Tisdag igen

Idag så hade jag fett najjs i jassies skola. Vi köpte pepparkaksdeg på vägen hem xD. det var asgott. Snart så kan jag alla namnen i Jassies klass;). Johan hade råkat satt sej på brandsläckarn och någon hde dragit ut grejen som gör att det inte går att spruta. de gick och hämtade vaktmästarn och han sa åt de att de fick torka up det ;). Laddar över bilder när jag kommer hem..

Måndag

Ännu än ny vecka. har inte bloggat på jääte läänge, men jag ska ta tag i det nu. Imorgon så ska jag till Jasses skola, jag tror jar får gå runt med en namnlapp med ''Vissitor''. Pinsamt. Snart så är det prison Break. Någon mer som ska se det?


Skor

Jag har aldrig riktigt gillat skopunkten pga deras dåliga kvalitet. men så gick jag nyss in på deras hemsida och då hittade jag massor med skor. Vilka är din favorit?

image76

image77

image79

image80

image81

image82

Läxan

Ändrade mej. Forskar om Tvn istället för digitalkameran. Lägger ut mitt projekt sen..

Onsdag

Idag så har vi haft friendsdag. Det var faktiskt kul tycker jag, tillskillnad från vissa andra. Det är så oförskämt att bara hela tiden klaga. Jag hatar folk som inte gör annat. Vi kollade på en teater om några som var bögar. Våran musiklärare Gustav och hans kompisar gjorde den. Den var grym.. Sen så hade vi som är friendsare i 7an lite fyrkamp. Hos mej så gick man styltgång. När jag provade det så var jag, inte för att jag vill skryta, men jag var typ skitgrym.Haha, jag och Sammy skulle ju typ varit lika bra xD. Ikväll så blir det fotboll. Blir såå besviken om vi förlorar. Aja, måste börja med en uppsats om digitalkameran i tekniken. Hittar ingen info om hur den fungerar. men man måste ju bli klar. Bloggar senare.

Måndag igen

Åså var det Måndag igen. Nu blir det samma gammla veck igen. Fast iof så ska jag göra något rooolugt på Onsdag. Jag ska på Sverige - Lettland på Råsunda med pappi och Martin. Ska bli rooliiigt. xD. Funderar på att skriva en öndskelista fastän jag börjar bli stor, men man vill ju kunna få vad man vill ha. Jag vet iaf vad som står högst upp: en dator. Vill ha en mac. Men jag tror faktiskt inte att jag kommer få någon. Lyllos Jocke som fyller år på julafton och då skulle han kunna öndska sej en tillsammans i jul och födelsedag. Aja, får säkert andra saker, men man kan ju alltid önska sej. Pallar inte ladda upp bilderna nu. Jag har faktiskt varit duktiig idag. Jag har städat mitt rum. Och så har man ju varit på musikal. Det var kul. Jag ska snart vara ledig för vi ska ha uppvisning på en dans den 10/12. Mohahaha.. Jag ska ju vara ledig pga musikalen nästa terminen också. Ha det bra!

Måndag igen

Åså var det Måndag igen. Nu blir det samma gammla veck igen. Fast iof så ska jag göra något rooolugt på Onsdag. Jag ska på Sverige - Lettland på Råsunda med pappi och Martin. Ska bli rooliiigt. xD. Funderar på att skriva en öndskelista fastän jag börjar bli stor, men man vill ju kunna få vad man vill ha. Jag vet iaf vad som står högst upp: en dator. Vill ha en mac. Men jag tror faktiskt inte att jag kommer få någon. Lyllos Jocke som fyller år på julafton och då skulle han kunna öndska sej en tillsammans i jul och födelsedag. Aja, får säkert andra saker, men man kan ju alltid önska sej. Pallar inte ladda upp bilderna nu. Jag har faktiskt varit duktiig idag. Jag har städat mitt rum. Och så har man ju varit på musikal. Det var kul. Jag ska snart vara ledig för vi ska ha uppvisning på en dans den 10/12. Mohahaha.. Jag ska ju vara ledig pga musikalen nästa terminen också. Ha det bra!

Söndag

Detta blir ett kort inlägg, är nämligen hos Ankan. Idag så har vi bakat pepparkakor och så har vi fikat med hennes familj och mormor och morfar. Lägger in bilder på gårdagen lite senare. Idag så är det träning. Ha det bra! <3

Jessica Biel

Jessica, vad kan man säga? Hon ser alltid så naturligt söt och snygg ut. Här är hon söt som socker och naturligt fin på röda mattan. Fastän det käns lite vardagsklätt, så är det fint.


                 image75



Fredag

Idag så gick skoldagen bra. Hemkunskapen var ganska tråkig. Musiken var rolig. Men den är oseriös som vanligt. Irre och steph hade typ skrivit en låt som de skulle uppträda med på julavslutningen. Funderar på att fråga Gustav om jag också kan få uppträda xD. Kanske blir lite wonnabe men man kan ju alltid fråga, eftersom de fick ju. I såfall vill jag typ sjunga All I want for christmas, ni vet den där som är med i Love Actually. Åh, jag vill verkligen. Ska nog fråga nästa gång jag träffar honom. Hade fotboll också och det gick skitbra fastän jag gick klockan 14.50 och vi slutar klockan 15.20. Men jag hade ju en anledning, jag skulle ha utvecklingssamtal. Det gick också bra och jag ska fortsätta som jag gör nu. Hah, hade fått bra av alla lärare. De gillar mej. Efter det så åkte jag och mamma till arninge och handlade. Jag ba; åh kan vi inte köpa pirates? Hon ba; det är bara att ta den. Så vi köpte den. Härligt! Jag har faktiskt inte sett den tredje så det ska bli kul att se. Nej, snart så ska jag gå upp till Fredag hela veckan igen.. Vi hörs..<3

Fotbollen

Kom just hem från ett jobbigt träningspass med laget. Det var jooobigt. Man skulle göra sammanlagt 120 sittupps, 60 armhävningar och 60 benböj. Det kan man kalla träning på hög nivå ;). Det dröjde ett tag innan man kom hem. Jag tog en lång omväg för att snacka med Heddan och Jasse. Vi hade fettskojj. När jag kom hem så kollade jag lite på efterlyst. Var inte så insatt, såg bara en kvart. Läste i steget att det skulle vara någon singstar tävling på Lördag i centrum och min lillebror och hans lag ska fixa nått där i helgen så det blir väll att följa med. Tvingar med Ankan och Heddan. Jasse ska också dit tror jag för våra bröder spelar i samma lag. Hoppas man vinner xD. Skriver mer imorgon efter skolan med Peter :(. Ingen tycker om honom. ( Peter är en lärare) Ha det brauw

Onsdag

Sorry att jag inte bloggade något igår. Här kommer iaf gårdagen. Gick i skolan som vanligt, men på Onsdagar så slutar vi klockan två. Yes vad sköönt det är. Jag, Heddan och Ankan stack till Täby och Engelska skolan. Där utanför väntade vi i ca trettio min. Sen kom Jasse älsk och vi drog till bussen. Där träffade vi Oskar Marklund, älsklingen, och åkte till Täby C. Först så gick vi runt och kollade och flummade. Men sen helt plötsligt så tog vi massa kläder på HM och provade. Ankan provade ett rött pololinne. Det var skitfult(hon var oseriös). Jag provade massor med plagg, men bestämde mej för att köpa en kjol med hög midja för endast 149:-. Den var jättefin. Sen åkte vi upp till övervåningen. Där provade jag lila lacktights (oseriös där också) och massa annat. Där köpte jag en grå kjol med glitterprickar på och en lite oversize tröja. Funderar på att lämna tillbaka den gråa kjolen, men jag vet inte. Sen när klockan blev 18.15 så gick vi till bussen i Roslagsnäsby. Jag och Heddan hade skitkul på bussen. Vi började snacka om ett ordspråk som vi kom på i sommras, '' Jag satte mej på hunden''. det betyder ingenting. men Heddan och jag började snack om att det skulle bli dyrt om man skulle köpa en ny hund för varje gång så man kunde istället köpa en avlivad från en vetrinär. Heddan hade tidigare provat en jättefin hängselklänning, men utan T-shirt under. Så man skulle ha på sej jeansklänningen med en canadahuvudtröja under. Till det skulle man ha utsvängda jeans. Hunden skulle man lägga i en likkista som man bar på ryggen med rosa plastband på ryggen. Vi hade iallafall skitkul. Tack för en trevlig dag flickor.

Tisdagskvällar på kanal 5

Har nyss sett klart på Uggly Betty och ska nu bänka mej framför Desperate Houswives. Älskar Tisdagskvällar på kanal fem. Bloggar mer imorgon. Sov sött <3

Överdrivet?

Någon mer än jag som tycker att det här är sååå överdrivet? Varför vill man ha halsduken så där långt upp? Inte snyggt, kanske passar på catwalken, men inte ute på stan. Hiss eller diss?         




                                       image74

Tisdag

Åh, hur många negativa saker om Tisdagar kan jag rabbla upp? Värdelösa, tråkiga, trötta, iontressanta.. Listan kan bli lång. Gick inte på flexfotbollen idag, för ingen av tjejerna skulle gå och jag behövde jobba matte. Ankan var sjuk så det blev endast jag och Hed. Vi hade iaf kul. En rolig sak är ju att det är Uggly Betty och Desperate Houswives ikväll.. Nu skulle jag vilja somna, är såå trööööööt. <3

Vill ha

Här är några saker som jag verkligen vill ha


image73




Skoldagen

Dagen började med att jag hade satt veckarklockan på 06.45. Jag va så j*vla trött så jag satte den på (trodde jag då) 07.20. Men sedan så vaknade jag klockan 08.20 då vi började. Oh, jag blev såå stressad. Sprang upp och klädde på mej och tog mobilen, väskan och nyckeln. Jag hann tyvärr aldrig sminka mej, så jag såg inte särskilt vacker ut. Usch. Men när jag kom till skolan så hade vi som tur var inte börjat. så jag blev inte försenad. På rasten klockan 09.00 så sprang jag hem och sminkade mej och borstade tänderna och hämtade fotbollssakerna. Den enda riktiga lektionen idag var bara engelska och sen så hade vi fotboll.. Det gick bra, bara det att vi inte gjorde några mål. Första matchen mot Bergtorp förlorade vi med 1-0 fast vi borde ha vunnit. Andra matchen mot fjortis Prolympia förlorade vi också med 2-0. Synd för oss. men killarna gick nästan till final. Fast det var tur att det här bara var en träningsmatch. Det var inte allvarligt. När jag kom hem klockan 16 så åt jag och sen så åkte jag till min musikalgrupp. Vi fick rollerna till våran uppvisning och jag ska spela någon tjock dammråtta. Ska bli skitkul även fast jag inte ´har så mycket repliker. Men vad kan man förvänta sej, jag är yngst och har hållt på minst med teater, så det gjorde inte så mycket. Fast jag har ju typ den roligaste rollen. Det var en råtta som hon inte hade någon som kunde spela, hoppas att jag får de replikerna. Tihi. Ikväll så är det Prison Break. Längtar redan, hoppas bara att jag inte försover mej imorgon. Och btw jag har faktiskt aldrig tappat bort något, bara lagt det på något oväntat ställe där jag inte trodde att jag hade lagt det. Det är en bra bortförklaring om man inte(som oftast inträffar mej) hitar sin mobil. <3


Söndag

Det blev IKEA trots allt. Jag tiggde åt mej lite fina ljus och några (väldigt onödiga, undrar varför jag köpte) burkar. Sedan så skulle vi stanna på coop och där handlade vi i typ en timme. Efter det så åkte vi hem och då ringde Heddan och sa att vi hade fotbollsträning klockan åtta. Gick upp på den och det var skiit kul. Ganska oseriöst, men kul. Imorgon så ska vi ha fotbollsmatch. Önska mej lycka till. Jag är så nervös.. Ska snart gå och lägga mej. <3

Scones

                           Här kommer ett recept på mina goda scones.

                                                8 dl vetemjöl
                                                4 tsk bakpulver
                                                 1 krm salt
                                                 100 g smör eller margarin
                                                  3 dl mjölk eller filmjölk
                                                                                          
Sätt på ugnen på 250 grader. Blanda alla torra ingridienser. Lägg smöret i en skål och in i mikron i ca 20 sekunder. Ta ut smöret och tillsätt det i skålen bland de andra ingridienserna. Blanda med händerna. Lägg i 3 dl mjölk eller filmjölk och dega med händerna tills det blir en fast deg. Dela upp degen i 4 lika stora bitar. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Platta ut klumparna. Sätt in plåten i ugnen i ca 10 minnuter. Serveras varma. Smaklig måltid XD.

Fars dag

Idag så är det ju Fars dag. Jag var duktig och gick upp och bakade scones. Asgott;). Alla uppskattade det(inte Fredde då för han sov). Pappa ska få någon present som mamma har köpt från oss barn. Denna farsdag ska jag kanske åka till IKEA, fast bara kanske. Hur ska ni tillbringa eran Söndag? och hur ska ni fira era pappor?

Freaky Friday

Såg nyss på Freaky Friday på tv4. Den var bra, fast inte det bästa jag har sett. Fast jag älskar Lindsay Lohan. Men hon som spelade hennes mamma var verkligen jätteful. Såg du filmen?  <3

Miley

Tyckte att den här bilden var så söt. Miley Cyrus och hennes (tror jag) pojkvän. Visst är de söta..;)

                                          image72

Rihanna vs Kimberly

Rihanna och Kimberly Stewart är två tjejer som typ alltid har snygga kläder på sej. De har lyckats köpa likadana klänningar. Vem klär den mest på? Är det en hiss eller diss? Jag föredrar Rihanna, vem föredrar du?

                                                    image71

Mischa Barton

Åh, jag blir såå aviiis på Mischas klännig och skor. Asså, där satt den verkligen. Gud vad jag älskar den här outfitten.

                       image70

Lördag

Denna Lördag har jag tillbringat med bästavän Hedvig. Vi köpte godis och kollade på Nina Frisk och Cast Away. Någon mer som har sett de?
Jag har ju sett båda, fast jag tycker att Cast Away är klart bäst. Visst Nina Frisk är också bra, men vääääldigt dåligt slut. Sånt blir jag och Heddan irriterade på. Vi hade en braig dag ;).

Zac och Vanessa

Jag verkligen gillar, nej ÄLSKAR Vanessas kläder på den här bilden. Hon är verkligen JÄTTESNYGG. Jag önskar jag hade de här kläderna, och gärna hennes kille. Synd bara att han är 20. Han är verkligen rawr..


                                                                          image68             

Gårdagen

Igår så tillbringade jag som sagt kvällen hos Agnes. Det var jag, Heddan, Jasse, Ankan, Agnes, Dulle, Sara och Marie. Klockan halv tio så blev det ingen tjejmiddag längre för då kom Rasmus och Henning. Vi hade skitkul och sjöng singstar typ hela kvällen. När vi skulle hem så kom SNÖN! Alla blev skitglada och jag fotade när vi gick i snön. Tyckte att det var lite konstigt att det blev fullt minne på kameran hela tiden men när jag kom hem så visade det sej att jag inte hade satt in minneskortet. Irriterande. När vi satt på 23.20 bussen så var det fullt med spya i mitten av bussen, sjukt äckligt. Och jag stog och frös, jag hade bara mina ballerinaskor och min vårjacka sammtidigt som jag under bara hade leggings och tunika. Fast jag överlevde. Hade iaf askul. <3


    
    
   

Agnes

Idag så fyller min älskade Agnes Edström 13 år. Ville igentligen bara säga att jag älskar dej Agnes. Du är verkligen en vän som man kan lita på.

image56

Skolan

Idag så har jag så klart varit i skolan. Jag brukar ju tycka om Fredagar, men idag så var bara fotbollen rolig. Såå himla tråkig hemkunskap, musik och teknik. Endast fotbollen var rolig, och den var skiitrolig, med tanke på att alla kämpade och inte klagade. På måndag så ska vi spela match, med några från sexorna. Fast Amanda tycker jag är riktigt duktig. Hoppas att det går bra. Vi ska spela mot Prolympia och Bergtorp. Snart kommer Heddan, Ankan och Jasse, vi ska till Agge <3. Kanske bloggar efter det.

Skolan

Sitter i mediateket i skolan. Bara sjuor på alla datorer. Åt precis lunch. Det var skiit äckligt. Typ någon soppa fast det skulle vara en gryta. Ankan och Heddan var så jävla sega från matten så jag gick till maten med Danne och Olsson. Aja, längtar tills skolan är slut..

Ha det bra ! Puss

Fredrik i Bonde söker fru

Ásså ikväll så är det ju veckans höjdpunkter ; Top Model och så klart Bonde söker fru. Alltså, det finns ju en kille som man bara skäms ihjäl för. Han är ju bara sååå pinsam. Fredrik. Men han är ju lite småsöt när han är så blyg och låter som en fjortonårig kille på rösten. Han har ju fyra tjejer hos sej, varav en passar ihop med honom. Lena heter hon. De passar ju hur bra som hellst. Och om Fredrik skulle bjuda en tjej på mat så skulle det bli korv med bröd och SPENAT. Fräscht. Hon som heter Sofia hos honom skickade in två brev: Ett till Karl Petter och ett till Martin. Men Karl Petter ville inte ha henne.. Man ba; det var ju schyst. Men vi får så fortsättningen ikväll. XD

          

Dagens outfit

                                       image52               

                  Dagens outfit blev:

                   Jeans - Zara
                   Cardigan - Zara
                   Halsduk - HM
                   Mössa - Lindex
                   Linne - HM                


Ghettokid eller överklassnobb?

Tog det här testet från Lisa (chanesse.blogg.se). Jag älskar test ;)

Jag har en:

[X] Mamma

[X] Pappa

[  ] Styvpappa

[  ] Styvmamma
[  ] Har mer än 10 kusiner

[  ] Styvsyskon (Plastsyskon)

[X] Bror

[ ] Syster

[  ] Brorson

[  ] Systerdotter

[X] Mobiltelefon

[  ] Eget badrum

[X] Swimmingpool

[  ] Hot-tub

[  ] Gästrum

[X] Dator

[X] TV

TOTAL: 7


[  ] En säng lite större än normalt

[X] Mer än 4-par skor

[X] Solglasögon

[X] Klocka

[X] Mp3spelare / iPod

[  ] Ett fungerande PS2

[  ] Nintendo Wii

[X] Xbox som funkar

[  ] Nintendo 64 som funkar

[  ] Gameboy / Advance

[  ] Gamecub

[  ] Nintendo DS

TOTAL: 5

[X]
Airhockey
[  ] Pokerbord

[  ] Basketkorg

[  ] Hockeyspel

[ X] Biljardbord

[ X] Pingisbord

[  ] Fooseball
TOTAL: 3

[X] Nattduksbord

[X] Stereo på rummet

[X] Cd-spelare

[  ] Har något klädesplagg från Abercrombie and Fitch eller Hollister / AE

[  ] Dina föräldrar har gett dig kreditkort / atm kort
TOTAL: 3

[X] Jobb / sommarjobb (Om det räknas att städa /mej)

[X] Shoppar minst en gång i veckan
[  ] Shoppat för 5000 kr eller mer

[  ] Har dyr parfym

[X] AIM / MSN

[X] Kamera / Videokamera

[X] Telefon

TOTAL: 5


[X]
Skoter / Motorcykel / Bil / Fyrhjuling

[X] Gitarr / Trummor/ Gitarr/ Bas

[X] Piano / Keyboard

[X] Något annat instrument

[X] Varit på en kryssning

[X] Rest utomlands

[  ] Haft en personlig tränare

[  ] Dyra smycken

[X] Träffat en kändis

TOTAL: 7

[X] Platt / Locktång

[  ] Har varit i en slagbur (som är till för baseball)

[X] Har 1000 spänn på dig just nu

[X] Kreditkort, Debetkort eller Bankomatkort

[X] Rest i Europa

[  ] Varit på Hawaii

[  ] Varit i USA 

[  ] Varit i Asien

[  ] Varit i Australien

[X] Varit i Afrika

[  ] Varit i Sydamerika

TOTAL: 5


[X]
Föräldrarna har bil

[  ] Jetski båt

[  ] Husbil / Vagn

[  ] Jag har en bil

TOTAL: 1


[X]
Hemmagjord mat nästan varje dag

[  ] Suttit i en limo

[  ] Suttit i en helikopter

[  ] Äger en videokamera 

[  ] Egen Laptop 

[  ] Egen dator

TOTAL: 1


TOTALSUMMA: 35

1-23 = Ghettokid

24-33 = Vanlig

34-40 = Bortskämd Brat

41+ = Överklass snobb

Bortskämd brat, knappas va, eller?


Sjunger

Asså, jag har gått runt ända sedan klockan tre och sjungit Hannah Montana låten ''This is life''. Den är asbra ju. Och det låter jättefint när jag sjunger. Synd att man inte får söka till Idol när man är 13. Men jag får vänta tills Idol 2011. Synd att jag fyller år på hösten för annars så hade det blivir Idol 2010. Mén då kanske de har ändrat  på reglerna. Jag längtar tills dess..
 

Dagens outfit

                                                               

                                                                 Blus - Bikbok
                                                                 Jeans - Zara
                                                                 Halsband - HM
                                                                 Örhängen - Ur & Penn

Hedvig och Amanda

Jag och Hedvig möttes för första gången i lekis, men då blev vi inte kompisar. Men jag kom ihåg att jag ville bjuda dej på min och Beccas kalas i trean eller så, för att du var Annas lillasyster. Anna och Fredde gick ju i samma klass.. Men det var först i femman som vi började vara med varandra. Jag och Jasmine skulle sova hos dej, men Jasmine fick inte, så då blev det bara du och jag. Vi hade askul ihop. Sedan dess så har det alltid varit du och jag.. Jag vill bara att du ska veta hur mycket plats du tar i mitt hjärta gumman. Du är en av mina bästa vänner. 

   Hedvig och Amanda går Luciatåg i femman.

   Amanda och Hedvig på Rådmansö i sjuan.

    Hedvig och Amanda sommaren 07

Syskonen

Det finns inte några ord som jag kan beskriva er med. Det finns några som jag älskar mest av allt; mina syskon. Jag vet att de alltid kommer att finnas vid min sida tills jag dör. Visst, jag älskar mina föräldrar, men mina syskon och jag är ju lika varandra. Helt enkelt så bara älskar jag er!                                                                                                                                                                                          

Erika

Asså, idag så tyckte jag värkligen att Irre var otroligt söt. Hon hade en jättesöt sidfläta, en brun kofta, jeans och supermysiga raggsockor. Hur gulligt som hellst. Jag blev lite avis. Det kommer en bild på hennes söta ansikte här.

                                                                                     

Tisdag

Idag är det en vanlig, tråkig tisdag då ingenting ovanligt kul händer. Det ända roliga ät väll då fotbollen på morgonen, men jag kunde inte gå idag för jag är så jävla förkyld. Jag får gå på enchinagard. Har fixat lite med bloggen, fett glad att jag klarade av att ändra bakgrunden.. Åt nyss middag. Det blev någon slags köttbiffar. Det hette typ chihuhachichi. Det var i allafall väldigt gott. Ska fixa lite mer med bloggen nu..

Test

Tog just ett test från Agnes blogg (agneeez.blogg.se).


Fjortistestet:


[] Du har fler än 10 nagellack?
[x ] Du har en parfym som kostade mer än 500 kr.
[x ] Du har eller har haft lösnaglar.
[ x] Du har en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
Totalt: 3

[x] Du har färgat håret.
[x ] Du brukar säga "blonda"saker.?
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma.
[x] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad
Totalt: 5

Du älskar:
[ ] Glitter
[] Färgen rosa
[x] Shopping
[] Dekorationer
[x] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Enhörningar
[] Disneyfilmer
[x] Ljus
[ ] Blommor
[ ] Mjukisdjur
Totalt: 3

Du shoppar på:
[ ] C&A
[ ] Pimkie
[ ] Victoria's Secret
[x] H&M
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Adidas
[ ] Madonna
Totalt: 2

Du säger ofta:
[ ] Whatever
[x] Oh my god!
[x] Vet inte
[ ] Cutie
[ ] Hot
[x] Visst
[ ] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous
Totalt: 4

Du läser:
[ ] Cosmopolitan
[x] Glamour
[ ] Marie Claire
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] YAM!
[ ] Wendy
[ ] Bravo Girl
[ ] Popcorn
[ ] Star Flash
Totalt: 1

Du älskar dessa filmer:
[ ] Elizabethtown
[ ] Girls Club
[ ] Freaky Friday
[ ] She's all that
[ ] Bring it on
[ ] Sweet Home Alabalma
[x] Mean girls
[  ] Just My Luck
[x] John Tucker Must Die
[ ] Centerstage
[ ] Girls United
[ x] How To Lose A Guy In 10 Days
[ ] Mona Lisas Smile
[ ] My Girl
Totalt: 3

Du brukar kolla på:
[ ] Lost
[x] America's Next Top Model
[ ] project Runway
[x ]Desperate Housewives
[x ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[ ]Grey's Anatomy
(förrut innan heroes kom)
[ x] Idol
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ x] Gilmore Girls
[x ] One Three Hill
[ ] Heroes
Totalt: 6

Du står ut med:
[ ] Paris Hilton
[x ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[ ] Britney Spears
[x] Beyonce Knowles
[x] Christina Aguilera
[x] Hillary Duff
[ x] Lindsay Lohan
[x] Gwen Stefani
Totalt: 2

du är fjortis om du har mer än 48 poäng
Mina poäng: 32.

Yes, jag är inte fjortis! Eller på fjortisspråk: Jawg ärw intew fwjortiws


Dagens outfit

Idag så hade jag en sådan där ''Bra kläddag - dag''. Hade min fina bruna klänning som mjag köpte igår.
Klicka på bilden för att få den större..



Godiiis

Asså jag försöker, men det bara går inte. Jag bara älskar godis. Jag köpte igår och det blev över så jag äter det nu.. Det är ju bara sååå gott. Vad vore ett liv utan godis. Men det har man ju gjort sej förtjänt av efter en Måndag i skolan. Jag klarar inte av måndagar. Yes, nyss kom skolkatalogen.. Blev fett glad, man jag blev inte fin på friendsfotot. Menmen sånt får man ta. Bloggar mer snart..

Puss

Skolan

Kom nyss hem från en jobbig dag i skolan. Enda roliga lektionen var väll Gympa. Men det va ju så jävla oseriöst som vanligt. Liksom hela 7an som har gympa tillsammans. Det blev LITE rörigt. Men aja. Något kul händer väll idag. Idag så ska jag ha musikal i Vallentuna. Det blir kuul. Men jag känner ju inte så många, men jag lär känna de bättre. Senare idag så är det ju en av veckans höjdpunkter; Prison Break. Jag bara ÄLSKAR Prison. Sååå spännande. Bloggar mer senare..

Ha det gött! Puss

Shopping

Jag vet att jag inte har bloggat sen i torsdags, menmen. Det var ju lov och då vill man ju göra något under dagarna. Idag så har jag varit i stan med Jassii och Heddan. Det blev mycket shopping. Vi började dagen med att de kom till mej. Jag va tvungen att kolla vilken tid bussen gick så jag ringde SL upplysningen.

Fet ärlikamed SL
Kursiverad ärlikamed Larzzuw

- Varifrån vill du åka?

- Från brottby trafikplats.

-
Från Brottby trafikplats till?

- Danderydssjukhus.

-
Från Brottby trafikplats till Danderydssjukhus.

Det lät skíit kul. När vi kom fram så gick vi till HM och jag köpte en svartvitrandig tunika med dragkedja. Den var fett najjs. Resten av dagen så blev det shopping och en del snygga guys. Vi blev fett lack på några punkare på McDonalds. De ba satt och glodde på oss. Jag drack iste idag. Livets dryck. Jag älskar det.

Dagens inköp blev:

Mössa - Lindex 99:-
Pinsett - Lindex 19:-
Svartvitrandig klänning - HM 149:-
Blus - Bikbok 99:-
Brun klänning - Gina Tricot 199:-
Mat - 53:-
Godis - 29:-
Halsband - HM 29:-

Jag har shoppat lite annat den här veckan..

Keds skor - Stadium rea 49:-
Cardigan - Zara 149:-
Lång T-shirt - HM 129:-
Örhängen - HM 29:-

Har säkert glömt något.. Jaja, här kommer några bilder.

       

               

   

RSS 2.0