JLo

Säger bara: Fan vad vacker hon är asså! Någon som vet om hon fått barn ännu. Hörde något om tvillingar, en kille och en tjej härom dagen. Någon som vet säkert?

Det bästa av allt på bilden måste ju vara den vackra Marchesa klänningen. Verkligen urfint aprikosfärgad.



                          

Wayfarers

Tycker synd om min familj som kommer få höra mitt tjat efter en kopia av raybans Wayfarers. Vill ha verkligen. Ska ta en titt på kicks och kolla om det finns några kopior. De är verkligen skitsnygga. Pappa frågade mej förra året om jag ville ha ett par kopior när vi va på en affär där de hade i den modellen, men av någon märklig anledning så sa jag nej. Fastän jag ville ha ett par då.

           

Eller varför inte någons av kändisarnas. =P



Mischa, Sienna, Lindsay, Ashlee och Kates sitter som en smäck, kan jag inte få de (a) ? =P

Fredag.

Haha, det är allt jag kan säga. Kryssningen var lite.. Hm, vad kan jag säga..Den var ganska konstig och tråkig. Kan inte förstå varför människor lägger pengar på det. Men folk som va typ 20 kan man ju förstå, men vuxna människor. Aja, när vi satt vid middagen så ser jag en snubbe som höll på med sin mobil, och jag ba: Fan vad han va lik Robin Ryhn. Och vem va det om inte han. Och så satt ett gnäg 20-åringar med ca 6 pers vid ett bord med en massa öl (de hade tagit mer än 50 olika glas) och då kom vakten och skällde ut de för att de tagit så många glas. Jäkla finne, kan de inte få ta lite öl vafan. De blev kallade för ''ölgänget'' av oss. Sen så satt det massa finnar ett par bord längre bort och de satt och sjöng massa finska snappsvisor. De blev kallade för ''Nokiagänget'' eftersom mamma och pappa trodde att de va på firmakryssning. De blev också tillsagda, men på ett snällt sätt.

Vi satt också i baren och häckade och där så satt det ju såklart tanter, skillda som satt där och väntade på att bli uppbjudna. Det var ja...intressant att se. Vi passade inte riktigt in, kändes det som. Sen så drog vi till hytten och spelade kort, vilket va mycket roligare än att sitta i en jäkla bar.

Dagen efter, det vill säga imorse så gick vi till frukosten. Jag åt en jäkla massa. Ett pluss var att de hade grapefrukt. Jag åt en hel. Fan va gott det va. Men det va jobbigt att man behövde springa runt och leta efter stösockret. och de stängde frullen vid 9! :O, man han ju knappt äta.

Det fanns typ ingenting att göra på båten utom att äta, gå ut, supa eller handla i taxfreen. Man kunde också spela bort alla sina pengar. Det sist nämnda tycker jag är idiotiskt. I parfymeriet va vi stammisar. jag köpte en Christina Aguilera parfym. Eu de parfym och allt för typ 250 kronor. Doftar underbart. Sen så köpte jag en chokladkaka med marianne i och en marianne påse för typ 50 kronor sammanlagt. Det va helt okej billigt. Vi spelade väääldiiigt mycket kort.

Sammanfattning av resan: Det va kul att komma hem.

Snart så kommer lite bilder, nu ska jag se på hjälp.

Torsdag.

Idag så har jag varit i Täby C med bästa vännen Hedig (www.egocentrisk.webblogg.se). Jag va duktig eftersom jag stod emot en hel del shoppingbegär. Hittade massor som jag tänkte köpa, men sen så kom jag på att jag likaväl kan spara de i någon vecka så jag inte blir pank. Aja, det blev iaf lite shopping. Haha, en ögonskugga och ett halsband. Älskar ögonskuggan. Ska slänga mej in i duchen och sen applicera lite. Aja, snart så ska jag på kryssning haha. Ska bli..ähm...jo....lite...annorlunda (?). Haha, brukar inte åka på kryssningar. Men det kan ju bli kul. God mat iaf. Så jag kommer inte blogga förens imorgon, men det kommer nog några bilder.

image184

Puss och Kram <33

Min lugg

Några flera bilder på min lugg. Är riktigt nöjd över luggen, men det öriga håret är ju så kort. Hon va tvungen att klippa en bit eftersom det a så slitet. Men ,men det växer ju. Någon som et något hårcerum som gör att håret växer snabbare ? (a). Aja, min bästa vän är iaf plattången som gör att det blir liiite längre.

   

Ni lär ju se den flera gånger. Haha, bild 3 ser verkligen inte ut som jag XD.

Hm?

Varför är Heddan (www.egocentrisk.webblogg.se) orolig. Imorgon ska vi shoppa och vi ska ta en buss klockan 9.44. Jag undrar varför hon frågade så många gånger om jag kunde gå upp i tid. Jag fattar inte varför. jag brukar ju inte försåva mej. Eller hm, okej det brukar jag.

Onsdag

Bloggade inget igår, åkte nämligen till mormor. Hon blev mycket glad. Jag va där med min lillebror och vi tillbringade natten där. Haha, imorgon så ska jag göra något så jäkla otypiskt familjen Larsson, ska nämligen på haha... Kryssning. Kan inte tro det, men alla garvar typ åt det. Ska bli ganska kul. Ska köpa en hel del godis. Vi ska åka till Åbo, men man hinner bara vara där i typ 50 min. Haha, aja, men det är ju inte därför folk åker dit. Aja, snart så ska jag äta soppa med tjockpannkaka. Mums, min favvo.

Puss och Kram <33


Haha

Mc Donalds vid Hötoget någon gång under hösten på en studiedag med Annika och Hedvig.

Annika: Åh, fy fan, jag fick typ en ögonfrans i mina pommes. Lovar att det är en ögonfrans.
Hedvig: Euu.. fan va vidrigt.
 Annika kastar ner det på golvet. Jag sitter helt inne i att få fram en kod på min mugg så att man kan få en gratis Shrek sak. Har inte riktigt lyssnat på vad Annika snackat om.
Annika: Asså, fy fan vad vidrigt.
Hedvig: Vart hamnade den.
Hon tittar ner på golvet. Jag kollar fortfarandne på min mugg.
Annika: Vaddå? Tror du att kan se igenom det, eller?
Jag vaknar till liv.
Amanda: Va, nej det tror jag inte.
Annika: Haha, jag pratade med heddan, vad håller du på med?
Amanda: Äh, jag försökte hitta koden till min Shrek, jag vill ha gratis spel.
Alla börjar asflabba, sen så märker Heddan att min kusin sitter några bord bort och jag blir glad!


Nyklippt

Kom nyss hem från frisören. Det blev trots allt lugg, fastän ingen här hemme trodde att jag skulle passa i det. Alla tyckte typ att det blev fint, och tom jag är riktigt nöjd. Känner mej lite som Stina-Lee. Haha. Fast hos frisören så hade jag inget smink så när jag precis klippt luggen så såg jag ut och kände mej som elva. Haha, och det höll mamma med om. Är riktigt nöj, woho! Hon klippte upp håret och tog ganska rejält. Haha, hon sa att mitt håt va sjukt slitet. Hon frågade flera gånger om jag använde inpackning, skulle tydligen behöva det, så hon tipsade om nån, så mamma köpte den, hon köper ALLTID produkten som frisören tipsar om XD. Aja, är erkligen supernöjd! =D

       image178

  Aja, inte den bästa bilden men bilderna krånglar som fan som vanligt. Ni lär ju få se fler bilder sen.

Puss och Kram <33

God morgon.

Nu så har sportlovet börjat på rikitgt!v =D. Jag ska duscha, städa rummet och äta frukost, sen så ska jag gå till Hedvig (www.egocentrisk.webblogg.se) och göra något. Är sugen på glass, men jag har bara 60 kronor på kortet. Inte så bra, det minsta jag har haft =S. Aja, nu ska jag fortsätta städa.
Ha en bra dag!
Och Heddan, sluta skicka jävla vibbar, de stör. XD

Puss och Kram, ät en gul banan. <33

Buenos notches

God natt suckers som inte har lov! Imorgon så ska jag vara med Hedvig (www.egocentrisk.webblogg.se). Vi kommer ha grymt kuul vill jag bara upplysa er om. Nej, det va allt jag ville säga, thihi.

Puss och Kram, ät en grön banan <33

Björn Gustavsson

Alla älskar Björn Gustavsson! Haha, seriöst roligaste klippet! Fan vad han är rolig!!


Söndag.

Har ätit frukost och krupit ner under täcket igen. men ska faktiskt vara inne hela dagen, eftersom jag blev mera sjuk igår när jag va ute en hel del. Va hos mormor och sen så va jag, mamma och Fredde i Vby Centrum, eftersom mormor bor där. Aja, där träffade mamma en av deras bästa vänner. När de hade snackat i ca 10 minnuter så gick jag och Fredde in på HM, Fredde är min bror. Han skulle ju kolla på herr och då sa jag: Man kanske skulle kolla om de har någon billig skinnjacka på barn.. Haha, så jag sprang dit och vad hittade jag? Jo, en kort liten sak för ynka 149 :-. jag blev alldeles till mej, men jag är ju helt jäkla pank, men jag fick den av mamma. ouf, jag är såååå glaad! Haha, har inte handlat på barn på flera 10 år känns det som. Nog prat om det.

Har gjort upp värsta planen på hur jag ska fixa i mitt rum så att det inte blir så stökigt och litet. Jo, jag ska försöka få ut mina två klunsiga garderober och bara ha kvar den klunsiga klädbyrån i mitt rum. Tänkte flytta ner mina garderober till datarummet, vilken enligt mej låter som en väldigt smart plan. Men pappa säger att jag måste ha ordning i mitt rum 1 hel månad om jag ska göra det! vilket inte blir det lättaste för mej. Aja, ska försöka göra det iaf. Åh, mitt rum är sååå litet.

Nej friends, Ha en bra dag!

Puss och Kram <33

Katrin vem?

Nu tänkte jag vara lite elak och kritisera någon som jag inte är så mycket för, nämligen Katrin Schulman. För några veckor sedan så visste jag knappt vem de va, men sen när Alexandra (http://www.kissie.blogg.se/) hade fått en jäkla massa kritik från henne så kollade jag in hennes blogg. och allt jag säger är bara; fan, hoppas att man inte blir sådär när man blir vuxen. Hon är ju typ patetisk. Asså, hon hade skrivit en jäkla massa skit om Alexandra, och Alexandra visste inte ens vem det va :S. Haha, det skiljer ju mer än 10 år mellan de.

Och en fråga som jag ställer mej är; är bloggning hennes jobb?

Nej människor, nu ska jag kolla på HJÄLP! Och till alla där ute, gå med i teamet superman på playahed, så blir mina kompisar glada XD


                               liten.png

Haha

Har inget att göra så..


skriv ditt namn med lillfingret: amanda
skriv ditt namn med armbågen: aaaaaaaaaaaaaammanheda

skriv ditt namn med pannan: qaewtgrew (äh, aa)

skriv ditt namn med foten: amanda (Whoooo!)
Skriv ditt namn med näsan: ajqhqq
skriv ditt namn med örat: xz<z<aZzxs<za
skriv ditt namn med munnen: abndama

Haha, juste kom nyss på mej själv att jag inte varit ute på 3 dygn :S. Vill ta en promenad, men inte särskilt bra, eftersom jag är sjuuuuk. Magen skriker efter mat men jag orkar inte gå ner till köket och hämta något att äta. Har ju inte ätit något på hela dagen. Men jag pallar inte.

Idag är ingen vanlig dag..

.. För det är Hedvigs födelsedag hurra hurra hurra! Grattis älskling! Nu är du fan 14! Allihopa, gratta henne www.heddanz.blogg.se.


Fredag.

Ingn kul Fredag inte, är fortfarande sjuuuk :/
Skulle sovit hos Heddan (www.heddanz.blogg.se) ikväll, hon fyller nämligen år! Jag som idag bara hade 38 i feber idag trodde att jag skulle bli bättre, men nej då, då ska man bli snorig, ha ont i halsen och kliig näsa, men något positivt finns det ju, man kan kolla på massa filmer. Har redan hunnit sett 'Sandor/slash/Ida' och har snart sett klart på ' en princessas dagbok 1'.  Just nu så håller jag på att testa olika teer, dricker just nu något avslappnande indiskt. Faktiskt riktigt gott, men smakar lite skumt. Har inte ätit något under dagen, så kanske dags att göra sej något att äta.

Hur ser eran fredag ut?

Puss och Kram <33

Some pics

Här är några bilder från min nya kamera, älskar den verkligen. Vissa bilder är tom fotade genom ett fönster.



               

Det va några bilder det. Nu fick jag ett väldigt sug på mannagrynsgröt, vilket jag inte ätit på typ 2 år. Kanske skulle göra mej lite ;)
Tillbaka till att tycka synd om feberAmanda, inte kul alls att vara sjuk :(

Torsdag.

Har inte blogat de senaste dagarna, eftersom jag ligger hemma med influensan och har då inte orkat. Mår inte bra alls, har feber, fryser, svinont i huvet och snurrignsom fan. Ska inte till skolan imorgon heller. Om man bara är lite förkyld så brukar det ju bara vara mysigt att ligga hemma i soffan, men jag lovar, detta är inte roligt. Det är inte kul att inte känna någon god smak på mina druvor. Äter mäst för att pappa tjatar om att jag måste få i mej näring. nej gott folk, nu ska jag återgå till Forrest Gump.

puss och Kram <33

Mååndaag.

Har inte bloggat sedan i Lördags, men mina bilder cpar sej ju bara, så de går inte att ladda upp så det är ju inte så kul att blogga då. Aja, imorgon så ska jag spela fotboll typ hela skoldagen, eftersom jag ska spela med 8orna, eller jag, Hedvig och Annika ska det,men det är ju somvanligt eftersom vi spelar med de annars också. Aja, nu ska jag fortsätta kolla på OC säs 4, är på avsnitt 10 (?) tror jag. Pappa kom hem med den i Fredags, vi blev jätteglada. Nu saknas bara halva ettan. Sen så finns alla avsnitt hemma hos fam larsson xD.

Nejnej, Puss och Kram <33

I'm Yours

Har älskat låten ett bra tag nu. FAN vad ra den är. Min kusin hade den på mobilen så jag tog den och ka inte sluta lyssna på den. Han sjunger ju bara FÖR bra och texten och melodin är ju typ helt otrolig. 


God Morgon

Nu är det första och näst sista dagen på helgen. Har nyss slängt på mej en jeanstunika och idag så vet jag inte vad som väntar. Troligtvis kanske Täby Centrum och jag kommer absolut städa mitt rum. Som vanligt så ser det hemskt ut. Asså, blir så jäkla lack på datorn att jag inte kan ladda upp några bilder, för då stängs alla fönstren. FAAAAAAAN vad lack jag blir asså. Pappa vet inte heller vad som är fel. Usch, blir så jäkla lack. Ska göra en virussökning tror jag. Nej, nu ska jag borsta tänderna.

Puss och Kram <33

Favorit i repris

Jag läste på Jasses och Fridas blogg att en kompis hade skrivit att jag var väldigt humoristisk när jag bloggade om en sik. Så jag tänkte göra en favorit i repris och visa er denna söta lilla (okej nu uppäten) varelsen. Se och njut!
Och ta det med en nypa salt!


God morgon, fredag väntar

Idag så har jag tagit lite sovmorgon, vilket jag VERKLIGEN behövde. Hade redan tagit 3 flex så jag pallade inte gå nu på morgonnen idag. det händer väll inte så mycket idag. Typ bara skola och sen kanske jag skulle kolla på mmin lillebrors tennismatch. ÅH, vill till Funäsdalen där Kajsa, Loppan, Oskar, Erik och Johan är med Gården. Blir fucking avis. Igår så kom jag på att min morfar hade en skitsnygg väst, som min storebror Fredrik fick när han gick bort så jag frågade Fredde om jag fick låna den, och visst fick jag det. Den sitter skitbra tycker jag.

Aja, så här ser jag iaf ut idag.

              image166

T-shirt - HM herr
Väst - Morfars

Glad alla hjärtansdag

Happy valentinesday! Det är allt jag vill säga. Vi hade ett så kallat hjärtträd idag i skolan och man kunde hänga upp ett hjärta som man skrev något på. Det var friends som hade årdnat det, så jag fick sitta i vid det bordet, med ankan och ge ut hjärtan. De små barnen var iaf jättesöta. Jag tror jag gjorde fem hjärtan eller något. Haha, man måste ju passa på. Typ hela skolan gjorde ju, även niorna.

Mina bästa vänner Annika och Hedvig (www.heddanz.blogg.se) önskar er en riktigt bra fortsättning av allahjärtans dag.


       image160


     

Ja den sista bilden är en present från en kille som jag inte vill ha mer än som  kompis.

Guud vad gott

Igår i vcallentuna så åt jag en grymt god foccacia på nya cafet, man blir sjukt sugen.


image159


Dagens bild

Denna bild åstkom jag igårkväll när jag testade min nya kamera, och jag tycker den är jättefin. Vad tycker du?


     image158

MIn nya Canon

Oh, idag så fick jag hem min nya kamera som jag bestälde igår kväll. Shit vad snabbt den kom fram. Den tar helt AMAZING bilder. De blir helt fantastiska. Det är en Canon ixus 960, I love it. Nu kommer jag kunna ta fantastiska bilder som jag förstås kommer lägga ut här på bloggen. Åh, vad glad jag är!!

God natt, Puss och Kram <33

Tuesday

Andra dagen på veckan. Har ju varit i skolan idag och hade det helt OK. Det roligaste var helt klart slöjden, där behövde jag skriva utvärdering men iaf. Jag, Ankan och Kajsa satt och pratade gamla minnen från låg-och mellanstadiet. Haha. Fick tillbaka mitt engelska prov och jag blev faktiskt riktigt nöjd. Fick 32/40 och det är bra, med tanke på hur dålig jag är på engelska stavning. det hade ju iaf varit VG om jag hade haft betyg tror jag. ankan fick fan alla rätt! Men mattprovet igår, då hade man jue 40/40, vilket man fick mycket beröm om. haha, I'm proud.

Igår så va jag, Jasmine(www.jqsmine.blogg.se) och Heddan (www.heddanz.blogg.se) ute och promenerade, eloge till oss. Detta ska även inträffa ikväll :). Imorgon så ska jag uppträda i Vtuna. Ska bli rätt så najjs men jag kan inte texten helt. Aja, får öva!

Hur har eran dag varit?

Puss och Kram <33


image156

Haha, hittade denna bild på datorn. Bilden är tagen på reklamen får Wienekorv på IKEA i Barkarby, utanför Stockholm. xD

Dagens klädsel

This is how i look today! En riktig HMdag med andra ord :) Vet att bilden är typ sämst, men hoppas att jag får en ny kamera snart! Kjolen ser mycket längre ut på bilden, den är kortare i verkligheten.


                    image155


                             Kjol                  - HM
                             T-shirt             - HM
                             Halsband        - HM
                             Strumpbyxor - HM

Mondag

Ny vecka igen. Hade skitkul på lunchen idag och jag, Heddan och Ankan hade askul. Vi va så jäkla busiga XD.
Haha, mattanten skulle in i hemkunskapen och Heddan tog i dörren precis innan den gick igen, så att vi kunde smita igenom där. Men tanten blev sur och efter ett tag så kom hon och drog igen dörren, Heddan visste inte att hon gjorde det. Det var iaf vääldiiigt roligt.

Titta vilken fin bild jag tog med min mobilkamera när vi gick på promenad på NOn i Fredags. I'm proud.


               image153


Hur har eran dag varit?

Puss och Kram <33

What can i say?

Jag och Hedvig(www.heddanz.blogg.se/) hade vääääldigt tråkigt på NOn så vi satt och målade våra fingrar. Haha, jag hade den ledsna och hon den glada. Haha, me like the picture. Tycker de ser ganska söt ut.
               

Good Morning Sunshines

Även fast det inte är någon sol ute så kan man väll säga så. Usch, bara regn och rusk. Jag vill ha våååår! Eller riktig vinter.
Idag så ska jag väll fixa lite med designen på min blogg och ytterligare fortsätta lära mej Photoshop. Öva lite på sången behöver jag också göra, ska uppträda på Onsdag i Vtuna. Kommer be Heddan och Ankan att filma, kommer kanske ladda upp den sen.
Ska kolla lite på nätet om man hitar någon bra digitalkamera, men jag har ju nästan bestämt mej, men det står mellan tre stycken (de finns i ett inlägg längre ner). Nej, nu ska jag fixa lite.

Vad ska ni göra idag?

Puss och Kram <33

Äckel Christer

Kollade ju så klart på mellodifestivalen ikväll, tyckte att Velvet och Michael Michaelof var klart bäst! Men för en gångs skull, så tyckte jag att Amy va bra. Visst Christers låt va rolig och så, men han är ju fööör sluskig. Han njöt verkligen när han tog upp Amy, det hade inte förvånat mej om han hade tagit henne på brösten. Så jäkla vidrig gubbe. Bkörn va ju bara för härlig! 

Vilka tyckte ni va bäst?

   

Varför?

NU så har typ viruset kommit tillbaka så det går inte att ladda upp min nya header.
 måste meddela att jag faktiskt gjort en själv också, så nu har jag 4 att välja mellan. Har iaf fixat ny bakgrund och lite så, mycket snyggare. Ska fixa lite till med den. Här kommer iaf en fin bild Keira Knightley, även fast den är gamall. Hon har väldigt vackra ögon på bilden.


Ny header på G

Jaaaaaaaaaaaaaa! Nyss så frågade bästavän Jassie om hon fick göra en header åt mej! Och vad tror ni att jag sa? Jo JA så klart. Har väntat jättelänge på någon som vill fixa en till mej, eftersom jag aldrig lär mej PS.
Jag säger bara Jassie: Taaaaaaaaaaaaaaaaack! Fan vad glad jag blev!

Good Morning

Idag så ska vi ha gäster, men först så ska jag med och handla. Igår så såg jag, annika, hedvig Arn på bio. Den va faktiskt bättre än jag trodde att den va. Den va faaktiskt väldigt bra! Ikväll så blir det den första mellodifestivalen. Det finns inte en chans att jag missar det. Jag och min kusin kommer sitta bänkade. Ska ni se på mellodifestivalen?
Vad ska ni göra idag?

Puss och Kram <33

Fredag.

Ska snart iväg till Täby med Ankan och Heddan. Imorgon så får vi gäster :)
Har stukzt tummen och kan inte röra på den särskilt bra. Det var Eriks sista praodag idag, synd det. Haha, han är så jäkla snygg. Snart så kommer heddan och ankan.
Ha det bra!

Puss och Kram <22

Klänningar från Style by stars

OMG, vilka snygga klänningar det fanns från stylebystars. Vilken tycker ni är snyggast?


  


  



Ajajaj

Har så jäkla ont i tummen. Den är troligtvis stukad. Ska gå och ducha och sen gå och lägga mej. Insidenten inträffade på fotbollsträningen tidigare ikväll. Det gör ont och jag är svullen. Jag har stukat handen 2 gånger på mindre än 2 månader i somras och nu blir det den 3e.
Aja, hoppas att jag snart blir bättre!

God natt, svart som en katt.

Fin sko

                           product view of: Close shoe ballerina

Tycker att den här skon är jättesöt. Har en liknande själv, men den här var ju jättesöt, till tex shorts eller jeans.
Står på listan till: Villa ha!


Torsdag.

Ligger i min säng och kollar på Gilmore Girls. Man blir alltid så glad när man kollar på de serien.
Har nyss ätit skinkmackor xD. MIn dag har bara varit bra. NOn var tråkig som vanligt, men jag och Heddan satt bara och flummade. Igår så gick jag och la mej klockan 9 men jag är trött endå. Fattar inte varför. Jag sov ju fan i10 timmar inatt, jag rukar sova runt 7. Men imorgon så har jag sovmorgon. Guuud vad skönt.
Snart så ska jag på sånglektion i V-tuna sen så blir det lite fotbollsträning.

Ha det bra!

Puss och Kram <33

Dingitalkamera

Ligger med datorn i knät och kollar på olika digitalkameror på dustin. Har hittat en mängd bra, svårt att veta vilken som passar mej. Man ska kunna ta fina bilder utan blixt, man ska kunna ta bilder på tex solnedgång utan att den blir förstörd. Här är iaf några som jag funderar på.







Som ni ser så överväger jag åt Canon.

Klänningen

Så jäkla fin klänning alltså. Finns på asos och kostar 1805 kronor, lite mycket kanske, men den vore ju grymt snygg till i sommar med bruna ben.
Och så älskar jag hennes hår, funderar fortfarande om jag skulle passa i lugg. Kanske det.
Men hon är ju bara föör vacker!

                  Heaven & Earth Ra-Ra Skirt Tweed Dress

Fucking sköön

Hittade en tjej som hade den här på sin blogg och ja och mamma sitter och asgarvar när vi ser den här! Så jäkla sköön, ungen ser ju typ drigad ut. Haha, humor på hög nivå!

Onsdag

Ida så har jag ju såklart varit i skolan. Det var en helt OK dag, väldigt rörigt på rasten mellan 9or och 7or. Lite slagsmål. Har fått en ny mentor!! Jippie! Jag, Heddan och Ankan kommer nu tillhöra pluggisgruppen, Matthias mentorgrupp. Det ska bli riktigt härligt. Matthias är ju den bästa läraren i skolan enligt oss, så vi blev så jäkla glada. Men det finns ju en nackdel, Man blir förnedrad om man gör mindre än 4 flexar, och man behöver i alla andra mentorgrupper ta minst 2. Kommer behöva ta 7 st i veckan!! Haha, men man måste ju bli lite mera pluggis nu.

Är det bara jag som tycker att det är jäkligt onödigt att gå i skolan i ca 10 år och under den tiden bara kansta bort den på att flamsa och skita i den. Man kommer ju ångra sej jäkligt mycket sen när man går ut. Så om någon säger att jag är pluggis så tar jag det som en komplimang! Nej, nu måste jag börja med lite SO och Tyska, inte det roligaste med Tyska men det måste ju göras.

Hur har eran dag varit?

Puss och Kram <33

Summer feelings

Zooma         Zooma         Zooma           


Såhär skulle jag inte tveka att ha på mej en varm sommarkväll på någon fest. Allt från Ellos och allt tillsammans blir under 500-lappen.

Slutresultatet

Okej, jag vet att det har blivit lite väldigt mycket snack om mina semlor, men nu har jag ätit en stor en. Den var så jäkla good. Smackade inte som köpta, men ändå som semlor.

Har ni ätit någon semla idag?

image151

Semlor

Nu vill jag bara meddela att mina semlor är klara. De setr jättegoda ut och jag har även delat på de. Det tog väldigt lång tid eftersom de skulle jäsa så jäkla mycket. Typ först en timme och sen en halvtimme igen. Har därför inte hunnit städa rummet, men det gör jag nu.


Vill även tipsa om en ny bra blogg som jag läser väldigt mycket, www.unikaolessia.blogg.se. Gillar att hon skriver och uppdaterar väldigt mycket.

             image150

Dagens klädsel

Jättedålig bild, jag vet, men här är iaf dagens klädsel.


            image148

                           Iaf tröja HM herr, halsduk HM och jeans Zara

Fettisdag

Idag så är det ju fettisdag om ni har missat det. Jag ska ta en snabb städning i rummet och sen så funderar jag på att baka semlor. Har faktiskt aldrig bakat själv, eftersom jag inte har tänkt på att man kan göra det. Och jag vill ju att det ska vara lite specielt, eftersom jag redan ätit runt 5(?) semlor i år. Ska bara hitta ett recept på tasteline, sen så kanske jag måste sticka ner och handla, men vad gör man inte för syskonen (mamma och pappa ska på bio). Men, troligtvis så kommer mamma och pappa komma hem med semlor när de kommer hem, så då blir det vääldigt mycket semlor. Men jag vill ju inte ringa och säga att jag tänkte baka, för då blir det ingen överraskning när de kommer hem xD.

Btw, idag så blev jag klar med mitt smyckesskrin i slöjden, pics kommer innom kort.

Syns snart, Puss och Kram <33

Wenth och jag

 Men jag kan ju inte sova, så jag fick hitta på något att skriva om. Seriöst, vilka vackra barn jag och Wenth skulle få, dvs Wentworth Miller. De skulle ju bli bedårande xD. Men han är ju lite för gammal, men man vet ju aldrig ;). Asså seriöst, jag är typ helt besatt av honom.

  <3 

Värsta vackra barnen det skule bli xD

God natt

Nu sitter jag i sängen och ska precis gå och borst tänderna. Imorgon så blir det en dag som man inte behöver anstränga sej så mycket på. Och btw, snart så ska jag kanske få ny digitalkamera. Jag och pappa var inne på dustin.se idag och kollade lite. I'm happy. Imorgon så ska jag göra klart mitt ''fina'' smyckesskrin. Haha, det är inte särskilt snyggt, jag är ju inte den händiga typen. Nej, nu ska jag sova.

God natt, Puss och Kram skummbanan <33

Hejsan Svejsan

Nu så väntar bussen. Har nyss bytt om till min åre hood och ett par mjukisbyxor. Skönt att man inte behöver vara särskilt fin på musikalen. Kommer hem runt halv åtta. Har värsta huvudvärken, ska dra i mej en treo innan jag drar. Syns sen!

Puss och Kram <33

Ny vecka

Idag har jag ju självklart varit i skolan. Gympan var ovanligt rolig. Vi hade två nior som praoade och vi körde någon avancerad catch the flag. Jag, Irre och Kajsa var typ bäst i vårat lag, men de andra försvarade ju så, de var väll också bra. Snart så ska jag ta bussen till V-tuna och ha musikal. Den här gången så bör jag nog inte ha tajta jeans, kanske borde byta om sen. Här kommer några bilder från idag. Klicka på de mindre.


                      image143


     

Bild 1: Dagens klädsel, bla min nya herrskorta.
Bild 2: Jag, Heddan och Ankan är värsta gangsterserna.
Bild 3: Erica, Irre, är söt som socker as usually.
Bild 4: Heddan, always beauty.
Bild 5: Ankan, min hunnybunny.

Vi ses troligtvis snart
Puss och Kram <33

Söndag.

Söndag är det idag. Har inte kunnat blogga på hela dagen eftersom min data har varit CP. Idag så har jag, mamma och en av mina tre bröder varit och promenerat i Hagaparken. Det var riktigt skönt, men jag och min bror hade typ snöbollskrig och hala jag blev dyngsur. Laddar upp bilder när datorn slutar CPa sej, eftersom jag sitter vi den stationära. Och btw, snart kanske jag får en ny kamera av pappa. Jaaaaa! Nej, nu måste jag ducha, har varit på fotbollsträning!

Hunk

Har sedan 2 år varit väldigt förälskad i en helt underbart snygg kille, nämligen Wentworth Miller, eller ni känner igen honom som MIchael Scofield i Prison Break. Har följt HELA Prison, inte missat ett enda avsnitt. Och nu är det nått jävla uppehåll. Funderar på att ringa TV3 i veckan och fråga när det börjar igen. Vill verkligen att det ska börja igen.

                         

Gissa glaset!

Gissa vad som är i glaset! Det kan vara vad som hellst! Alla utom Hedvig får gissa! Man får gissa tills på Tisdag!


                        image142


Lördag

Har inte bloggat på hela dagen, jag har nämligen shoppat med bästavän Hedvig. JAg införskaffade mej i två T-shirts varav en finns i ett annat inlägg, en halsduk/sjal och en sjorta. Jag var lite udda, så allt detta kommer från herravdelningen. Provade typ VÄRLDENS snyggaste skinnjacka. Provade storlek mall på ZARA och den var lite liten så Medium borde vara perfekt. Kostar 1200 kronor, vilket jag inte har. Ska snart ladda upp bilder från dagen, men min kamera är hos Heds. Inköpen kommer i sinnomtid. Puss och Kram, sysns snart <33

God morgon

Idag så fredag är det fredag och jag skyndar mej iväg till skolan. Fick lite sovmorgon, det var väldigt skönt. Nu vaknade min äldsta bror Joakim upp, han tyckte att mitt rum såg förjävligt ut xD. Nej, idag så blir det fotboll med Savvas och sen så ska jag tillbringa natten hos bestavän Hedvig och Annika ska också vara dr.

Ha en bra dag!

Puss och Kram <33

RSS 2.0