Onsdag

Ida så har jag ju såklart varit i skolan. Det var en helt OK dag, väldigt rörigt på rasten mellan 9or och 7or. Lite slagsmål. Har fått en ny mentor!! Jippie! Jag, Heddan och Ankan kommer nu tillhöra pluggisgruppen, Matthias mentorgrupp. Det ska bli riktigt härligt. Matthias är ju den bästa läraren i skolan enligt oss, så vi blev så jäkla glada. Men det finns ju en nackdel, Man blir förnedrad om man gör mindre än 4 flexar, och man behöver i alla andra mentorgrupper ta minst 2. Kommer behöva ta 7 st i veckan!! Haha, men man måste ju bli lite mera pluggis nu.

Är det bara jag som tycker att det är jäkligt onödigt att gå i skolan i ca 10 år och under den tiden bara kansta bort den på att flamsa och skita i den. Man kommer ju ångra sej jäkligt mycket sen när man går ut. Så om någon säger att jag är pluggis så tar jag det som en komplimang! Nej, nu måste jag börja med lite SO och Tyska, inte det roligaste med Tyska men det måste ju göras.

Hur har eran dag varit?

Puss och Kram <33

Kommentarer
Postat av: ELIN

SVAR: Jag tycker att du kan gå in på http://cocoo.se och beställa dom där ifrån! :)

2008-02-06 @ 17:03:29
URL: http://elinhanssons.blogg.se
Postat av: Jonna

jag har bara jobbat, inge skoj! nu ska ja kolla gossip gilr:)!

2008-02-06 @ 17:16:25
URL: http://JONNAat.blogg.se
Postat av: jennie

jag är inte säker. fick en låt på huvudet när jag skrev halleuja i inlägget och jag hörde den i huvudet med hans röst. antingen finns det en låt eller så är det bevisat- jag är loco.

2008-02-06 @ 17:16:54
URL: http://jenniemeier.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0