To like

Jag har bloggtorka. Imorgon så kommer troligtvis bloggen komma igång igen, eller iallafall på måndag. Igår tog min bror studenten, bilder från det kommer på måndag, eller kanske om jag slänger in de idag eller imorgon.

Puss.

Puls

Hejhej. Bad bad bloggning. Aja, var nyss ute på en runda för att sno syrener. Det kändes verkligen somrigt. Haha, känner mej kriminell. Men vi ska ha de till broder Fredriks student imorgon. Så jag och två av mina bröder, Fredrik och Martin stack iväg för vi ska ha på bordet. Fiint. Haha, kuul var det. Snart ska jag nog sova, lång dag imorgon. Ska läsa lite bloggar innan bara. Puss.


Onödigt, jag vet!

Das dach zwei

Asså , jag känner mej sjukt duktig. På typ mindre än två timmar har jag renskrivit en hel saga på svenskan och gjort tyskaglosorna. Shiet, jag börjar bättra mej, även fast jag brukar sköta mej och så, men folk tror att jag är bättre än vad jag är. Imorgon är det dryga torsdag. MEN JAG HAR SÅNG! Doc k så är resten av dagen dryyyyg. Sen när jag kommer hem så ska jag väll fixa runt lite inför imorgon. Jag och två av mina bröder har köpt present till bror som tar studenten. Kan nog inte säga, men vet ju aldrig om han skulle kolla in här.

Nu ska jag sova, egentligen hade jag skrivit ett långt och bra inlägg, men visst visst, då ska man ju sudda och då går man tillbaka, ja you know.


Old stuff,men sånt kan ju vara upigande såhär på kvällen.

I want icecream

 
 Jag


Laparcela

Hejhej. Hemma har en jag varit idag, men imorgon ska jag till skolan. Dagen har spenderats genom att kolla på TV och sova. Skööönt. Sen har jag ätit godaste sjukmaten, makaroner med ost. Sånt tycks om. Jag har fortfarande pyamas på mej, men ska snart gå och duscha samt sätta på mej lite bättre kläder. Mitt hår är vääldiiigt fettigt, not so hot.
Idag så skulle vi ha match, men jag skulle dock inte spela men jag skulle åka med och kolla, men matchen blev inställd pga att vi inte hade något lag. Jag är glad iallafall eftersom jag ville ju spela.

Till ett helt annat ämne, längtar tills på fredag, för då tar Fredde studenten(min bror). MAssa folk kommer och jag kommer ha på mej klänningen. Haha, guud vad jag tjatar om den, men den är jus såå fin.
Och så längtar jag tills mina böcker kommer, tihi.

Puss!

Books

Jag ska sova nu. Vill bara meddela att mamma och jag har beställt 5 nya böcker till mej på bokus. 196 slantar gick allihopa på inklusive frakten. Sånt tycker jag mycket om. Imorgon ska jag vara sjukling igen =(. Ska plöjja igenom massor med filmer. Erika är också sjuk, henne är det också synd om. Sov sött.

                
                    Min klänning. Dock har jag inga valkar, som det ser ut på bilden.

Sjukling

Hejhej. Idag har jag legat hemma med feber och ont i halsen. Skulle ha utvecklingssamtal, så jag gick på det. Det gick kanon, as usually. Hoppas att det är något bra på tv. Ska troligtvis inte till skolan imorgon. Åh, jag som så gärna ville gå på musikalen idag, men hejhej sjuk. Ska kanske ta tempen snart igen, sist hade jag 38,1 och det var för kanske 2 timmar sedan. Nu ska jag lägga mej i vardagsrummet tror jag, och byta om så jag inte längre har jeans på mej (hade på utv.samtalet).


© Amanda

A new dress

                     

                     
                           Gina, 249:-. Tack mamma. På fredag ska jag bära den på min kropp.

Maskros





Lite av varje. På sista bilden försöker jag klättra upp på vattentornet, dock så hade jag handkräm, så det blev inte så vidare lyckat, mina händer gled en hel del. Sen så har vi lite bilder på Annika och Hedvig som hittade en skyllt som hon tog med sej hem. Vart den ska sättas upp har jag ingen aning om. Det har varit en underbar dag! Snart ska jag kolla på Sanningens ögonblick. Puss!

A day like this




En sminkfri Amanda som vanligt. En dag som denna så kunde man se ut så här. Det gjorde jag. Mina shorts från Italien och t-shirt och skor från HM. Under hade jag min nya HM-bikini.


Morsdag

Hejhej. Igår så myste jag med Hedvig och Annika hos mej och kollade på ESC. Vad fan var det där? Bäst var Björn. Annars tyckte jag att Grekland låt var klart bäst. Fattar inte att vi kunde komma på 18:e plats. Not so fun. Aja, idag så har vi ätit glass vid ån och sprungit runt i skogen. Ett par tjusiga kort har också knäppts. För er som vill veta så börjar jag få ont i halsen. Inte kul alls.

Och så har jag fått min klänning. Ögonsten. Den är vit med vollanger. Från Gina. Guud vad jag gillar den. Bild kommer. Nu ska jag dammsuga rummet tror jag. Stökigt är det. Puss&Kram


En katt jag såg idag. Tror det var en spynks. Sådana är läskiga.

Do I like to dance?

Hejhejh, Kom hem från matchen för ett tag sedan. Det blev 2-2. Hyffsad match. Jag kände att jag gjorde riktigt bra ifrån mej i andra halvlek. Dog nästan, var så himla trött. Snart så ska jag, Hedvig och Annika gå till ica och handla lie frukt och godsaker inför kvällen. Vi ska se på katten (dvs Charlotte Perelli) och äta chokladfonue. Mumma! Föst ska jag bara städa mitt rum och plocka ur diskmaskinen. Märkte nyss att någon varit och rotat bland mina skivor. Hullerombuller ligger de nu, men jag pallar inte bry mej. Nu ska jag återgå till städningen. Puss.





Gamla favoriter.

The day you left me

Snart så ska jag pysa iväg på match. Känner på mej att det kommer gå riktigt bra, jag är grymt taggad. Ska bara klä på mej och packa väskan, sedan beger jag mej till Össeby IP. Första hemmamatchen för i år. Jag vill bara meddela er att vi leder serien ;). Nej, nu ska jag slänga på mej mina monkishorts och borsta tänderna. Ska köpa ny klänning idag senare också.

Puss&Kram Amanda

Alarm

Hejhej. Idag har jag varit i täby med Hedvig, Fanny och Malin. Mycket trevligt. Jag köpte en ny bikini, bild kommer. Imorgon så har ha match, första hemmamatchen för i år. Längtar, som alltid. Sen efter matchen så ska jag och mamma åka och handla en klänning till mej som jag kan ha på min brors student på fredag. Har sett en fin vit på Gina, men hittar de inte på deras hemsida(jagt måste veta namnet på den). Mamma måste ringa till några Gina och kolla om de har den, eftersom vi inte orkar åka runt i halva stan för att hitta den. Jag vet ju redan exakt hur den ser ut och vilken storlek, har ju testet ut den och allt. Strumpbyxor måste jag ha också, genomskinliga hudfärgade. Jag har way för bleka ben för att ha de i en kortkort vit klänning. Guud vad jag vill att värmen ska hålla i sej eftersom jag har så mycket kläder som jag vill ha under sommaren. Har ju massa i garderoben som inte kan användas. Snart kanske man skulle sova, måste upp tidigt imorgon. Något som är bra när man har match tidigt (okej den här gången börjar den ett, men vi har samling elva) är att duscha innan. Jag vet att det är jätteonödigt, men det bringar tur med sej. Haha, onödigt på hög nivå, och så typiskt mej.  Nu ska jag leta vidare efter klänningen och sen gå till vardagsrummet.

Puss Amanda

Like I think

Nu ska jag sova. Kollade nyss på dreamgirls, så underbar film. Jag vill ha samma röstkapacitet som Jennifer Hudson.
Så stort röstomfong. Imorgon så har jag sovmorgon, skööönt. Men man kanske endå borde gå och lägga sej nu, jag måste göra resten av SOn imorgon bitti. Puss&Kram

The most of everything





© Amanda

Top Shop



Top Shop har sjukligt fina playsuits. Jag ska äga en playsuit till sommaren. Kanske hittar någon på H&M.
Nu ska jag sova. Puss&Kram


Grönt är skönt

Kom nyss hem från Gröna Lund, dock åkte jag inget, jag kollade på Annika när hon sprang. Det var någon idiot som hoppade ur en kanon, rätt ut i luften. Idioti är vad jag kallar det. Sen åt jag langos, godaste som finns nästan. Nu ska jag nog sova, måste gå upp tidigare imorgon bitti eftersom jag måste duscha. Onödig information I Know. Förresten så hatar jag verkligen torsdagar, enda bra är att jag ska till min sångpedagog. Det är kul. Har lite bilder från Grönan.



Det verkar inte som om man kan ladda upp fler bilder =/. Men fler kommer.

Puss&Kram

Falling down

Snart så ska jag på Annikas orientering. Hon vinner säkert. Fast först ska jag äta, och byta om. Jag är tråkig, jag veeet. Puss&Kram.


Annika

Once upon a time

Nu ska jag gå och sova, jag är tröööött. Imorgon så ska jag och Hedvig å Annikas orientering , kamera med ofc. Skönt att man slutar 2 på onsdagar, underbart. Men sen så kommer torsdag, drygt. Nu måste jag sova.


© Amanda

Gamla bilder är fint.

Puss&Kram

That's life


Dålig kvalite men so what.

Klänning från HM, shortsen från Vero Moda. Mitt hår fick vara med på bilden också. Nu ska jag rusa upp på fotboll.

Puss&Kram

(skrev detta klockan 18 men det blev aldrig publicerat.)

I'm not doing that kind of things

Hejhej. Det regnar. Hata regn. Snart ska jag laga mat åt min lillenror och hans komis för de ska på match och mamma eller pappa är inte hemma. Jag känner mej duktig. Idag så råkade jag sparka en baskettboll på en 1a. Gud vad dåligt sammvete jag fick. Usch, tyckte så synd om honom. Fast jag tror inte han blev sur på mej. Guud, när den hamnade på honom så fick jag panik och började springa mot honom och fråga hur det gick och massa. Jag kände mej fett vuxen. Ikväll så ska jag se när min bror (äldsta) spelar match mot ett lag i division 3 (de spelar i 6an). Det är typ uppladscupen eller något. Nu ska jag se på Jimmy Neutron. Puss&Kram

To be dancing

Hejhej. Sitter med tandborsten i munnen. Ska sova nu hade jag tänkt. Matchen idag gick hyffsat bra, 2-2. Inte nonågon höjdarmatch för mej, nono, verkligen inte. Jag känner att jag går och lägger mej ganska tidigt idag, duktig jag känner mej. Imorgon så har jag otroligt härlig dag. Musikflex, engelska, slöjd och bild. Softsoftsoft. Nu ska kila iväg. Puss&Kram!


Hedvig och Amanda, bild från i Julas. Tänk vad vi har förändrats, dock bara positivt, right? Haha, vad små vi såg ut =P.


What I'll waiting for


Gina-chinos, BikBok tröjja. Mer än så var det inte. Nu ska jag slänga ihop mina grejjer och springa till Annika.

Puss&Kram

Right here, right now.

Snart så ska jag springa iväg till Annika med Hedvig. Idag har vi match, jag är taggad till tusen. Idag ska vi vinna, även fast vi redan vunnit våra två andra vi spelat i år. Igår så bloggade jag inget eftersom jag var knappt hemma och jag fick panik, min kamera cpade sej. Men jag satte på grundinställningarna istället så nu är den som vanligt igen. Och så har jag bytt mina gråa chinos, fick bli ett par beiga i 36 istället, mycket bättre. Jag älskar de! Nu ska jag snart springa ivög, dagens kommer i ett annat inlägg snart.
Puss&Kram

                             
Bild som inte har med det här att göra, men det är min brors studentmössa. Den finns på alla inbjudningar nu =)

..


Hedvig, Jag och Jasmine

Imorgon ska jag ta massor med vackra bilder i svartvit. Puss, nu ska jag sova.

Klänningmedmassormedfinablommorpå

Jag har shoppat idag som jag sa tidigare. Två klänningar och ett par chinos (dock osäker på om jag ska behålla eller lämna tillbaka) fick följa med hem i kassarna. Nöjd. Pluss att jag hittade klänningen med Stort K, den där lilablommiga, ja ni vet, som så många har. Fin är den. Älskar dragkedjan där bak. Jag ska leva i den i sommar, iförd mina hööga sandaler.


Jag vet att det är riktigt värdelös kvalite på bilderna, men det va ju inte särskilt ljust ute om man kan skylle på det.
Har lite bilder från dagen och så som jag lägger upp snart. Kanske borde sova. Puss Puss.

It's a Tensta thing

Idag så har jag hunnit med väldigt mycket. Först så var jag och Hedvig i stan, sen så va vi på Våga Vägra Droger skiten och sen på Adam Tensta på Nova. Det i mitten var inte kul, bara om vi hade vunnit. Blev fan besviken. Jag lovar att vi hade flera föräldrar med oss osv. Sen så var det hem och bya om och så sen så gick vi till IP och grillade och sen till Linda där hennes mamma var gullig och sjutsade oss till Nova. Gulligt värre. We really had a good time. Haha, Erik gubben =P. Haha, han va så jäkla grym på att dansa. Fan att det inte var mer folk där, i så fall då jävlar Hedvig. Imorgon skulle jag egentligen till min kusins barn, men hon blev sjuk så det blev inställt. Istället så ska jag vara med Hedvig och Jasmine. Ska snart lägga upp bilder från köpen osv. Puss Puss.

     

Dagen innan Söndagen.

Snart så väntas det att åka till stan med fina Hedvig. Jag ska ha med mej Chinos hem, jag åker inte förrens jag hittat de perfekta. Åh, jag vet så mycket fint jag vill ha,  pluss att det var ett tag sedan jag shoppade (okej 2 veckor men det är länge). Måste också leta efter en studentpresent till min bror som tar studenten om två veckor. Fast det tänker jag inte köpa idag. Nu ska jag klä på mej.
Puss

To see or not

Nu ska jag sova, tidigt I know, men imorgon klockan tio i nio så ska jag möta Hedvig vid bussen. Vi tänkte shoppa lite innan vi ska till Nova och offra våran dag för skolan. Hoppas att det blir fiint väder imorgon, snälla. Nu måste jag sova, ska ju upp med tuppen imorgon (okej, det var ett skämt).

Puss


                                    Leif, mer info om honom kommer.

Det vackraste jag vet

Mina nya skor är typ det finaste jag vet. Asså de är grymt sköna och endå 10,2 cm klack. Jag ska leva i de, men de är lite svåra att gå i, men jag ska traska fram i de endå, hela sommaren, överallt. Det ska jag!


Nu eller aldrig

Jag gillar godis, väldigt mycket. Igår så införskaffades det, nu äts det upp. Jag har ett nytt beroende, kolafudge. Kommer ihåg jag åt sedanna som liten. Goda är de, vääldigt goda.



Ful bild, väldigt ful. Men kolafudge är enormt gott.

What's the problem?


Mina nya monkishorts har jag på mej och allt, men det var för kallt att ha utan leggings. Annars kofta från gina och ett gamallt linne man fick från Glamour typ i somras.

När jag kommer till Vallentuna så ska jag leta upp ett fint armband från deras guldhandel eftersom jag fick presentkort av Lions ( ja, jag vet inte vad det är) för att jag var med och sjöng. Härligt Ävärre, 500:- var det på, men jag har dock handlat för 280 riksdaler redan, men jag har ju 220 kronor kvar. Äntligen ska jag komma ihåg det, glömmer det. alltid (att ta med presentkortet till vallentuna)

Al

Jag kände mej tråkig men aja.

Leggings och herrskorta från HM var mina kläder. På armen har jag lite trevlans tyg som jag diggar stenhårt. Anledningen var av att jag hade målat med bläck, asså riktgit bläck på armen och ville inte smuttsa ner mej och få mina kläder förstörda. Där fick ni veta något mer.

Puss, nu ska jag sova.


Sometimes I find another world inside my mind

Visst var Desperate Housviwes galet bra. Kan knappt bärga mej tills nästa vecka. Tänkte sova nu, men ska ladda över bilderna från datorn först. JAg börjar bli duktig och gå och lägga mej tidigare än 11 varje kväll, duktigt. Och inte är jag sämre, jag har gjort läxan tills imorgon. Duktigt värre, okej, jag brukar göra mina läxor och jag är duktig i skolan, men jag brukar ganska lätt glömma de, men SO läxorna är roligare så det är inga problemos. Puss Puss.

You better shape up

Jag hade tänkt äta nu, är hungrig. Min dag har varit finfin. Hos tandläkaren var jag bara inne i 2o sekunder, hon kände på en tand sen fick jag pysa. Jag är otroligt shoppingsugen, men varför ska vädret vara så värdelöst? Jag vill ha chinos från Monki, men de fanns inte näs jag var i stan i Lördags så jag hade tänkt dra till Söder och checka in läget där, men med det här vädret så vill man ju inte shoppa. I värsta fall så får jag beställa de från HM, men de från Monki är fiinare. Får se hur det blir.

Puss.


                  Fina, ha?


Yes baby, I'm proud

Jag rådiggar min nya design, bara det att den fuckar upp sej lite. Pallar inte rätta till problemen nu, men imorgon så ska de tillfixas. Jag är inte als råskills på pain eller så, har nästan aldrig varit inne i det, men det funkade ju hyffsat iallafall. Imorgon bitti ska jag till tandläkaren, kontroll tror jag. Engelska läxna har jag glömt också, men imorgon bitti hinner jag tagga till skolan innan jag ska till tandläkaren så jag hinner gå på morgonflexen. Skönt, då får manden där välförtjänta sovmorgonen på fredagen. Älskar sovmorgonar. nej, nu måste jag sova, sitter alltid uppe för länge, sånt kan man inte hålla på med.


Första doppet, Jasmine, Hedvig, Amanda.

Puss

Tired of being sorry

Guuuud vad jag är trött, tror jag somnar snart, men det kan jag inte göra, för musikal väntas. Det är riktigt jäkla kallt ute, usch usch, fryser nästan ihjäl. Frilufsdagen var inte rolig, värdelös var den. Hm, vad negativ jag verkar, inte bra.
Pallar inte skriva. Ska nog ta tempen, kanska har feber, men det tror jag dock inte. Åh, ny bloggdesign vill jag ha också, även fast min är fin, men jag vill ha en ny, tröttnar så lätt.

Puss.

Frilufsdag

Idag så är det frilufsdag. Skönt att få vara ute i det fina vädret iallafall. När jag kommer hem så ska jag lägga mej ute och sola. Lite senare så har jag musikal, längtar. Ska äta frukost nu, ute tänkte jag. Vi syns lite senare!

Puss


Bild på mej och Britta från Gränna.

Picknick vid vattnet

























Gud vad jag, Jasmine och Hedvig hade det mysigt. Mysigt värre kan man också säga. Vi köpte svullsaker som 3 Chokladkakor, baugette, fanta, vindruvor och 2 kakpaket och riktigt mös i solen. Färg har jag fått också, en hel del.  Har massa mer bilder, men jag måste seriöst sova nu, är otroligt trött och imorgon är det frilufdag, massa tråkigt. Åh, fifan, med 9orna och vi skulle gå runt i skogen i grupper. Tråkigt. Men jag ska vara positiv, as usual.

Massa Pussar <3

1,77

Jupp, så lång blir jag i mina nya skor som jag talat så mycket om. Ujujuj, jag är låång, riktigt lång. Men fint är väll det så säg. Heddan kommer känna sej som en liten plutt nu, fast hon redan brukar göra det. Iallafall så hade jag det trevlans värre i stan . Shorts från Monki inhandlades och skorna också. Shortsen har jag inte hunnit fota ännu, men de är finfina. Ikväll så ska jag på 60 års kalas, lite småpanik vad jag ska ha på mej. Kanske en vit klänning eller dyligt, men jag har nollfantasi.

      

      

Pentax

Jag har hittat en liten fin sak här hemma. En kamera, dock inte en digital, men endå, en gamall systemkamera (tror det är det iaf). Kommer kanske inte använda den, men jag ska köpa film så jag kan testa den, I can't wait. Btw så känner jag mej besatt av en systemkamera, även fast jag fick en väääldigt bra digital kamera för några månader sedan, så den fungerar prima, men endå, en system... Idag så ska jag till stan med fader min, trevlans.


Bildkvaliten på publisme(nya blogg.se) fungerar inte bra, allt blir bara suddigt, ååh.

Ha en bra dag ?

Jag hatar verkligen när folk skriver en kommetar där det står: Ha en bra dag! Vafan, jag tänker ju inte: Åh, vad glad jag blev av  det där, nu ska jag ha det! Jag lackar sönder verkligen. Visst om man skriver det i sin blogg osv till sina läsare. Asså, helt ärligt, du bryr dej väll inte om jag har haft en bra dag eller inte, eller? Min kompis hade skrivit om att hon inte mådde så bra, nämen då kommer en tjej och skriver: Hoppas du får en bra dag!
Hade hon läst igenom det där då? Nej, verkligen inte. Jag lackar uuuur. Så snälla, vill du ha fler läsare, skriv då ingen kommentar där det står Ha en bra dag! eller så, utan läs igenom inlägget och kolla om du finner något intressant eller inte och kommentera efter det istället. Det är roligare att få en kommentar där det står tex Gott med godis istället för ha en bra dag.

Fredagsblommig

                             
Jag trivdes som fisken i vattnet idag. Linnet från Gina, shorts från Vero Moda (!!), skor och väska från HM.
Nu väntar solen igen, dock ska jag använda mitt solcerum på läpparna.


20080509

Tjuu. Asså, värdret är underbart. Låg alldelles nyss ute i solen och sola och bara njöt. Idag tänkte jag stanna hemma och vara med de familia. Är trött, väldigt trött. Dagen har varit fin och jag har njutit av varenda minnut. Puss.

I don't want to show you what I'm talking about.

(Jag lovar att jag hade massa gramatiska och stavfel i min rubrik, du får gärna meddela hur meingen skulle blivit korrekt =P)



Jag älskar att vara sminkfri, hela veckan typ har jag varit det. Min hy mår bra =)

Avbitna naglar

Jag är trött, väldigt trött. Somnar nästan. Har ingen kreativitet. Ska kolla på Sanningens ögonblick (tror att det heter så) snart. Men så är det ju fotboll, men jag orkar inte se på det. Bilder har jag massor av, massor. Sånt kan man vila ögonen på.




Han med stövlarna

När jag, min familj och min kusin och hennes föräldrar (morbror+morbrors fru) så var vi på nått kraffs där det var tråkigt. Aja, där gick vi runt och svettades. Då kommer en man in, ja vad kan han ha varit, vi säger dryga 40. Han var läskig och sparkade på sina barn. Men sen så var det ju en grej till, han hade ganska, eller ja, väldigt varma kläder. Han hade långbyxor och en tjock skorta och inte mindre än det, läderstövlar till knäna. Vi va så farcinerade och förvånade så vi sprang efter och försökte fota honom (jani, jag va runt 8 då) och idag så är det emd nöje jag delar med er den bilden. Efter det så har han fått namnet '' Han med stövlarna''.



Man kan lätt inbilla sej att jag har röd klänning, men så är det icke, jag är hon längst ut i kanten som man inte ser så bra .

Hon är det vackraste jag vet.



Detta är Jasmine för ja, två år sedan =P Sexig bild det . Vem är fotografen? Jo, det kan hon själv skryta om.

Amazing grace

Tjillivippen! Idag hade vi fotboll, det gick..sådär, men vi trodde att vi skulle förlora med minst 10-0, så det gick ganska bra, 3-0 i båda matcherna. Man kunde inte förvänta sej något, 8 stycken som inte spelar fotboll + att de va ganska små, och med ganska menar jag ju ah, ni fattar. Aja, om jag skulle säga att det va kul så skulle jag ljuga. Inte mer med det.

Imorgon så har vi match, Jippie Kajjej! Fan asså, vinner vi den här så tar vi ledningen i serien, vi leder redan med 4 i målskillnad och det har bara gått en match ännu =P. Kul är det iallafall, alla är alltid så taggade. Egentligen så skulle jag ju inte spela imorgon, inte hellar idag egentlinge, men jag kände mej ralativt bra så jag fick köra endå för mamma =).

Jag är verkligen trött, skulle med nema problemas somna nu på direkten, men då kommer jag inte kunna sova inatt och jag vill ju se Uggly Betty och Desperate Hosviwes. Vafan, det börjar ju nu.
Vi ses.

Puss



Passande bild, bilderna blir inge bra på nya blogg. Åh, de blir jättesuddiga,


Happy

Jag är skitglad! Jag vet inte varför, men helt plötsligt blev jag otroligt glad, skulle gå och läga mej, men vafan, jag kan likaväl stanna uppe ett tag till. Imorgon så ska jag leka fotograf, jag ska fota min brors studentmössa, så han måste tycka att jag iallafall är rätt bra på det om jag får det =P. Och så vill jag meddela er om att The Kooks är väldigt, väldigt bra.
 
Puss ♥

That's all you nead, my friend.






Rosaprickigt med doften av viol,

I'm happy. Jag vill fota. Jag vill gå barfota i gräset. Jag vill bli av med mina blåmräken över benen(efter mitt omtalade ramla -med- symaskinen -i- famnen -i- trappen). Imorgon så ska jag till skolan, jag längtar faktiskt, klara inte av att vara hemma mera. Haha, jag har ju varit hemma så mycket så jag har ju inte haft på mej vanliga kläder eftersom sånt orkar man ju inte med när man är sjuk, så jag vet ju vad mina outfits kommer bestå av =P.

Jag gillar fotografier, de väcker så många minnen, ville bara säga det. Vill också säga att jag älskar min kamera.


Blackandwhite







Bilder jag tagit under gårdagen. Hittade min sladd, den låg i en liten korg. Jag är trött, väldigt trött. Kanske ska duscha, det lutar mot det, skulle behövas. Jag längtar tills jag får de omtalande skorna. Fast först så måste jag ju rensa ogräset, sedan blir de mina. Låter som en bra deal. Skorna kan ni finna här. Man kanske ska gå ut lite, har inte varit ute på hela dagen. Ikväll så är det inget Prison Break, min värld kommer gå under. Nej, jag ska inte klaga, det finns betydligt mera folk som har det värre.

Berätta vad det är.

Hejhej. Idag så ligger jag hemma, mådde inte jättebra imorse. Har bara legat och slappat hela dagen och örat värker, not so fun. Nu ligger jag och kollar på 7th heaven. Fast jag har varit duktig idag, eller nej, eller jag har ju lagat lunch. Min lillebror är också hemma. Ska sortera lite mera bland mina bilder nu.

Puss, 

Glömsk?

Åh, hur ska man kunna komma ihåg vart man lagd usb-sladden till datorn? Nej, nu hittar man den ju inte. Då kan ni få lite gamla bilder istället.






     

Måste vila lite nu, jag får biverkningar av tabletterna, illamående och yr som in i, ja, ni vill inte veta.

Puss ♥

Om jag kunde flyga så skulle jag ta med dej

Här sitter man.Jag är jätteyr, ramlar nästan ihop hela tiden, men annars så är läget bra. Lyssnar på musik också. Härligt. Idag så ska jag fota, kanske rensa ogräs så jag snarast får skorna och äta glass. Kan det inte vara lite soligare. Och juste, jag har ju bilderna att fixa med också, ska ta med datan ut och lägga mej där istället. Så får det bli. See you soon, ska leta fram lite gamla fina bilder i arkivet, låter bra det.

Puss, ha en fin dag!

Upprörd

Asså, jag klarar inte av att se på bilden av han som låste in sin dotter och tre av sina barn/barnbarn i 24 år. Har läst alla artiklar om det på aftonbladets hemsida och klarar inte av att se på bilden av honom som kommer upp hela tiden. Enda sedan i Måndags har jag följt fallet och kan fortfarande inte förstå. Jag gråter nästan (har problem med att gråta) och jag skulle inget annat vilja än att spärra in honom i ett litet mörkt, svettigt och trångt rum där han skulle få leva på vatten och bröd, inga människor skulle han få träffa tills han dog.

Fatta hur jävla illa han har betet sej mot sin dotter och sina andra barn. Asså, det finns inte ord hur jag kan uttrycka mej, jag klarar inte av det. Att det finns människor som är så hemska. Han är inte hemsk, han är hemsk x 10000000000, och mer endå, det kan hålla på i evigheter.

Och ena dottern, 19åringen som vårdas på sjukhus, som svävar mellan liv och död, just nu så önskar jag med hela mitt hjärta att hon ska få överleva. Att alla fyra ska kunna få så normala liv som går efter deras omständigheter, att de ska kunna se så ''normala'' ut och att de ska kunna så småningom skaffa familj och dyligt. De om något är värda det, efter att ha tillringat  hela sina liv i fångenskap.

Puss ♥

Dancing in the moonlight

Åh, jag vill bara ställa mej upp och skrika, ha massa vänner, poolen och kväll. Jag älskar verkligen Danv´cing in the moonlight med Top Loader. Fyfan, bland det bästa som finns, man blir så glad. Och inte mer med det, här ligger man ute vid poolsidan och lyssnar på den, så blir man mera sugen? Åh, i sommar, då jävlar asså.

Lyssna på den här.

It's so hard

Åh, det är så jäkla jobbigt att radera bilder så jag nästan dör. Föst kolla igenom alla, sen förminska de och sen byta namn på mappen. Och en så länge så har jag raderat minst 1000 bilder och ändrat minst 1000, så om jag skulle få lön i timmen så skulle jag va rik nu.

Förresten, skorna (se längre ner) kommer snart sitta på mina fötter, jag skulle få de om jag rensade allt ogräs på poolsidan, jippie.

Nu ska jag återgå till arbetet =P.




Härligt

Åh, jag bara älskar dessa bilder. Fina flickor detta :)






Tusen gånger starkare

Jippie! Nu är min blogg flyttad till nya plattformen. Hela dagen så har jag suttit och raderat och  förminskat massa bilder, så min dator är inte CP längre. Tror att jag hade för myckert bilder och det var därför som den va, ja ni fattar. Men btw, gud vad mycket bättre den nya plattformen var =). Nej, nu ska jag ta bort massa musik och dyligt.

Puss ♥


Kursiv

image412 
Till min brors student, dock har jag inte köpt det ännu. Har förälskat mej i de finaste skorna. De ska bli mina. Ska försöka vänta tills slutet av månaden så jag inte känner mej pank.


Gårdagens

image409

Jag ska sova nu, men kände mej tvungen att lägga upp. T-shirt från Gina, jacka från HM, väska från Wedins, sen så hittade jag ett svingammallt skkärp som jag gett till min lillebror. Skor som inte syns kommer från Vagabond. Imorgon så väntar doktorn =/. Kommer typ inte få träna på 2 veckor.

Sov sött, Puss

Öroninflamation

Hejhej. Här ligger jag i sängen, hela dagen har gått. Har sovit och kollat på TV eftersom jag har fått öroninflamation. Det gör så jäkla ont så jag dör nästan. Har fan aldrig haft så jäkla ont. Usch, och nu kan jag ju inte somna om, eftersom jag sovit under dagen, sedan klockan 10, ca 7 timmar. Pluss att jag sov ca 8 timmar inatt.Nu ska jag tillbaka till V-rummet.

Amanda

RSS 2.0