''När jag blir stor så vill jag bli ängel eller hund''

Det var precis det som min bästevän Hedvig sa när hon var liten. Haha, det förstnämnde vet jag redan att hon är, men det andra blir ganska svårt att bli. Kanske tejpa fast lite hårtussar på kroppen. Men nu är det ju så at hon har en hund, men gillar den inte. Haha, men hon ville ju bli en. Börjar typ garva varje gång jag hör henne säga det. Eller vad säger ni, finns det likheter mellan Hedvig och en hund?

   eller     



Hedvig idag, några likheter finns faktiskt.


Klicka för att stänga bilden

Mischa Barton

Som ni kanske inte vet så är det så att jag gillar verkligen Mischa Barton, asså inte ''gillar''. Men hon är alltid så jäkla snygg och ser så glad ut. Pluss att hon var grymt bra i OC, som typ är mitt och mina syskons favvoprogram.
Men, hon är ju bara föööör snygg på den här bilden. Älskar verkligen klänningen.


                              photo |

Dagens dröm

KOm på att man kanske skulle ta en titt på HMs herravdelning på hm.com och vad hittar men.. Jo, en sjukt cool T-shirt. Vill verkligen ha. Hellst av allt så tror jag att jag vill ha den rätt så stor, så Medium kanske..

                                                          


Viruset är borta!

Tackar, tackar! NU har man varit duktig och gjort virussökning och reparerat problemen. Jag har varit så duktig så nu kan man kolla på mina bilder och lägga upp de på bloggen. Jag vet, kalla mej IT-Larzza! Och en grej till, jag fattar inte varför jag i 4an började skriva mitt smeknamn men Z'a. Så himla fult, men jag kan ju inte ändra nu. Fan vad jag ångrar mej xD

Torsdag.

Idag är det Torsdag för er som missat det. Har inte bloggat efter mötet igår, men datan cpade sej lite. Jag och Kajsa var lite smått duktiga efter skolan, vi tränade faktiskt i skolans så kallde ''gym''. Tränade i ca en timme, fan vad vi kämpade. Snart så ska jag på min sånglektion. Är inte så där jippie glad, mest trött. Sen så har jag fotbollsträning, åh nej, chicken och Doggy kommer vara där. Det är två tanter som spelar med damlaget som vi tränar med. Och jag som trodde att Doggy gått och blivit näll på gamla dar, men icke sa nicke, likadana sedan andra dagen. Det är inte så lätt för oss i 93-laget eftersom typ alla i damlaget är.. väldigt stora. Man går på med all kraft man har, och sen så faller man omkull. Inte direkt roligt. Man får räkna med ett tiotal blåmärken, pluss att deras tränare BARA dömmer åt de, medans våra tränare är rättvisa. Jaja, livet är orättvist, men snart så går vi ju ut på gruset.

Puss och Kram, skummbanan <33

Onsdag

Nu har jag grymt brottom. Måste äta middag och blogga lite snabbt, sen så ska jag och mamma på obligatoriskt föräldramöte. Undra vad de ska ta upp. Har ingen aning faktiskt. Typ bråk, mentorgrupper och hur man beter sej mot varrandra. Synd bara att den halvan som sköter sej måste vara med. Menmen, vi får ju typ en ledig dag för det. Haha, fan
skönt.
Idag så har jag haft redovisning i SO och det gick som alltid, väldigt bra. Jag har ju inget problem med att prata så det har ju aldrig varit ett problem. Bilderna hakade upp sej bara.
Nu ropas det att det är middag. Syns sen!

Puss och Kram <33

Tisdag

Idag så ar det varit en sån där slapp dag. Har bara haft musikflex, engelska, bild och slöjd. Ankan har tappat bort sin nyckel, eller enligt mej ''lagt den på ett oväntat ställe''. Jag gillar inte när folk säger att man tappat bort något. Så vi (jag, Heds och Ank) letade efter den, men hittadae den inte. Sen så gick vi  ut med Teddi, Heds hund och sen hem till mej och åt. Nu sitter vi i vardagsrummet hos mej och kollar på Kyle XY, jag har faktiskt aldrig sett det förrut. Det är ju faktiskt bra =). Kanske skulle städa lite i mitt rum innan det hinner bli mera stökigt, så jag slipper de där Lördagsstädningarna. Hur har eran dag varit?

Puss och Kram <33

Dagens dröm

Guuud vad jag vill ha den här fina skortan. Tänk er vad fint när man vaknar upp på sommaren och slänger på sej den här lite slappt. Eller så har man leggings och mina härliga balerinaskor på stan. Guuud vad jag vill ha.
Ska försöka tigga lite här hemma. Asså jag kan säga det hur många gånger som helst!
En sista bara, Guuuuuuuuuuuuuuuud vad jag vill ha den här!
Självklart från HMs senaste kollektion, 298:-.


                        

Fjortis?

Fjortis?

10st = fjortis

[ ] du har bilddagboken
[ ] du ersätter S med Z
[/] du är 14 år (I Oktober, blir ju i år ;) )
[x] du pratar i stil med "han baa... hon bara "
[ ] du använder uttrycket DAH?
[x] du har ägt en nokia 3310
[x] du har laddat hem ringssignaler för pengar
[ ] du lyssnar på green day
[ ] du lyssnar på techno för att det är "häftigt"
[ ] du kör moped
[x] du är medlem på lunarstorm ( har aldrig typ varit inne på den, gjorde den i 4an)
[ ] du vaknar med huvudvärk oftare änn varannan lördagsmorgon
[ ] du har aldrig arbetat
[/] du tycker att din mobiltelefon tar fantastiska bilder (Den tar bilder som är OK)
[/] msn är ditt liv
[x] du kan inte gå till skolan osminkad
[ ] du skriker "HEEEEEEEEEEEJ" i korridoren och kramar dina vänner som om det var 5 år sen du såg dem sist fast det i själva verket var 10 minuter sen
[x] du dejtar spegeln minst 10 ggr/ per dag
[x] du tittar på tv 5
[ ] det var ett halvår sen du såg en nyhetssändning
[ ] du tycker sverigedemokraterna är coola
[ ] du tjuvröker
[/] du säger "jag dööööör" ofta
[/] du har ofta en klubba i munnen, och tycker det är sexigt ( men tycker inte det är sexigt)
[ ] du kör med hjälmen hängandes på styret
[ ] du har med dig en platttång till skolan
[ ]du använder daxvax, trots varningarna om hårlöshet
[x] du tycker att dom medföljande lurarna till din mp3 är skitbra
[ ] du diggar eddie meduza
[ ] du låtsas att du inte har några föräldrar som säger att du ska vara hemma kl 12
[x]du har en mobil värd över 1500kr
[ ] du tittar efter mopeder på blocket och har redan en
[ ] du har en JL-tröja
[ ] du handlar godis mer än en gång per dag för att skolmaten är äcklig
[x] dina föräldrar betalar godiset.
[/] du vet inte vad din mobilräkning uppgår till
[ ] du har keps
[ ] du kan inte spela något instrument, men har en ipod
[ ] du skiter i skolan och litar på att läraren tycker att du är söt
[ ] du tuggar mer änn 5 paket tuggumi/vecka
[ ] har inte varit i en kyrka på 10 år
[ ] du har färgat håret
[/] du skickar vidare kedjebrev och tror att du vinner något
[ ] du försöker få folk att klicka på din "vinn-någonting" länk
[ ] du läser Solo
[ ] du kan bli störtkär i någon på under 10 min
[ ] du tror Sovjet var det bästa (och mest dramatiska) landet någonsin
[ ] du diggar rixfm

13, 5 :S
Jag är ju fan inte fjortis! Menmen..

Åre

På jullovet mellan jul och nyår så var jag i Åre. Vi bodde på Holiday Club. Saknar det så jääävla mycket! Vill verkligen åka upp igen. Skidåkningen var asabra och man kunde göra massor med saker på hotellet, tex bada. Asbra bad. Man kunde också gå på gymmet gratis, vilket gjorde mej glad. Asså, guuuuuuud vad jag saknar Åre.

 Bilden är en exakt kopia av vårat rum, det är säkert det också.
   Badet med utomhuspool, ruchkana + massa mera!
                                                                                  
 Basutavdelningen med 10 bastuar och isvak + massa mer.

Ni förstår att jag saknar det, om inte ännu mera skidåkningen eftersom det var det man åkte dit för.

Gud vad jag vill dit igen!

Hello everybody!

Nu har jag kommit hem från musikalen. Det var en väldigt annorlunda dans vi ska göra. Krypa på golvet exakt som Golum i sagan om Ringen. Haha, så jäkla jobbigt det är. Snart så kommer pappa hem från Italien, om några timmar bara. Funderar på att ta en glass, fick ett väldans sug, men det är bättre med fruktsallad i så fall. Haha, jag ska ju vara nyttig till ett tag framöver. Smörjde in mej med Dove creme, sådan med BUS i och det blev ett grymt bra resultat. Har tom fått hört det idag i skolan (vi hade gympa). Och på tal om gympa, vi hade värsta söta praoeleven på gympan. Så jäkla söööt. Vet inte om han verkligen var snygg men söt var han deffenitivt.
Längtar verkligen till musikflexen imorgon. Ska bli så jäkla roligt. Gustav är så jäkla skööön.
Puss på er!

Måndag

Idag så är det Måndag och jag skriver ett väääldigt snabbt inlägg.Ska snart till bussen mot vallentuna, ska nämligen såklart på musikal. Jag var så där riktigt duktig idag, då jag arbetade 2 flexar efter skolan. Nu behöver jag bara ta en till och det blir imorgon bitti, då har jag musikflex. Jippie! Musikflex med Gustav är inte helt fel. Fast vi var bara 4 st förra veckan, skönt det. Och jag är nästan frisk ;). Jag är så jäkla glad att jag kan ta sovmorgon på Onsdag och Fredag, men det kommer nog bara bli Fredag.
Nipix, bussen väntar, kommer behöva springa!
Hur har eran dag varit?

Puss och Kram <33

God Morgon

Nu är klockan 8  och jag måste snart gå till skolan. Där väntar mentortid som första ''lektion'. Jag var verkligen skittrött imorse, men det är jag ju varje morgon. Smörjde in mej med lite Dove BUS igår och resultatet (hade dock bara på bena) blev riktigt bra. Jag var brunast på armarna förrut men nu så är det bena helt klart.
Tror jag slutar klockan 2 idag! Jippie!! Sen så kanske det blir att vara med kompisar eller nått innan musikalen. Behöver leta reda på min bussremsa. Vet inte var jag har lagt den.
Ha det bra vänner!

Puss och Kram <33

Again it hapends

Kom nyss hem från fotbollen, då vi hade ki-boxning. Det här var sista ki träningen. Idag var inga damlagare där, vilket vi blev mycket glada över xD.
Ligger i min säng och äter mjölk med special K. Så jäkla gott, och nästan inga kalorier. Och vänner, nytt läsarrekord idag igen. Hade fan 78 besökare och dagen är inte slut.
Nix, nu ska jag duscha.
Här kommer dagens bild. Denna gång på hayden Panettiere. Hon är verkligen sjukt vacker!


               


När man inte har något att göra så..

Kan man göra korthus.
Jag och min lillebror satt och spelade kort och sen så pallade vi inte köra mera så han fick iden att vi skulle göra korthus. Sagt och gjort. Jag han fota lite bilder innan usen han rasa.
Det är så jäkla jobbigt att de rasar hela tiden.
Nixpix, nu väntar ki-boxningen. Varken Heddan, Ankan eller Agge ska vara med så jag och Jasse verkar bli ensamma 94-or. Men vi är ju bäst xD.
Nu går det ju såklart inte att ladda in några bilder. Blir så jäkla lack.             

Mums

Två mycket goda saker som jag har unnat mej idag är pomelo och Paradis. Dock inte ätit upp allt själv.
Älskar verkligen Pomelo. Det är en gigantisk frukt som är lika stort som ett huvud. Den har en blandad smak av grapefrukt och apelsin och citron. Grymt gott. Kostar run 20-30 kronor. Räcker väldigt länge. Testa!
Något som jag också tycker väldigt mycket om och som jag har ätit idag är ju den klassiska
chokladasken Paradis. Den är ju också läskigt god. Har hittat en ny favorit, mjuk toffee. Den är läskigt god.

  

Nytt läsarrekord

Nu så har jag nytt läsarrekord, igen! Igår så hade jag 62 besökare!! Snacka om mycket. Glöm inte att lämna en liten komentar också, då blir jag extra glad! Puss Puss på er!

Dagens outfit

Idag så ser jag ut så här:


                                              image140

                                                                   Tröja - Weekday
                                                                   Gråa strumpbyxor - HM
                                                                   Halsband - HM

00.07

Är klockan nu. Ska snart gå och lägga mej. Filmen var jättebra fast det hände inte så mycket. Handlade ett par jeans och en låg T-shirt på Weekday för sammanlagt 150 kronor. Asså shiet, inga pengar ju. Ska försöka ladda upp bilder, hoppas viruset är borta. Följde aldrig med till kalaset, åkte med till mormor  istället (min lillebror och storebror skulle vara där under tiden och jag och mamma på kalaset) och tur var väll det. Imorgon så behöver jag verkligen städa rummet, ser för jävligt ut igen. Hatar att städa. Någon som har något tips på hur man får det att inte vara så stökigt? Behöver damma och hela skiten igen. Här kommer iaf dagens inköp. Tryck på bilderna för att få de större.


         
                       


God morgon

Idag så blir det bio, Juno. Sen så ska jag och mamma till någon typ släkting på kalas. Ja, det är vad min dag ska bestå av. Ska snart ta en dusch och sesan blir det väll till att åka.
Snart (aja, inte alltför snart men iaf) så är det sommar och man kanske skulle börja träna upp kroppen inför stranden. Jag tycker att Rihanna har en grymt snygg kropp. den skulle man inte tacka nej till. nej vänner, dags att ge sej av. =)

                             image135


Buenos Notches

Eller hur det stavas. Eftersom jag bara läste spanska i några månader och lärde mej nada pga vikarier så kan man ju inte förvänta sej mer. Har nyss kollat på 6 avsnitt av säsong 4. Älskar verkligen OC. Sitter vid den stationära datorn, kanske skulle sitta här lite mera. Tåls att tänka på. Kollade på lets dance ikväll och Tilde Fröling åkte ut. Synd det. Men jag är ju inte så insatt. Och en sak till, är det bara jag som tycker att Autum reaser är en grym skådespelerska. Det är hon som spelar Taylor. Tycker att hon har fått en grymt rolig karaktär.

Nej vänner, sängen väntar!

Tygskor

Gud vad jag vill ha vår och tygskor på fötterna. Nu längtar jag mer än någonsin. Hittade dessa söta på topshop för endast 15 euro, vilket motsvarar strax under 150 svenska kronor. Gud vad jag vill ha. Har ett par rosa och ett par röd/vit randiga keds som är typ balerina. Älskar båda paren. Gud vad jag vill ha sommar. Kanske ska smörja in mej med lite BUS så man blir lite gladare och kommer mer mot sommaren. 



     Spotty Lace Up Pump

Fredag.

Det blev en ytterliggare dag hemma i soffan idag.
Eftersom mina dator har typ fått nått virus så kan jag inte gå in på mina bilder eller så:(. Därför så kan jag än så länge inte lägga upp några bilder från Romme eller dyl. Dagen har bestått av OC tittande från säs 3. Nu har jag sett klart hela 3an. Eftersom vi inte har köpt 4an så håller jag på att ladda ner avsitt1, trotts att jag redan sett det. kan se OC hur många gånger som hellst.
BTW idag så har jag ätit årets första semla. Brukar inte tycka om semlor, men nu var jag riktigt sugen. Fredrik, min bror kom hem från skolan och hade med sej semlor hem. Mjam, det var riktigt gott =).
har nyss bokat biljetter till Juno imorgon eftermiddag till mej, Martin (lillebror) och mamma. det var sjukt länge sedan vi tre var på bio. Nix pix, nu måste jag fortsätta att datanörda mej. 

   

Hallå vänner!

Idag så har jag inte bloggat på hela dagen eftersom jag har varit sjuk. Blir hemma från skolan imorgon också så att jag blir riktigt frisk. Gillar inte att inte vara helt frisk. Har legat nerkrupen under täcket i soffan och kollat på OC säsong 3, den kom för några dagar sedan. Älskar OC! Nix pix, nu måste jag fortsätta med mitt SO arbete om Egypten, men eftersom jag inte ska till skolan imorgon så har jag ju dagen på mej att fixa så det blir ju nema problema. Pappa åkte till Italien för ett skidlopp som heter Marcia Longa imorse, kommer inte hem förrän på Söndag.
På återseende, eller Auf Wiedersen som det heter på tyska.

Romme

Kom alldelles nyss hem från Romme. Det var så jäkla kul. jag railade (eller hur det stavas)!!!
I morse så råkade jag på något konstigt sätt vakna klockan 05.54 av mamma som kom nerspringandes. Det var sammling typ klockan 6. pappa sjutsade dit mej( till bussen) som ligger ca 200 m.
dagen var iaf riktigt bra. Skriver mer detaljerat om ett tag, har fått feber. Ha det gött!

God natt vänner

Nix, nu ska jag packa min väska inför Romme-resan imorgon, vinterns höjdpunkt. Skidorna är nyslipade och så, så nu blir det åka av. Ska bli fucking roligt. Och om ni ska dit imorgon så är det jag som är en snabb vind som stänker snö xD. Skojja bara,  så grym är jag inte men jag har blivit mycket bättre.
Vad ska ni göra imorgon?

                                                                                                                                                                                                   

Tanfärgade stövlar

Åh, hittade dessa på asos och jag blev helt förälskad. Passar egentligen kanske bäst på hösten, men säkert på vintern också. de kostar runt 800:-, vilket tycker jag är lite dyrt för man kan ju inte prova de, men man kan ju alltid önska. Vad tycker ni om de?

            ASOS Premium Flat Leather Side Stitched BootASOS Premium Flat Leather Side Stitched Boot

Hallo!

Nu är jag hemma från skolan och Annika och sitter och gör SO arbete om egypten. Idag så har jag mera ont i halsen än igår, men ska ändå med till Romme imorgon. Typ halva högstadiet åker ju dit. Ska bli så jävla kul ;). det kliar liksom i bena efter skidåkningen, är så himla sugen på att åka. nej fortsätta med SOn behöver jag göra!

God natt

Nixpix, nu ska jag gå och sova. Måste bara lägga in den här fiina bilden på MK. Älskar den verkligen. Sov sött!


            

Snygga kjolar

Kollade nyss in www.asos.com och hittade en hel del snygga kjolar som jag mer än gärna skulle vilja ha.




Full Tiered Skirt     Stripe Gathered Skirt


Full Netted Layer Skirt      Heaven & Earth Puffball Layered Skirt


Satin Bubble Hem Skirt    Pepe Full Twill Skirt


Vilken tycker ni är snyggast?

Vad händer?

Fattar inte varför jag inte kan ladda över bilder till bloggen, då stängs alla fönstren ner. Måste typ stänga av datorn 10 gånger innan jag kan ladda över en bild.. Aja, får se om det är nåt virus eller så.. Virussökningen pekar på att det inte är något.. Nej nu ska jag fortsätta kolla på Jimmy Neutron. Älskar det!

Ny vecka

Nu är det måndag och ny vecka. Jag gick hem från skolan och mådde inte bra. Jätteont i min hals och snorig och så. Haha, de hade dans på jympan men jag hade intyg och var inte med. Jag fattar inte hur alla killar kan vara så dåliga. De tyckte att det var jättesvårt att gå fram och tillbaka och kollade hela tiden på läraren. Erik var så jäkla lik en tjej.

Ligger nerbäddad i soffan i vardagsrummet med en stor filt. Kollade nyss på Kalle och chokladfabriken på dvd för typ 100 ade gången. Så himla sugen man blir på godis då..  Somnade mitt i filmen och sov ett tag. Huuur skönt som hellst. Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Nikelodeon ooch Disneychannel, haha, så jävla bra kanaler xD.

Hur har eran dag sett ut?
Puss puss!

Någon som kan det här?

Finns det någon söt liten människa som skulle vilja hjälpa mej med min bloggdesign? Någon som har det som intresse, jag kan ju nada! Snälla snälla!!!! Någon som vill vara söt? Nu så ska jag gå och lägga mej och hoppas att någon vill hjälpa mej.. Sov sött!

Inget att göra.

Har sådär tråkigt så man inte vet vad man ska göra. Håller på med en virussökning på min laptop. Får inte träna ikväll pga min hals, kanske inte gå till skolan imorgon om jag mår såhär som jag gör nu. Ikväll skulle ju inte damlaget vara där ( vi tränar med Brott)bys damlag). Eftersom jag har så tråkigt så lägger jag in en lite lista som jag gjort själv med mina små fingrar.
 

Godis - Frukt (älskar frukt)
Tv - Dator (går inte att välja, beror på humör)
Fotboll - tennis  (har ju slutat med tennis)
Mys med kompisarna  - Fest på nattklubb
En bra bok - En tjejtidning

Förälskad?

Jag har blivit förälskad.. Ja, inte i någon på det sättet utan i en skinnjacka som jag funderar på att införskaffa mej i. Så himla fin. Bara 500, men problemet är att jag behöver några kronor, dvs 100 kronor innan den blir min. Snart kommer månadspengen in på kontot, vilket betyder GLAD AMANDA. Åh, gud vad jag vill ha den.

       image134


Söndag

Jag vet att det var ett tag sedan sist men jag har varit väldigt bussy, dvs upptegen med skolarbete och dyl. Heddan den lilla rackarn har fått sina föräldrars rum med vattensäng och allt. Vilken liten lyllos. Igår så var jag så fär överduktig så jag storstäadade mitt rum, bort med allt dam och allt. Heja mej!
Hur har ni tillbringat helgen?

God natt

Nix, dag¨s för m,ej att börja avrunda, har ju skola imorgon. Åh, vad booring. Igår så köpte jag ett alldelles underbart läppsyl på coop som smakar så jäkla gott. Det heter hawaii Tropican, så imorgon så kan jag förbereda er på ett inlägg om det. Såg på idrottsgalan och blev fett glad att Zlatan vann. Haha, han är ju så jäkla skön.

Nix God natt på er!

Måndag

Idag är det Måndag och jag kom nyss hem från skolan. Gud vad hungrig jag är. Om några timmar så har  jag musikal. Det blir najjs det. Nej, jag vet ingenting mer att skriva.

Puss och Kram

Lördag

Idag är det Lördag. Haha, det kanske ni redan visste. Heds och Ank ska sova hos mej, och vi ska kolla på ett öga rött. Ingen av oss har sett den så det blir ju najjs. Sitter här och sjunger på Everytime med Brittney och tänker på hur jävla dåligt det går för henne. Hon var en av världens kändaste sångerskor och så träffar hon K-fed och karriären stupar neråt. Kan hon inte komma tillbaka som hon var.
Idag och inatt så såg jag på Titanic, min favvofilm. Så himla bra. Gud vad jag älskar den. Jag vill se den igen. När jag var liten så tyckte jag bara att drunkningsscenen var intressant och bra, men nu tycker jag hela filmen. Jag tycker att det är väldigt intressant att läsa om Titanic. jag har fan suttit och läst på massor av sidor på nätet om det. Jag tror att jag var med på Titanic i mitt tidigare liv. Eller inte tror, jag är nästan helt säker. Typ känner en sammhörighet med människorna i filmen. Haha, nu ska jag inte bli alltför långvarig.

Onsdag

Idag så är det Onsdag och jag slutar som tur var klockan 2 vilket är underbart. Heddan, jag och Ankan gick till ICA idag och köpte tuggummin, vilket var intressant för er (äh, inte). Något som jag blir så irriterad på ICA är att de har jävla wannabe balerina kakor. Man blir ju irriterad. de har även wannabe mjukost. Hittade lite tråkiga grejer på ICA som jag fotade. Och så blir man jue irriterad att i högstadiet har de tagit bort en pissgul list till en turkost. Hatar det. Man kan gå fram till vem som hellst och fråga om de tycker att det är snyggt och de ba: Äh, inte särskilt. Alla hatar det! Fy blä..... Hatar de nya väggarna. Snart så börjar OC.
     

     

   

     

Bild 1: Mjukosten, jävla wannabe.
Bild 2: Titta vad det skär mot skåpen.
Bild 3: En smart uppfinning som mjukosten hänger på.
Bild 4: Men titta vad fuuult.
Bild 5: Det fula turkosa.
Bild 6: Heddan kritiserar väggarna med Mathilda Ahlin.
Bild 7: Kolla bara på det hemska.
Bild 8: Inte ens städarvagnen matchar med väggen.
Bild 9: Wannabe Balerina kakor. Bu för de!
Bild 10: Jävla mjukosten igen.
Bild 11: Världens äckligaste och torraste kakor, finger Marie.
Bild 12: Tråkig förpackning eller vad. Typ paltbröd.
Bild 13: Ankan är sööt.
Bild 14: Heddan är också söt.
Bild 15: Gud vad det skär mot de röda skåpen.

Onsdag 9.00

Japp, det är Onsdag klockan 9.00. Sitter i mediateket i skolan och känner mej seeeg. Jag råkade försova mej till 8.13 så jag skyndade iväg till skolan. Som tur va så hade vi frukost med friends så jag är inte hungrig.Snart är det matte, ganska kul faktiskt. Vi ska typ börja med procent.

Ha det bra, puus

Dagens bild

Åh, jag kollade igenom mina bilder och hittade deb här trevliga siken. Visst var den glad och tjeck! Jag tyckte den var söt. :)


  image117

Gilmore Girls

Kom nyss hem från skolan och sitter och kollar på Gilmore Girls med heddan. De har gjort det skiiiit fuuult i skåphallen. Typ turkost. Ska lägga upp bilder sen. Snart så är det OC.
Hur har ni haft det idag?

God morgon

Ja ni, sitter här men är ovanligt pigg. Jag brukar alltid ha problem på morgnarna med att jag går upp och stänger av veckarklockan och sedan somnar om. Så därför så låste jag i mobilen i en låda som jag sedan la i en låda under sängen. Nyckeln till den 1a lådan la jag i en burk med skräp så man fick  leta lite. Det var väldigt smart med tanke på att jag ALLTID somnar om. Nej, nu är klockan 07.06 så snart början skolan.

Puss

Vinn en demo

Idag så fick jag hem frida-tidningen i brevlådan och då hittade jag en artikel där det stod att man kunde vinna en demoinspelning. Jag hoppar av glädje, är så jävla glad eftersom jag sjunger. Kanske skulle lägga ut en video på när jag sjunger. Det vore ju trevlig att få se kanske. Kanske spelar in den imorgon. Måste söka till Frida om det där att man kunde vinna. Gud vad glad jag är!
Men nu så blir det en dusch och sedan kojjan (dvs sängen).
God natt, puss på er!


Dagens inköp

Idag när vi var i Täby C så fuck förljande saker följa med hem:

            En olivgrön klääning från HM på rea                                                                                                                                               En stor jeans blus/skjorta från HM 
            En vit stickad tröja från Gina på rea
            Två långa halsband på Gina
            En Max Factor foundation


Det går runt en jätteskum liten kille på typ 8 bast i Täby C med en kundvagn och har ETT litet ljus i som han försöker sälja och så gick han bara runt, runt. Han går runt med en blå kavaj och jeans. Han är blond med glasögon och har tix med näsan. Och så glodde han hela tiden in i Jasses ögon. Han är så jäkla läskig. Undra vem han är. Här kommer några bilder från dagen.


     


Hallo!

Idag så tänkte jag, Hedvig, Jasmine och Agnes bege oss till sveriges största centrum, dvs Täby C. Funderar på att köpa en jättefin klänning som jag har sett och ryktet går att det är tag 3 betala för 1 på Bianco. Dvs jag kommer mer än gärna vilja gå dit. Vad ska ni göra idag?

Puss, puss

Dagens bild

Hittade den här bilden på Mischa Barton och tyckte att hon var så söt. Hon ser så naturligt vacker ut. Eller vad tycker ni?



      image111

Hur smeknamnet Larzza kom till

Ja, alla ni där som läser min blogg. Jag heter ju Amanda Larsson men kallas för Larzza och ibland Larzzuw. Hur kan det gå till? Jo, det nu ska vi ta det hela från örjan.

I 4an eller så så började min resa mellan de olika smeknamnen. Det blev då Larsson, vilket är väldigt passande. Detta utvecklades sedan och blev till Larzza. Det var i 5an eller i slutet av 4an som namnet kom till. Namnet koms på av Hedvig Ottenhall (www.heddanz.blogg.se). Jag gillade inte namnet och blev sur på alla som kallade mej det, men efter 2 månader så var jag van. Mitt namn som alla identifierade mej med var ''Larzza''. Heddan var väldigt lustig i slutet av 6an och kom på att jag skulle kallas för ''Prillan''. Ett lustigt namn det också, av Heddan såklart som är så fyndig.Sommaren mellan 6an och 7an så kallade Jasse mej för ''Larzzuw''. Jag började genast gilla namnet. Det var ett mycket sött och elegant namn tyckte jag, så det blev oftast ''Larzza'', men även Larzzuw. Det var därför som jag döpte denna blogg till Larzzuw.blogg.se. Sedan i Fredags så kom ett nytt smeknamn på: Larry. När Jasse skulle skriva Larzza på sin mobil så skrev hon fel och det blev ''Larry''. Jag tycker att namnet är väldigt roligt så det har jag blivit kallad för ett par gånger. ''Larry'' måste vara det roligaste sméknamnet jag har haft. Även fast Larzza är det vanligaste jag blir kallad för. Nu behöver ni inte ligga och fundera på det en Fredagskväll när ni istället kan kolla på en bra film.

Hemmkommen

Japp, nu har jag kommit hem. Asså, jag blir fortfarande så jäkla glad! Har läsarrekord med 46 pers idag och dagen är inte slut!
Haha, jag vet att jag låter larvig, men jag blir verkligen glad. Fotbollsträningen var väääldiigt flummig och hela min kropp kliade. Vet inte varför. Nu sitter jag i sängen med datorn och kollar på paradiset på tv 4. Men det är datorn i mitt knä som får mest uppmärksammhet. Jag fick ny sminkborttagning idag, men mamma råkade få med sej den på konferensen som hon anordnar. Hon kommer inte hem förrän på Torsdag :/. Jobbigt, men jag har ju annat att rengöramej med xD. Ska kolla lite olika bloggar. Det fanns någon utmaning till alla som ville att man skulle utse sina favoritbloggar. Mina är:

Kenzaas: Hon skriver väldigt bra och har väldigt blandade inlägg.
Heddanz: Min bästa vän som har en väldigt rolig blogg.
Egoina: Haha, en väldigt rolig blogg.

Har ni några?

Fit for fight

Eller inte fight, men jag ska ha fotbollsträning. Skönt att få röra på sej lite efter allt julgodis och de där tonnen men mat. Har bara tränat på gymmet i Åre på hotellet en gång, mer än så har jag inte tränat på lovet. Nu blir det dags att röra på kroppen och bege sej till fotbollen. Det ska faktiskt bli riktigt kul. Även fast jag missar Victorias secret. Stackar mej för jag vill verkligen se på det. Kanske kan se någon repris någon gång.
Någon som vet när det går?

Puss till alla där ute, jag älskar er!

Snöbarn

Jaow, det är precis va jag och mina vänner har varit. Vi drog till mördarbacken och blev som när vi var 7 igen. Vi hade askul. När vi kom dit så stog Johan, Jonathan och Robert och kastade snöbollar. Guu va kul man kan ha, haha. Sen efter ett tag så kom Henning och Rasmus och var lite sociala. Jag frös så jäkla mycket och mina fötter, händer och om min rumpa. När vi inte pallade åka längre så gick vi till Jasses mamma och drack the, men ankan som är lite speciel drack varm oboy. Sen så kollade vi på Rottatouie. Den var fett gullig och bra. Efter ett tag så kom Dulle och var trevlig.. Haha, vilka smarta och tantiga ord jag använder, men thats me. Vi hade iaf asaroligt..



     
Bild nr 1: Heddan och Ankan med snöplankor eller vad det heter.
Bild nr 2: Ankan, Heddan och Jasse är mina älsklingar.
Bild nr 3: Heddan och jag har precis åkt in i ett träd och jag lekte död, fett skojj.
Bild nr 4: - Den var så häääär stoor. Ankan visar med armarna hur st

God natt

Nä nu säger jag godnatt!
Jag blir så jävla glad!
Igår (ca 2 timmar sedan) så hade jag tom 26 läsare och nu, när det endast har gått 2 timmar av dygnet så har jag haft 6 st.
Jag närmar mej storsteg.


Tack för att ni läser ännu en gång! Jag älskar er!

Mean Girls

Satt och zappade mellan de 100-tals tevekanalerna och såg att det var Mean Girls på teve och blev genast glad. Sitter här och äter kiwi. Mjam, jag älskar frukt troligtvis mer än godis! 



  image104

Nytt läsarrekord

Haha, kollade statistiken för idag och det visade sej att jag har haft 21 läsare. Tackar för att folk tittar in!

Puss, jag älskar er alla!

Hemma igen

Kom nyss hem från att jag har varit i Hedemora. Finns inte så mycket att berätta mer än att vi åt och sånt. Vi var hos min faster.  Det var helt okej.

Vad har ni gjort idag?

God natt

Ska snart sova. Jag har helt vänt på dygnet och måste vända tillbaka det. Inte så roligt. fast jag tänkte kolla in lite shopping och göra ett kolage, om jag hinner. Pch jag är glad, jag får bara fler och fler besökare här i bloggen! haha, igår (för ca 2 timmar sedan) så hade jag 13 st. Det blir bara flera och flera. I feelt proud!

God natt kära läsare om jag nu har några!

Årets...

Eftersom man ofta läser om tex årets comeback och dyl i tidningar och så, så tänkte jag göra en egen årets.




Årets hetaste nykomling


Hayden Panetierre


Hayden är tjejen som alla pratar om, hon finns med i varje kändistidning, har blivit en it-girl, ja vad är hon inte och vad har hon inte gjort? Endast 18 år gammall och en riktig celeb. Man skulle junna tro att hon varit känd hur länge som hellst. Vi kommer nog att få se mycket av denna söta tjejen.



                    image97



    Årets försvunna


    Katie Holmes


Efter det att hon och Tom Cruise förlovade sej så får man inte se en skymt av henne. Är det ingen som kommer ihåg den där söta tjejen med sitt fina bruna hår. Idag så har hon klippt en page och blir bara magrare och magrare tycker jag. Katie kom igen nu, dumpa Tom.


                 image98



           Årets hunk


          Zac Efront

    Behövs det någon förklaring. Han är ju bara för snygg. Mer kan jag inte säga.


                image99



               Årets mamma


              Nicole Richie


  Jag tror faktiskt att icole kommer att bli en riktigt bra mamma. Man kanske inte tror det, men det gör jag. Man ser verkligen hur mycket hon ser fram emot sitt barn. Säger bara: Lycka till med barnet Nicole!

             image100





           Årets fashionista


          Mandy Moore


Många håller nog inte med mej, men jag tycker att Mandy Moore har riktigt bra smak när det gäller kläder. Det var mellan henne och Amanda Bynes det stod om, men så hittade jag en jättefin bild på mandy med en supersnygg kappa och då fick det bli hon. Tyvär Amanda, kanske nästa år ;).


        image101


      Årets artist


    Justin Timberlake


  Sommarens och vårens absolut hetaste album. Under 2007 så har han hunnit varit med både Cameron Diaz och Jessica Biel. Ett extra pluss är att han var i Stockholm för några månader sedan. Justin, du är grym!

   image102



   Och nu till höjdpunkten: Årets kändis!



 Priset går till.......Lindsay Lohan.


  Vad har Lindsay INTE hunnit med att göra år 2007. Hon har hunnit skaka galler, fyllt 21 och varit på rehab ett X antal gånger. Jag tycker synd om Lindsay eftersom hon inte verkar få tag i sitt liv. Lycka till Lindsay, hoppas att det ordnar till sej för dej.

   image103




21.02

Japp, det är precis vad klockan är. Kom nyss hem från Martins fotbollscup. De kom 3a. Jävla unik van, men de var asadåliga. Mär vi mötte unik borta (dock 93or) så vann vi med 10 - 0. Bara för att vi är bäst.;)
Pallar inte lägga in några bilder eftersom det inte är så kul att se. Ska snart äta räkor. Mums, räkor är gott. Förresten stavas gott (alltså att något är smaskigt) gott eller gått?

Vad har ni för er denna Fredagskväll?

Vindruvor

Åh, jag älskar verkligen vindruvor, nej mer ääääälskaaaar. Jag äter säkert flera kilo vindruver per månad, men vad gör det eftersom det bara är vatten. Men sååååå gott. Seriöst, skulle inte kunna leva utan druvor. Det är det snackset som jag kan äta omåttliga mängder av. Fy vad gott det är. Någon som mer älskar vindruvor?image96

God morning

God morgon! Eller är det förmiddag? Aja, palla bry sej. Idag så ska jag på Martins cup(min lillebror). Jasse ska också med! Härligt, då får man lite sällskap. Fixade lite med bloggen, men jag blev inte så nöjd så jag ska göra om den idag. Hoppas att det går bra för de på cupen. Men nu är det ju bara de som tränar mest som får spela.
Vad ska ni göra idag?

OMG!

OMG vad det förra inlägget blev fult. Håller på att fixa bakgrund och en ny heather och lite så på min blogg. Den behöver en renovering.


Dagens outfit

Oh, det var ett tag sedan jag sista hade en dagens outfit. Jag älskar min nya t- shirt som jag köpte igår för 39:-. Ett riktigt fynd.




                                      image92


                                                            

                                                                      T- Shirt - Zara
                                                                       Halsduk - HM (Köpte den för 3 år sedan)
                                                                       Jeans - Zara


Filmmys

Idag så var jag med mina bästa vänner Annika och Hedvig. Vi har tittat på Systrar i jeans, En princessas dagbok och håller nu på att kolla på Pledge This. Vi åt toast och drack varm oboy, Mums;)
Jag är assugen på vindruvor, Fan vad gott det vore. Få se om dewt blir några ikväll..  Imorgon så ska Martin typ ha fotbollscup. Tror att jag ska med. Dagens outfit kommer snart..

Farväl 2007, välkommen 2008

Eftersom vi nyss sa farväl till 2007, så gjorde jag en liten sammanfattning utav året.




1. Gjorde du något som du aldrig har gjort förrut? Börjat i 7an, varit i Italien, Schweiz, Österrike, Lieschtenztein och börjat på Tyskan.
2. Har du varit sjuk? Jag har varit förkyld väldigt mycket, men inte annars.
3. Favoritprogram på tv? Prison Break, OC, Bonde Söker fru, Top Model, Uggly Betty och Desperate Houswives.
4. Vem var favoritartisten? Såklart Erik Segerstedt, Akon och massa andra. Jag älskar Erik <3
5. Hur skulle du beskriva din stil år 2007? Mycket klänningar och väldigt blandad. Dvs ibland flickig och ibland lite rockigare.
6. Bästa köpet? Mina randiga shorts från Italien. Vita och marinblåa, jag bara älskar de.
7. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? Halellulia, Dancing in the dark, dunka mej gul och blå, Don't matter, All I want for christmas och giftig.
8. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, smink, skor och godis.
9. Hur tillbringade du julen? Föst åkte vi till mormor i någon timme, sedan till minneslunden där morfars aska spreds och en liten sväng till min mammas kusin. Sedan så åkte vi hem och åt julmat och kollade på allt som hör till Julen. Min äldsta bror fyller år också.
10. Bästa filmen du såg i år? Rosa the movie(haha), Simpsons och Att stjäla en tjuv. Skulle kunna rabbla upp massor av bra filmer.
11. De bästa nya människorna du träffade? Anelica Bexander, Oskar Marklund, Johan Sellerstrand, Anton Candler, Fredrik Wiklund Österlind och Erika och alla andra på min musikal.
12. Vad fick dig att må bra? Mina vänner, min släkt och shopping.

Erika är smart

Erika - Shopping är ett naturligt behov hos den feminina arten.

Hon är smart, ni ska bara veta.

Erika - Smart? Jag har IQ som en fiskmås. Fast vem säger att fiskmåsar inte är smarta.

Haha, hon är verkligen smart. Riktigt jävla smart. Erikky.blogg.se = Väldigt smart ;)

Amanda doing a comeback

Fy skamm på mej. men nu så ska jag blogga mera eftersom jag har fått en laptop. Inte en helt ny, pappas gamla. Men vad gör det. den fungerar alldeles utmärkt. Snart så kommer Heddan och vi ska till Täby C och shoppa. Ska shoppa på rean xD. Ska snart ringa mamma och be henne skicka över lite pengar så jag kan köpa ett par nya jeans. I relly nead jeans!Sen så ska jag också ladda över en bild på min superfina klänning som jag fick i julklapp..

ha det gött

Puwss


RSS 2.0