Lördag

Jag ber om ursäkt för mitt dåliga bloggande. Men iallafall så var jag på teater igår och det va superbra. Orkar inte snacka om det. Idag så var jag i nya såkallade Vällingby City. Så jäkla geeeeeeeek att de kallar det för city nu. Det heter CENTRUM ffs. Jag och mamma gangstrade runt o shoppade lite. Det som fick följa med hem var en svart/vit/frå blommig kjol, gråa tights (till musikalen), grå T- shirt (musikalen) oh ite strumpbyxor och annat behövligt. Sen så sjöngmin kusin och hennes kör i St Thomas kyrka. Det va skitbra. Alla hade jättefina röster. Min kusin var skitbra. Det höll typ på i 2, 5 timmar. Sen så drog jag och mamma och hade lite snabbt och sen kom vi hem och käkade middag. Aja, nu ska jag sätta på mej mjkisbyxor och sätta mej i vardagesrumet med lite Ben och Jerrys New York Fudje. Fan vad gott asså. Den är grym god. Fotar grejerna i morgon.


PUSS.

Fredag

Har kommit hem från en springtur. Det var skitjobbigt. Ska snart ducha. Ikväll så ska jag på teater. Igentligen så skulle pappa gå, men han har blivit sjuk, så han frågade om jag ville gå istället och det ville jag. Det va på någon restaurng på Östermalm som hette Elvreket och så skulle det vara teater där. Aja, svårt att förklara. Ska ducha och sen äta frukost.
         image271
                        Bild som jag tog genom bilrutan när vi körde, så den blev inte särkilt bra.
PUSS.

Dagens klädsel

Såhär, för er som vill veta såg jag ut idag.

         image270

Mormors spegel fick vara med där på ett hörn. Iallafall Jeans från Zara, tunika Indiska. Mer var det inte. Lägg märke till mina röda naglar. Jag fick väldigt mycket beröm av mormor m tanke på mitt nagelbitande som jag slutat med. Nu har jag långa, fina naglar.

Nu ska jag se på Amerikcan Pie 2 och äta Grapefrukt.

Dagens låt - You don'tlove me (the Kooks)

PUSS.

Torsdag

Hellu. Nu har jag kommit hem från mormor. Bloggade inte under hela gårdagen, då jag inte kom in på bloggen. Men iallafall, här är jag nu. Var btw på tjjkväll hos Agnes Mycket trevligt.

För er som inte vet så har de nu invigt nya Vällingby Centrum, elle City som det ska heta. Ja, min mormor bor i Vällingby. Det verkar vara skitbra. Men vi han inte gå in under invigningen. Men jag och mamma funderar på att åka dit på Lördag. Stackrs mn bror Fredrik, han är i Köpenhamn så han får te följa med =P.

Idag så hade viydligen ftbollsträning, men jag missade den. FAAAN också. Men jag sulle ändå inte hunnit. Och det stod inget på hemsidan närjag kollade.

Nu ska jag bläddralite i VR och läsa lite bloggar.

Puss och Kram <33

The elefant

                Fan asså, vilken jobbig jag hittade på den här tjejens blogg.

                                     Hur många ben har elefanten?

                                      image431

Död som en lax

Ja, jag har varit ute och sprungit. det va skitjobbigt. Men det va skönt när man kom in i andra andningen. Jag lånade mammas iPod, eftersom min inte har några batterier. Aja, jag sprang runt och lyssnade på Westlife. Sprang runt 3,7 kilometer. Ska fan springa typ 3 gånger i veckan i fortsättningen, med tanke på hur skönt det är.

PUSS.

Dagens inköp

Ska ut och springa snart, men eftersom jag måste smälta maten så kan jag likaväl visa er mina kläder jag köpte idag.

image266
Tunika från Indiska.

   

Det blev som ni ser ett blommigt linne och en randig tunika.
Me lajjk.

Snart så ska jag snöra på mej springskorna, inte en dag för sent. Måste skaffa bättre kondis.

PUSS

The sky is open

Haha, kolla vilken skum bild jag tog idag =P. Snart så får ni se mina inköp.

image265

Hoome

Nu är jag hemma. Det var en mycket trevlig dag med fina flickor. Horton va skitkul. Haha, vi garvade mest i hela salongen. Det är väldigt praktiskt att gå på barnfilm, eftersom det då inte sitter någon 1,95 meter lång vuxen framför en. Med hem så fick det i kassarna finnas en blus/tröja och ett blommigt linne. Jag är mycket nöjd och nu behöver jag inte känna mej pank, eftersom jsg får månadspeng om tre dagar. Nu ska jag leta upp min tränares nummer så jag kan messa och säga att jag ska med till Gränna på cup. Snart kommer bilder.

Puss och Kram Amanda <33

It's the day you never comes

Idag så ska jag ju till Täääbyyy. Det blir skojj. Jag är rastlös. Ska klä på mej. Funderar på att läsa lite NO. Fixa lite i rummet, för jag har verkligen boooring. Agge, kan du inte vakna?
Nej, jag ska inte dödöa er med min tråkighet, så ni får en bild.

image264
               Haha, den var också tråkig, men jag gillar den endå.

Vad gör ni?

Puss och Kram Amanda <33

Tisdag.

Hejhej. Jag ligger i vardagsrummet och kollar på HSM2. En av favvofilmerna =P. Idag så blir det bio, haha, Horton. Gullig den verkar. Haha, det var längesedan man såg en animerad film. Det blir jag och fyra til. Skönt iallafall att vädret verkar bli bättre.

Ha en jättebra dag!

Puss och Kram Amanda <33


Önskeoutfit

Jag vil bara meddela att jag börjar bli skills på paint =P

image263

Från HM, Åhlens och Indiska.

Humor

Detta är kul, okej inte i början, men vänta till slutet =P

Björn Gustavsson

Asså sitter här i mitt rum och kollar på Parlamentet. Så fort jag ser Björn så pirrar det i kroppen. Asså seriöst, så fort jag hör namnet så blir jag skakig som fan. Asså, det är sjuuuukt. Men han är ju bara för snygg, söt, gullig. Asså han är helt jäkla perfekt. Hör lixom på hans röst. Jag svimmar fan. Fan att jag inte är 6 år äldre eller så. FAN också.

Jag är kär.

     


Annika, detta är till dej.

Här har du dina bilder. Skitdålig kvalite+ att det inte riktigt är klart. Sladdar och sånt ligger lite hur som hellst nu, men snart så är det helt klart. Jag är skitnöjd =Dimage261 

image259

image260

image262

Like a star

image251

image252


image254

image255

image258
         Bilder jag tog under påskafton. Haha, jag har över 300 bilder därifrån, men de kommer fler sen.

Puss och Kram Amanda <33

Måndag.

Hallojs. Har inte bloggat under hela dagen, har nämligen gjort om i mitt rum. Asså, flyttat ner mina garderober och fått ett litet skrivbord och möblerat om lite. Nu är det skitmysigt. Vill aldrig gå ut Och nu så kommer det INTE få bli stökigt här eftersom kläderna tog upp 97% av stökigheten. Bara ett -, att min lillebror fick den stationära datorn. Hahah, men han fick ju skrivaren och om jag behöver skriva ut.

Nu ska jag göra något vettigt, äta godis kanske.

Puss och Kram Amanda <33

When I was a young boy

Så att ni vet så vet jag inte vad jag tänkte på när jag skrev rubriken. Jag har kommit hem,vi vann! Grattis till oss. Och så konstigt kändes det inte att spela med damlaget. Det blev 4-3. Nu ska jag städa. Ska packa ur mina garderober och sen imorgon så ska vi flytta ner de till källaren. Det blir jäkligt skönt, då jag inte kommer ha så stökigt rum, eftersom mina kläder uppgör 95% av min yta =P. Bara så ni vet så är jag hungrig.

Puss och Kram Amanda <33

Söndag

Hellu. Idag så har jag än så länge tillbringat dagen med filmtittande och godissvull. Ska spela match med damlaget idag. PÅ 11MANNA. Visst, det är inte så konstigt, har gjort det de senaste 2 åren, men jag har inte hunnit spela något ute sedan i sommras. OMG, jag kommer dö efter 20 sekunder. Aja, jag får göra mitt bästa. Jag och Ankan var snälla och ställde upp, de behövde spelare. Hoppas jag inte behöver spela allt för mycket =P

Nu ska jag äta lunch, rester från igår. Jäklar vad mat vi har. Min morbror strängade btw om gitarren. Jättegulligt av honom. Nej, jag måste jag äta så jag inte får håll.

Puss och Kram Amanda <33

Grattis Annika

Idag, på självaste påskafton fyller min bästavän Annika år! Hon blir hela 14. Grattis Annika, eller Ankan, nu är du fjoooortiiiiis. Grattisgrattisgrattisgrattis!
Jag älskar dej Annika Birgitta Carlberg!



Frohe Ostern

Ah, eller Glad Påsk. Jag har huvudvärk, Jippie! Idag iallafall så kommer släkten. Innan det ska jag fixa påskäggen, fota, städa rummet och baka kladdtårta. Min tårta kommer bli storslagen. Igentligen ikväll så skulle jag till Ankan som fyller år, men jag vill ju inte verka ocosial.

Iallafall så vet jag vad jag kommer få i mitt påskägg. Haha, jag fick välja ut något, eftersom jag hällst inte ville ha godis. Vi har köpt tre kilo godis, men inget ska ges bort i påskägg, nejnej, vi ska ha sånt där allmänt. Haha, så jäkla mycket, det var jag som plockade =P.

Här får ni världens fulaste påskbild. Haha, fan vad fuuuuul den är asså. Aja, ni får ha en jättebra påsk nu!

                                      

Puss och Kram Amanda <33

Jag är trött.

Faaan vad dagen har varit seg asså. Shiet. Har äit middag och ska duscha. Ikväll så ska jag bara vara hemme, är trött som fan. Jag har tillbringat lite värdefull tid med min bror Fredrik. Han fick körkort igår så vi fick i uppdrag att handla påskmust, så han körde oss till universums hemligaste och minsta centrum, Djursholms torg. Haha, typ 3 butiker. Iaf när vi åkte hem så sa jag: Ska vi köpa glass på McDonalds? Och sagt och gjort. Vi köpte den där nya McFlurryn med kaksmulor och chokladsås. Yummie! Jag älskar verkligen min bror, eller ah, mina bröder.

Nu ska jag göra något ovettigt. Kanske städa mitt rum, men bara kanske.

Puss och Kram Amanda <33


Långfredag

Hellu! Har ätit frukost och nu har jag klätt på mej. Jag och Mami ska iväg på en shoppingrunda, vi måste ju handla inför påsk. Ska fixa gitarrsträngar, så jag äntligen kan börja spela. Ska be min morbror att stränga den.

Ute så är det snö, hatar det. På påsk så ska det vara soligt, vi ska ha studsmattan uppe och det ska vara superfint väder, men nejnej här ska det vara snö och kallt. Jag som älskar påsk =P. Imorgon så kommer iaf mina kusiner, mina kusinbarn, mormor och min morbror och hans fru.

Nu ska jag dra!

Ha en kanondag!

Puss och Kram Amanda <33

Påskkolage

Titta vilket stiligt jag har gjort =P
Sitter vid stationära datorn, min dampar med bilderna. Jag höll på att söå sönder något, men jag hindrade mej =P

image250

Torsdag

Hellu. Nu har jag varit hemma ett tag. Skulle haft springning idag med fotbollen, men den blev inställd. Iaf eftersom jag är lite förkyld så ska jag ut och promenera med kameran i högsta hugg. Min bror var i Gävle idag på uppkörining och har nu fått körkort. Grattis bror! Iallafall idag så fick vi sluta en haltimme tidigare idag. Fan vad gulligt av Thomas asså.

En annan sak. Det har gått förbi massor av söta påskkärringar här ute, men de har inte vågat plinga på. Jag tycker de är så sööta ju. Ville ju fota =P. Det måste vara för jag har en lillebror och de tycker väll att det är pinsamt eller nått. Aja, titta vad ful kyckling jag hittade idag i våran källare. det måste vara det fulaste vi har, men jag blev så jäkla glad att han har blivit fulare en förra året =P

        image248
Haha, jag blir så jäkla glad av påsk asså. Jag typ skuttar av glädje =P

Nu ska jag på promenad, Puss och Kram Amanda <33

That's love.

Bara för att jag är bäst och det värkar som om det går att ladda upp ett par stycken.
         image245

             image246

                 image247

                                     Dagens låt - That's love ( Michael Michailoff)

Ser ni vad jag ser förälskad ut i mitt nagelack på bild 2 =P

Aja, där har ni lite pics.

Snart så ska jag sova, sov sött!

Puss och Kram Amanda

Torsdag.

Kom hem för ett tag sedan. Jag, Ankan och Heddan i stan. det blev ett naglack i smultronrött (exakt som jag ville ha det), två BHar och ett par solbrillor, då mina gått sönder. Jag är iaf jättegald för allt jag köpte. Mina naglar har typ aldrig varit såhär fina, då jag har bitit på de i 5 (?) år. Aja, slutade för en vecka sedan och det går skitbra. Jag har inte rört naglarna sedan dess.

Iallafall när jag kom hem så spelade jag och min bror Fredrik lite kort. Det var skitkul. Nu kollar jag på top model. Älskar det verkligen. Imorgon så blir det lov. Jippie! På lovet ska jag shoppam och relaxa. Äta godis, träna, fota och sjunga står också på scemat. Hedvig och Annika är även med där. Troligtvis så blir det Jasmine kommer nog också finnas med där. Och så ska jag sy en kjol.

Nu har top model börjat igen.

Ni får strax några bilder, om de inte cpar sej som vanligt!

Puss och Kram <33



Uppdate: Asså, mina bilder är CP som fan och om jag går in i de så stängs bara mina bloggförnster ner. Har inte ett enda virus på datorn. Ingen fattar vad som händer. Jag DAMPAR!

Gästbloggare

Jasmine här :D Jag tänkte gästblogga när jag ändå är här inne och fixar. La in Larzzas nya header, den var as fin gumman! :)
I dag var jag, larzza, heddan&ankan ute och vandrade i skogen. Då kom vi fram till att Larzza har ett as bar självförtroende, härligt gumman ! :)
Det här inlägget blev tråkigt, men det skiter jag i (A)
Jag har känt Larziiie sen jag var skiitliten , bästa vänner sen dagis förfan. Vi gjorde en as schmäxig berättelse på dagis, med sånna här bilder man klistrar upp på en tavla (you know?). Jag tror vi läste upp den 24/7 om jag minns rätt (A)

image244
en as söt bild på larzza, jag hittade på min dator. typ 1 ½ år sen :)

jag älskar dig gumman <3
puss, jasmine

Promenix

Nu har jag, Jasse, Ankan och Heddan varit på promenad fast vi egentligen skulle spelat fotboll, men vi gick hellre. Vi skulle ju haft fotbollsträning, men den blev instäld pga snön. Jäkla snö.

Imorgon så ska jag åka in till stan. Ingen vill ju följa med. Måste köpa en present till en viss person som fyller år på påskafton ;). Funderar på att beställa lite kläder från HM, endast för att jag har shoppingbegär. Vill ha!
Ska fråga om någon här hemma har lust att möta mej. Troligtvis så är det ingen som kan eller har lust.

Nu ska jag återgå till Gossip Girl.

Puss och Kram <33

Tisdag.

Hejhej. Idag så är det snöö. Fuck också, jag som vill ha vååår. Idag så blir det fotboll, ute. Snacka om att det kommer bli kallt. Jag skulle lagat mat idag, men kom underfun med att jag inte hinner det. Så vi ska åka och handla på den så kallade ''karby grillen''. Haha, jag har varit onyttig flera dagar i rad nu. Men vafan, jag lever för mat. Och vi brukar ju inte direkt äta där. Typ 2-3 ggr om året eller så.

Jag lackar sönder på Paula, syslöjdsläraren, då hon vägrar att fatta hur man menar när man ska göra en kjol. Men jag ska göra en hemme istället.

Imorgon så blir det stan med vänner. Ska handla, det har jag bestämt mej för, det är jag värd =P.

Puss och Kram <33

God natt!

Imorn så är det Tisadg. Jaa, då är det bara slöjd och bild typ. Fan också, jag glömde att jag har engelska glosor. FAAAAAAAAN, jag glömmer det varje vecka. Ikväll så har jag och pappa satt upp min tavla och spegel. Yes, de sitter som en smäcl där på väggen. Och nu känns mitt rum mysigare.
Nu ska jag borsta tänderna!
Och jag håller på med en ny header, nejnej då ska paint bara stängas. Jag har gjort minst 10 stycken.
Hoppas att skolan stängs pga snöstorm, då de gjorde det i typ Vänersborg idag. Haha, då slipper jag jue glosorna. Menmen, de brukar inte vara så svåra.

Puss och Kram <33

Måndag.

Hejhej. Kom hem från skolan nyss. Ligger och äter äpple och choklad med grädde och socker =P. Jag gillar att vara onyttig haha. Snart så ska jag till bussen och åka på musikal. det blir najsnajs, bara det att jag inte har kläderna man ska ha med sej. Mn jag får väll införskaffa mej det på lovet. Nej, nu ska jag återgå till 'One three hill'.

Puss och Kram <33


image242
Foto tagit av mej. Detta är vårens första tussilago som jag hittade.

God natt.

Nu ska jag sova. Imorgon så blir det skola och musikal. Jag vill att det ska bli torsdag då vi kanske bara behöver gå halvdag och sen så är vi ju lediga. Och så vill jag träffa min släkt som kommer hit på påsk.

God natt.

Puss och Kram <33

image241
Foto av mej eller heddan, men jag gillar det. Hittade det när jag kollade igenom lite bilder idag.

Hide and seek

Ligger nu i sängen och kollar på 'Hide and seek'. Älskar den, men det var ett tag sen jag såg den. Är när han hittar katten. Aja, tycker att Dakota Fenning är väldigt sööt iallafall. Tycker synd om henne, att hon är typ psykiskt sjuk, i filmen asså.

Någon annan som ser den?

Puss och Kram <33

                       hideandseek_240.jpg
                       Haha, enda bilden jag fann.

Header utlottning.

Jag vill verkligen vinna någon av dessa superfina headers av superduktiga Ida Mureen. Snälla, jag vill verkligen vinna, då jag är skittrött på min fuula.

Puss och Kram <33

That's were I'll go

Bilder jag tog igår morse när jag var på promenad och andra bilder från dagen.
image233

image234

image235

image236

     

Puss och Kram, nu ska jag laga middag <33

Söndag.

Vaknade för ett tag sedan. Ligger och käkar mina kinder, så grymt goda asså. Idag så har jag keine ahnung vad jag ska göra. Gå på promenad i det fina vädret och fota lite kanske. jag är grymt hungrig och det käns som om min mage är helt tom, och den kurrar som in i helvette. Och så svettas jag, så fucking varmt i mitt rum så jag dööör. Nej, ,gud vad jag klagar. Ikväll så har jag hört rykten om att det är 'Hide and sike' på typ 4an eller nått. Det ska jag se. Det är ingen fotboll idag, vi skulle kört fys men våran tränare är sjuk. Men jag skulle ändå inte vart med då jag också börjar bli det. Min näsa rinner och är täppt och halsen börjar jag få ont i. Det där jäkla träningsgrejen på gympan asså. Det började det hela.

Funderar på frukost nu!

Vad händer idag?


Puss och Kram <33

Lördag

Igår så hade jag inte ett ögonblick ledigt så det blev inge blogg. Jag va ju på genrepet till melodifestivalen. Ikväll så ska det bli melodifetsivalssvull med Jasmine och Hedvig. det blir pizza. Yummie! Ska rösta som fan på BWO, fan vad jag älskar Martin Rolinski alltså. Han är såå snygg. På bilder ser han hemsk ut men live asså, shiet vad sööt snubbe. Aja, hoppas min kamera laddar snabbare för jag måste lägga ut bilder från idag och tömma kameran innan jag drar till Jasse.

Vem/vilka tror ni vinner ikväll?

Jag tror Charlotte men hoppas ofc på BWO.

Puss och Kram <33


Cupcakes

Obs! Dessa bilder är inga höjdare utan endast tikk för att sukta.

image228

image229

image230

Nej, nu ska jag sova och öva lite på min SO redovisning men vi hörs snart. Och för er som inte vet ska jag på melodifestivalen genrep imorgon. Och fan va jag längtar till Lördag, då ska jag, Heddan och Jasse svulla till 'riktiga' melodi. Fan vad underbart asså. längtar som fan =P

Puss och Kram, sov gott <33

Torsdag.

Hejhej. Idag 'r en sådan där dag som jag är dålig på att uppdatera med tanke på att jag har sång direkt när jag kommer hem ocj sen är det fotbollsträning när jag kommer hem från sången.. Men nu sitter jag här och känner mej trött. men jag kan inte gå och lägga mej ännu, ska se på 'debatt' på ettan med Isabella Löwengrip(blondinbella). Det ska bli skitkul att se henne. Första gången jag såg hennes blogg så tänkte jag bara ' fan vilken patetisk människa', men nu har hon växt i mina ögon och jag tycker faktiskt hon verkar vara en jättehärlig tjej. Asså, jag kollade igenom hennes gamla inlägg och shiet vad annorlunda hon är nu. Men jag diggar henne verkligen =P. Aja, jag han faktiskt slänga ihop muffins som jag ska bjuda på imorn på mentortiden imorgon och nu ska jag gå och fota de så ni får något att sukta efter. Har ni tur så kanske jag slänger in en dagens klädsel, men jag han inte fota imorse så det får bli att ta en gamall bild. Aja, de fotas inte av sej själva.

Puss och Kram <33

Tintin

Idag så hade min SO lärare och mentor så jäkla coola kläder på sej. Han är en ca 35 årig skithärlig typ och han hade universums snyggaste T-shirt.

Amanda: kan inte jag få din T-shirt+ Så jäkla cool asså.
Matthias: jo det skulle du kunna få när jag blivit fet och inte kan ha den längre.

Hoppas att han snart blir fet. fan vad snygg den va asså. Får värsta begäret av att ha en sån.
                                               image227

Dagens klädsel

image225

image226 

T-shirt från HM herr, kofta från Gina Tricot, Halsduk från HM barn (över tre år gammall) och jeans från Zara. Har även ett armband i silver från vallentuna guldhandel eller något sånt.


Onsdag.

Idag så går jag bara till två så det är ju skitskönt. Onsdagar är verkligen jättesköna, för när Onsdagen är förbi så är helgen nära. Idag iallafall så gick brandlarmet och vi slapp endel utav språket så för min del tyskan, skööönt. Men vi hade fått brev av våra brevvänner i Tjeckien och det va ju kul. Sen så på rasten så hade jag, Kajsa, Annika, Hedvig, Amanda och Lovisa skitkul. Vi satt och asgarvade åt när ankan i Om en pojke dör. Fan vad det är kul. Ska leta upp klippet på tuben. Haha, måste se det. garvar fan ihjäl mej åt det =P.

Nu ska jag ladda ner Itunes på datorn eftersom jag inte har orkat laddat ner det när jag fick lapptoppen.

Hur har eran dag varit?

Puss och Kram <33

Pistagenötter

image221

image222

image224

Jag gillar dessa skarpt.

God natt sweets.

Puss och Kram <33

Haha, underbart!

HAHAHAHAHAHAHA, kolla på honom. Och kolla på bakgrundsdansarna vad tråkiga de ser ut =P


Tisdag.

Hej sötnosar. Idag så var jag hos Annika efter skolan med Hedvig ( Kolla, jag vet hur man gör en läng :P) och vi gjorde vårat SO arbete. Det finns väldigt mycket positivt med att arbeta med sina bästa vänner, då man kan jobba efter skolan och vi jobbar allihopa i samma tempo och gör vad man ska. Men iallafall efter det så drog jag hem och åt. Skolan var lugn då vi bara hade flex, engelska, slöjd och bild. Älskar nu Tisdagar, jag hatade de innan jullovet. Aja, håller på att fixa  lite musik till datorn. Ikväll så blir det lite GG och det får jag kolla på någon annan TV, då det kommer vara hockey en bra tid framöver som visas i vardagsrummet. Fy fan vad booooring.

                                           Dagens låt - No one wants forewer ( 14 suger)


Puss och Kram <33

Bilder från Åland.

Nu har jag varit duktig och laddat upp bilder från våran fotbollshemsida, då man kan ladda upp själv. Känner mej stolt då det var en hel del bilder =P.
Aja, här är iaf några bilder från helgen.
Och för er som inte har läst det så VANN VI HELA CUPEN!

                                                                                                                                                                                         image215
Skolan vi bodde i.
        

Aja, fler bilder kommer imorgon, nu ska jag faktiskt sova. jag är sååååååå trött.

Puss och Kram <33

Bilder från Åland.

Nu har jag varit duktig och laddat upp bilder från våran fotbollshemsida, då man kan ladda upp själv. Känner mej stolt då det var en hel del bilder =P.
Aja, här är iaf några bilder från helgen.
Och för er som inte har läst det så VANN VI HELA CUPEN!

                                                                                                                                                                                         image215
Skolan vi bodde i.
        

Aja, fler bilder kommer imorgon, nu ska jag faktiskt sova. jag är sååååååå trött.

Puss och Kram <33

Måndag

Har inte bloggat på hela helgen då jag kom hem igårkväll. Ja, som n vet så har jag ju varit på Åland på cup, och vilka vann om inte vi? Jo, vi! Fyfan, vi va de enda i hela turneringen som inte blev utslagna. Pallar inte gå på min musikal idag, så jag skippar den eftersom jag är fucking trött. Snart så ska jag ladda över lite vackra bilder, jag fotade en jäkla massa ska ni veta. Och så ni vet så känner jag mej som en zombi. dagens klädsel behöver vi inte prata om, då den inte är den roligaste.

Hur har eran dag varit?

Puss och Kram <33

Torsdag

Har kommit he för ett tag sedan. När jag kom hem så drog ut och fotade lite. Blev en del fina bilder, men jag lägger upp de sen. dagen har varit bra, ich för en gångs skull så var NOn kul. Vi böjade med Biologi som verkar mycket intressantare än jäkla Kemi. Såååååååååå boring det va asså, fattade inte ett piss. Snart så ska jag på sång :)

Idag så hade mamma fått ett mejl om att jag hade fått en plats på engelska skolan. Jag tackade nej. När jag var där igår så blev vi ju som sagt utkörda när vi skulle möta Jasse och idag när vi snackade om det så sa jag: Om de skulle ringa från engelska så skulle jag absolut inta tacka ja. Haha och jag anmälde mej för ett år sedan. =P. Lite konstigt att de mejlade samma dag, eller hur.
Men jag kom fram till det beslutet för ett tag sedan, att om de ringde från Engelska eller Täby musikklasser så skulle jag säga nej, med tanke på att vi snart får betyg och jag har så pass bra lärare. Och, jag kommer mycket bra överrens med de och kommer troligtvis gå ut Karby med bra betyg så därför kändes det onödigt att byta.

Hur har eran dag varit?

Och imorgon så åker fotbollslaget till Åland =D fan vad kul det ska bli att spela cup.

Vi syns snart!

Puss och Kram <33

Dagens klädsel

Verkligen värdelösa bilder, men ni får leva med det idag. Nu funderar jag på att sätta in mina inlägg i lite kategorier =P. OCH så måste jag skriva rent en svenska berättelse, göra tyskaglosor (okej,bara sju men iaf) till imorgon och även kolla på Top Model. Aja, tror svenskan kommer i första hand =P.

         image199

         image200

image201
fick ingen bra bild på min jacka, så jag bjuder på mej och Hedvig =P.

Aja iaf.

Linne - HM
Tunika - Cheap Monday (weekday)
Leggings - Lindex
Skinnjack (imitation) - HM barn =P
Har även en grå Cardigan från Zara som inte är med på bild.

Onsdag.

Idag efter skolan så drog jag, Heddan (www.egocentrisk.webblogg.se), Kajsa och Ankan till Täby för att möta upp Jasse (www.jqsmine.blogg.se) i hennes skola för lite shopping i Täby C. Aja, Jasse hade sagt att det var okej att gå in och det trodde vi ju, men där va det någon tant som lackade på oss.

Engelska skolan i Täby.

Två lärare, eller tanter på 40 går förbi 4 stycken oskyldiga och knäpptysta tjejer i 13årsåldern som sitter på en bänk. Tanterna ställer sej i trappan och börjar viska till varandra. Jag märker det och kollar upp mot de ett par gånger.
Tankt 1: Hörni tjejer, Tillhör ni den här skolan. Väldigt sur och irriterad röst.
Jag: äh, neej, vi väntar på en kompis som slutar snart.
Tant 1: Okej, men då får ni gå ut och göra det.
Vi blir skitskrajja och alla glor på oss och vi får gå ut.

Fan vad lack vi blev asså. Verkligen inte låta oss sitta där och stå där ute och frysa i typ minusgrader. Tanten kände sej nog jäkligt stolt när hon gjort det. Ni skulle hört hennes tonläge. Usch,sånna lärare finns inte på våran skola. fan vilken tur att jag inte började där =P.

Aja, tillbaka till shoppingen. Vet ni vad man kommer hem med? jo, toffsar. Fatta, jag är seriöst besviken, men ändå ganska nöjd över mej själv. Chinosen på Gina va ju jättefina, men jag blev ändå lite osäker. Aja, bilder kommer innom en snar framtid.

Hur har eran dag varit?

Puss och Kram <33

Dagens klädsel

image198
Idag så körde jag första dagen med shorts för året. Men jag hade ju som ni ser på bilden leggings under =P

Tröja - Gina Tricot
Shorts - Italien
Leggings - HM

Jag gör verkligen inte mina shorts rätt på bilden, menmen.

Puss och Kram <33

Tuesdays pictures.

image187
Visst blir man sugen på påsk när man ser bilden.

image188
Lovisap's skitvackra öga. OMG, det är verkligen övervackert.

image189
Jag gillar videung, denna ligger nu tryggt i min jackficka =P

image190
Påskgodis är typ det godaste som finns., Pluss att de är rosa.

image191
Haha, jag diggar påsk. Men påskriset va ju fint.

image192
Från vänster: Jag, Hedvig, Annika, Kajsa. Vi hade iallafall kul :P

image193
Pennorna på bilden. Pluss att det är min perspektivsbild på bilden.

image194
Lök-skylten. Men vi letade ju efter Hasse :(. Vi hittade honom aldrig.

image195
De har förstört Brottby och tagit ner träden. Blir så jäkla lack asså. Och där på ett träd satt han, Hasse.

image196
Påskliljor, redan?

image197
Mitt äpple tog ca 2 timmar att äta upp =P

Aja, där fick ni NÅGRA bilder från idag. Snart kommer dagens klädsel upp också, tänkte jag skulle börja med den igen .

Puss och Kram <33

Tisdag.

Hejsvej. Nu har jag hunnit med att duscha och fixat lite på datorn sedan jag kom hem. Kände mej verkligen skitvidrig så det va grymt skönt att duscha. Sneglar lite åt OC på Tvn. Fattar inte igentligen varför jag kollar, har ju säsongen hemma. Men jag kan ju se OC typ 1000 gånger. Min kamera har inga bateri så jag kan inte gå ner till datorn och fixa med de. Asså, min dator är typ CP så jag kan inte ladda upp bilder på bloggen eller någon annan stans. ara typ 1 bild per gång. Aja, snart så ska jag börja med middagen, eftersom jag ska till Ankan ikväll.
Hur har eran dag varit?

Puss och Kram <33

God natt

Nu ska jag borta tänderna och sen fixa mej så jag kan gå och lägga mej. Känner för att gå och lägga mej tidigt. Hade en sjukt rolig konversation med typ 10 pers som snackade hela tiden. Haha. Jag drömde förrut att Heddan blev gravid med en kille som heter Patrik och vi har flummat lite kring det sen dess. Och när vi snackade på msn allihop så sa jag : Heddan, hur går det med barnet =P?. Och då trodde en kille typ att hon va gravid. Typ fråga varför det inte syntes. Och han verkade typ gå på det Och precis när jag skulle säga att vi drev så loggade han ut. Man ba: Va fan :P. Men tror inte att han gick på det faktiskt. Haha, men man vet ju aldrig.
Aja, hoppas att han inte gick på det =P

God natt, sov så gott.

Puss och Kram <33

Vill ha begär.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Hittade dessa byxor och provade de när jag va inne på Gina Tricot. De kostade ju lixom bara 199:- och jag tyckte de va skitsnygga. Men någon väldigt skum anledning så köpte jag de inte. Blir så jäkla sur på mej själv. De är ju så jäkla snygga. Både jag och Heddan (http://www.egocentrisk.webblogg.se/) provade de och blev fästa. Men det ser ju töntigt ut om båda har likadana byxor. Men jag funderar på ett par bruna. Aja, så här ser de ut.


             image3962

Visst är de verkligen sjukt snygga. Har ett regält vill ha begär. Åh, guuud vad jag vill ha de.


Måndag.

Ny vecka, igen. Men det värkar som om det kommer bli en lugn vecka. Ska på musikal snart. Det bli alla tiders. Men det värsta med musikalen är att jag behöver åka buss. =/. Hatar nämligen att åka buss. Det är såååååå boring. Aja, men det är ju kul när man kommer fram. Måste värkligen öva på mina repliker, det är ju fan inte så långt kvar tills vi ska spela upp den. Och våran teaterlärare, Linda blev ju gravid och har fått barn, så vi har inte henne längre. Den nya är ganska tråkig.

Haha, dagens skämt. Skämtet är ju inte så roligt med WÖ är så jäkla rolig, så det blev kul, pluss att jag va ganska flummig då. =P

WÖ: Johan, vi behöver en dator.
Johan: Nej, vi kan spriva på papper.
WÖ: Haha, inte på mammor då?

Haha, och så hade jag, Johan och Jonathan sjukt rolig på svenskan, då Johan hade en penna där det stod ''Månadens bok'' på. Den va grön med blå text och blommor. Sen på flexen så går jag till Johan, och då har han en annan med blommor på. Haha, Johan är så jäkla söööt.


Antar att vi syns innom kort.

Puss och Kram <33

Hoome

Nu har jag kommit hem från träningen. En av mina kompisar, (vill inte nämna hennes namn) var där uppe och kollade. Och jag blir så jäkla besviken på henne. Att hon röker. Hon är ju lixom bara 13 (!!) år. Nu när hennes mamma varit så duktig att sluta, ja då kommer hon och börjar röka. Asså shit, blir verkligen gravligt besviken på henne. Innan hon bytte skola så var hon jätte ordningssam och var värsta duktig i skolan. Och nu, tvärtom typ. Och när vi gick därifrån så ville en annan kompis ha en kram men då så va jag duktig och sa '' Neej gumman, du röker. Jag har inga problem med dej, men det har jag med rökningen.'' Tyckte jag va duktig där. Jag säger bara: Snälla, 13 år, man blir ju besviken, allvarligt. Det finns ju lixom inget positivt med att röka. Bara negativa saker.

1. Man dör tidigare.
2. Man STINKER.
3. Man får sämre motion.
4. Man har lättare att bli beroende av andra droger.

Vad tycker ni om rökning?

Som ni säkert förstår så är jag helt emot det.


                                               

Nej, nu ska jag duscha.

Puss och Kram <33

Hej sweets

Nu ska jag byta om och dra iväg till fotbollsträningen. Ska bli sjukt skönt att röra på sej. Och jag älskar verkligen alla i mitt lag, synd att jävla damlaget ska vara med som vanligt. Aja, skit i de, vi vinner ju ALLTID över de så det spelar ju ingen roll att de är bättre än oss, då de verkligen inte är det. Aja, har plattat luggen så nu ligger den sådär perfekt som man vill. Imorgon så blir det skola,ska faktiskt bli rätt så kul med tanke på att jag va sjuk under hela veckan innan lovet. Aja..

Puss och Kram <33

                                      
Haha, vad töntig jag är som lägger in en bild på en fotboll, men ett inlägg blir ju roligare med en bild =P

Vart är världen på väg?

Asså, här går man runt på taxfreen på båten, och vad ser man? Jo, en sådan där ''gladande skrattande kon'', men nu där det står ''Cool Cow'' på. Får jag bara fråga vem fan som kom på det namnet. Vart är världen på väg?

      image186
Kolla bara på förpackningen till Cool Cow. Det är ju seriöst piinsamt. =P


Good Morning

Hello! Idag så ska jag nog plugga. Boooring, sista dagen på lovet. Nejmen jag kanske kan gå på flex imorgon så kanske jag inte behöver plugga såååå mycket. Kan ju göra liiite. Aja, har kollat  på vasaloppet imorse =P. Haha, det va faktiskt ganska kul att se. Behöver städa mitt rum och absolut ta en dusch. Kanske ringa Heddan (www.egocentrisk.webblogg.se). Ikväll så är det träning. Måste verkligen träna, har inte tränat på ca 2 veckor. Måste vara i form till på Fredag, då gäller det! Vi ska till Åland och spela cup med laget. Fan vad kul det ska bli asså :D.
Nej, duschen väntar.

Vad ska ni göra idag?

Puss och Kram <33

Hej jag heter Amanda.

Har inte bloggat under Lördagen som eftersom jag va hos farmor och farfar i Avesta, men vi var i falun. Farmor ligger på sjukhus och vi och farfar va och hälsade på. Hon såg riktigt frisk ut och ska troligtvis komma hem snart. Vi åt sjuktgod pizza hos de sen, när vi kom hem från sjukhuset. Jag åt en med mozzarella, champinjoner och fläskfilee. Den va skitgod och jag som inte brukar gilla pizza. Ska krypa till sängs nu, eftersom jag verkligen måste plugga imorgon eftersom jag bara gjort en ounkt på SOn, när jag ska ha gjort fem! Usch, känner paniken komma krypandes. Men man vill ju egentligen göra något roligt sista dagen på lovet.
Annika kooooooom heeeeeeeeeeeeeem, jag har ju fan inte träffat dej på två veckor!

Nej, god natt gott folk.

PS. Antar att alla redan har sett den här artikeln, men kan inte undgå att berätta för er som inte har sett den. Asså fy fan vad de har rätt, det är ju fan precis så där som det är. Fattar inte hur man kan dra till elverket och strula en Fredagskväll när man kan göra så mycket vettigare saker. Och att jag faktiskt känner folk som hänger där, varav vissa verkligen INTE passar in i den där miljön.

www.aftonbladet.se/nyheter/article1956188.ab

Puss och Kram <33

                          
             Slänger in en bild på alla tjejers älskling, han är ju för underbar.

RSS 2.0