puss, nu har jag inte så mycket att göra så jag överröser bloggen med bilder.

Parlino tomtar

Ända sedan i sommras har jag velat haft en parlinotomte. Vi skulle vara som ler och långhalm.De är ju sååå sööta. På alsång så var det skitmånga sm hade, fattade inte varifrån de fått. Om ja skulle få chasen tt få en, jag skulle inte banga. Jag skulle ha med honom överallt.

                                   

PUSS.

Toight, it's only you and me

image306
Asså, det är helt jäkla sjukt, hu fan hadde tänkt att en tjej skulle vara så där smal. Jag blev s jäkla upprörd när jag var i stan med  Martin och pappa.

Nu ska jag se på talang.

PUSS.

Nu lyser solen

Vilken skön dag det här har varit. Nu vill jag bara spola fram verckan tills på Torsdag, för då är det öppet hus (I know, jag är jätte geek för jag tycker det är kul =P) i skolan för vuxna och så. Vi ska spela upp teater och baka (frivillig att vara med på teater) Typ inga som vill vara med på teater. Varför sk folk vara så tråkiga för? Man kan ju inte direkt skämma ut sej inför lite föräldrar, de tycker ju inte dirket man är dålig. Snart så ska jag hoppa in i dushen, hade ju fotboll som sista letion. Ovanligt kul. Sen så ska jag nog göra min nya fredagstradition, att sticka ut och fota utan jacka =P. Det är ju så jäkla varmt och skönt. Se you later.

Btw, hur har eran dag varit?

PUSS.

Dagens klädsel

image302
image304

Tunika - BikBok
Leggings - HM
Armband - Min kusinsbarn =P

Ha en bra dag, nu ska jag dra.

PUSS.

Skola

Nu ska jag kasta ihop mina fotbollsgejer och sedan sticka iväg till skolan.

God morgon

Snart så ska jag till skolan, eller ja om yp 1 timme och 20 minnuter. Bara SO innan lunch, yes roligaste ämnet. Sen efter lunch så är det bara fotboll, NO och mentortid. Fredagar är sköööna. Nu ska jag käka lite frukost.

PUSS.

Insider

Paus i insider. Fan vad det är kul asså. Det var allt jag ville säga =P

Finaste halsbandet

Jag har det finaste halsbadet som min kusins barn har gjort åt mej.

image301

Nu måste jag skynda.

PUSS.

Jelly Belly

Snart ska jag byta om till träningen. Jag gillar att träna.
Mamma hade fått Jelly Belly från någon firma. De är skiiiitgoda.

    image300

Imagine all the people

Hajsvaj. Jag har nyss ätit äggröra på rostat bröd. Fan vad gott asså. Jag är värsta skills på matlagning =P. Snart ska jag på sång. Hon tjejen som jag ska sjunga duett med ska komma också. Har aldrig träffat henne så det blir nog lite spännande. Jag har massa godis brevid mej som jag gör allt för att stå emot. Guuud vad jag är sugen. Även fast jag ätit frukt och är mätt så har jag ett REGÄLT sötsug. Fy på mej, men vad kan man göra. Idag va skolan ganska drym, men gick ovanligt snabbt. Om en vecka är det öppet hus. Fett soft att man får ledigt dagen efter =P. Och då drar jag och massa andra i mitt lag till Gränna för fotbollsturnering. Vi funderar på att göra en repris, dvs vinna hela turneringen.

                image299
                               Japp, sådär ser man ut mär man biter i en medalj =P

PUSS.

Gdo morgon

Jag skulle inte banga på att gå och lägga mej igen, även om det bara vore för en timme. Gud vad jag är trött. Och att det är Torsdag gör inte det hela mycket bättre, de är så lååångsamma. Nej, nu ska jag torka håret och sminka mej, sen beger jag mej till skolan.

    image298

PUSS.

God natt

Nu har jag kollat på TM och ska lägga mej till att sova. Är pigg, lackar. Jag funderar på om jag ska ta bort ALLA program och sådant på datorn,så den blir tom och sedan börja om från början. Kanske, kans inte. Den skulle ju bli snabbare då.
Nej, sängen väntar, hoppas jag drömmer samma sak igen, jag önskar verkligen att det hände på riktigt. Drömde att jag skulle få skivkontrakt och massa. Gud, jag klarar inte av att tänka på drömmen, för jag lackar bara.

PUSS.

Chailatte

Ikväll harjag gjort Chailatte. Grymgott. Hade inget chaite, så jag gjorde enligt något recept. Han inte fota det heller, men ska nog göra lite imorn också. Nu ska jag fortsätta kolla på renthus på 4an, sen så blir det Top Model.

PUSS.

Goddag

Jag är hemma. Min data är som vanligt CP, inget jag är förvånad över. Hatar den här. Och nu kan jag ju inte sitta nåon annanstans. Jippie. Bilder går ju såklart inte att ladda upp heller. Jag lackar ur. Oc jag har inga läxor eller något bra på TV att kolla på och jag är jättetrött. Nu vill jag göra läxor, jag är märlig.

PUSS.

Du, vad tänkte du med?

Jag är hemma från träningen och har ätit. Kollade lite på So you think you can dance med lillebror, nu väntar jag på att Klass 9A ska börja. Är lite sådär smått trött, så jag tänkte gå och lägga mej tidigt, dvs 22. Jaja, lite bättre än vad jag brukar. Ska lägga ut lite bilder snart.

PUSS.

Plötsligt så slog han upp ögonen och log.

image296

Jag är expert på att ta dåliga otfitbilder =P

Tights - Gina Triot
Stor skorta - HM Herr
Skinnjacka (imitation) - HM barn

Sen å had jag min nya favvorfrisyr ofc.

PUSS.

Tisdag

Hejsvej. Jag äe hemma och har ärtit, sen så ska jag råstäda mitt rum kom jag på när jag gick hem. msuga, torka golv, damma, tvtta fönstren, ja you name it. Men det får inte ta mer än 1,5 timme =P för då har jag fotboll.

Nej, nu måste jag skynda.

PUSS. 

Gute nacht

Nu ska jag kolla på Prison Break såklart. Pallar inte blogga efter det, ska stänga av datorn nu. image276
Detta är Kajsas skor, undra vems ni får imorgon. Jag funderr på att ha ett våskotema =P

PUSS, sov gott!

Fotboll

Nu ska jag se på fotbll. AIK ofc. Kommer tillbaka i pausen.

PUSS.

Jag himlar med ögonen och han brister i skratt

Ska springa iväg till bussen nu. Har bytt om och fixat håret, vad nördig jag känner mej, men vafan jag hade ju inte särskilt bekväma kläder idag, så jag kör nu på t-shirt och strumpbyxor. Jag känner mej ovanligt söt i håret, bild kommer =P.

PUSS.

image295
Hedvigs råfina skor. Hinner inte länka dej gumman.


Lilla snigel akta dej

Idag så såg jag e liten snigel på gatan.

image292

image293

Jag visste inte att sniglar hade 'snans'. Haha.

PUSS.

Måndag

Halloe. Om ett tag så ska jag dra till bussen, såklart musikal jag ska på. Nu är det verkligen skitkul där, haha. Jag hoppar runt i min jättedräkt. Så jäkla enorm jag känner mej. Idag så har vädret verkligen varit tråkigt. Jag försov mej imorse, fan vad jag lackade. Imogon så har vi engelska checkpoint, men jag tror jag kan allt, så det blir ingen fara tror jag. Nu ska jagdricka upp min oboy.

PUSS.

God natt

Nu ska jag sova. Är ganska trött. PUSS.

image291

Kanske?

Hemma på tomten så har vi ett förråd som inte används till mycket. Mina bröder brukar säga att jag kan få flytta in där. Det finns ingen värme eller något. De säger att jag skulle kunna ha den som egen lägenhet, där jag kunde sjunga. Vi kallar den för Pissboden =P. Ja, vad tycker ni =P? Haha, ska man flytta in ?

image289

För er som är lite osmarta, dsv födda på första halvåret, kanske inte fattade det här men det var iallafall ett skämt.

Flightplan

Nu ska jag se på flightplan. Har inte sett den, men länge velat. Nej, nu måste jag skynda.

PUSS.

flightplan-poster.jpg

Sorry

Halloe. ålig på att blogga, sorry. Men idag så är det Söndag,men den börjar gå mot sitt slut. Jag har spelat match med damlaget. Det gick sådär för mej, menmen. Igår så spenderades kvällen hos en vän. Jag och Jasmine och Hedvig kollade på Hairspray, lite av Saw 3 (värdelös verkligen), halva att stjäla en tjuv, Ciao Bella och även 1408. Haha, vi hann kolla på en hel del, med tanke på att vi började se på filmer klockan 22. Sen så idag såg vi på Dreamgirls. Aja, en filmhelg heltenkelt =P. Jag kan typ inte röra mina fingrar, de är typ stela och kalla, skuuuuuumt.

PUSS.

image288
Jag har så jäkla mycket bilder som jag inte visste att jag hade =P

Ser mitt huvud tjockt ut i den här?

Nu ska jag sova. Imorgon så blir det fotbollscup med Jasmine och Hedvig, älskliiingar. Dock så är det inte vi som ska spela, utan min och Jasmines lillebröder.

Sov Sött.

PUSS.

image287
Ja, varför inte en A-brunn när vi ändå håller på ?

My cool

image277

image278

image279

image280

image281

image282 

image283

image284

image285

image286

Jani, det va många bilder. På bilderna medverkade först jag, sen Kajsa och sen Hedvig som fick ligga ner. Kanske att ni får flera bilder, Hedvig vill ju så gärna ha några. De vita skorna är mina nya. =D

PUSS.

Ny kjol

Jage rådiggar min nya kjol från Mango. Jag bar just detta i Måndags för er som ville veta. =P

image274

PUSS.

Torsdag.

Varför ska min dator alltid bli CP är en fråga som man kan ställa sej. Har inte haft någon tid i veckan att blogga, men nu får ni se mej igen.

Vill börja med att Tacka Rebecca som fixat min superfina bloggdesign. Verkligen jättefin, TACK.

Igår så fick jag en jättefin skorta av min bror Fredrik, eftersom den va för liten. Vit och blå randig Gant. Jag gillar den starkt, ni får se den imorgon. Då har jag btw sovmorgon, fy fan vad skönt. Börjar först halv tio. Och sådant gör mej glad. Jag, Ankan och Heddan ska bara ta två flexar (vi brukar ta 4) i veckan nu i fyra veckor, då Matthias, skolans bästa lärare och våran mentor är pappaledig. Lackar ur. Vi har någon Linda som vi inte behöver prata om.

Igår så var jag, Ankan och Heddan (såklart) och shoppade. Med hem fick det komma ett lila naglack och vita tygskor från H&M. Skitfina var de, men de gick sönder idag. Dålig kvalite. Ska lämna tillbaka de, men bara om de har samma. Ska tigga sneakers från Stadium av mamma, då jag har massor av andra skor, men inga sneakers och jag bukar köpa skor själv. De är verkligen jättefina. Eller så beställer jag converse från internet, eftersom dollarna ligger så lågt nu och frakten kostar inte alltför mycket.

Nu ska jag fixa mina naglar och plugga lite SO, men det är faktiskt riktig kul. Vi har börjat med sammhälle och det är kul.

PUSS.
  image273

Äntlgen

Äntligen är blogg.se igång. Fan vahärligt. De senast dagana  har varit bra och jag ork ointe berätta. Det är uberfint väder te. Härligt, väldit härliJag har legat ute och läst en bok och bara njutit. Om ett tag så ska jag ha fotbollsträning. Nicenice.


Nu ska jag lägga in min nya bloggdesign. Rebecca va jättegullig och fixade. har inte sett den, så  ska bli kul. Snart får ni lite finabilde.

PUSS.


RSS 2.0