Favoriter

Här är några saker som jag bara älskar:image10

Pläd- Vem gillar inte att krypa upp i soffan med en pläd liksom ?
Foudation- Jag älskar min från Max Factor. Den är toppen !
Puder- Det här har jag använt i över två år nu. Funkar kanonbra!
Mascara- Den här från Loreal funkar jättebra för mej.
FRIDA- Favvotidningen, behöver jag säga mer?
Te- Det ska vara Yellow label för det är ju sååå gott..
Sminkborttagning- Den här från Nivea tar bort allt och håller i över ett år.
Leggings- Favvoplagget utan tvekan.
Choklad- Hällst så ska det vara 70% kakao. Mums !
Vindruvor- Något som jag kan äta omåttlig mängd av.
Deo- Behövs någon förklaring?
Listerin- Får en att känna sig fräsch.
Vänner- Piggar alltid upp,jag älskar mina vänner !
Mobilen- Min w880i slår alla rekord.
Bommullsrondeller- Behövs utan tvekan till ALLT!
TV- Jag älskar TVn. Hellst ska den vara HD för bästa bild.. ;)
Allsång- Sommarnöjet nummer 1.
Prison Break- Ni vet hur jag är, hade inte klarat mej utan Prison. <3
Plattången- Piffar upp vardagen.

Väskan

Den här väskan såg jag alldeles nyss på asos.com. Där har de rea och jag hittade den för ynka 197 kronor. Så skynda att fynda ! XD         


                                        image9

Rachel

En annan som man också blir avis på är ju supersnygga Rachel Bilsson. Titta bara hur snygg bilden i mitten är. Jag skulle inte banga den outfitten. Men det är lite kallt för oss i norr, vi får vänta till sommaren. Men drömma kan man ju alltid..

image7




Ashley Tinsdale

Asså, hur snygg får man vara ? Så här snygg kom sockersöta Ashley Tinsdale gåendes på röda mattan på världspremiären av High School Musical 2. Man blir ju bara sååå avis.. Tänk dej att ha hennes långa spiror.. Man kan ju alltid drömma..

image6


Pigg

Idag så vaknade jag klockan halv tio.. Jag gick up och åt yougurt med keso.. Mums ! Sen så gick jag ner till datorn. Idag så orkar jag inte göra någonting så jag ska nog bara fixa bloggen och lite annat.. Det kanske blir något kolage.. Igår så va det Prison Break och jag satt och va så jävla nervös.. Just det, jag köpte en röd temugg från indiska igår också.. Den är superfin..

Skriver mer senare.. Puss §§

Shopping

Hallo..

Idag så har jag tillbringat dagne i Täby C med Heddan, Agge och Ankan. det blev en lyckad dag. Jag sitter just nu vid en dator i Täby och väntar på min mamma, vi ska fixa ID-kort på banken. Jag köpte en lång T-shirt, en kofta/cardigan och en typ plånbok. Jag lägger in bilderna när jag kommer hem. Vi åkte dit ca halv elva och de åkte nyss hem. Klockan är nu 15.33. det är ganska jobbigt att sitta här eftersom alla glor på vad man gör.. Men men , sånt får man ta. Jag brukar ju ibland också kolla så jag får skylla mej själv. Det är jue billigt att låna de, 20 kronor för lite mer än en timme. Det kallar jag billigt. Men när man brukar gå förbi så är det jue typ bara fjortisar som sitter och är inne på PA..

Bloggar mer ikväll.. Och förresten ikväll så är det jue Prison :D.

Puss Puss §

Lindsay

Jag tyckte att den här bilden på Lindsay såg så vardagligt fin ut så jag gjorde en "lookalike". Pluss för den fina T-shirten.

image4    


image5
T-shirt - HM
Tights - HM
Skor - Bianco
Puder - Isadora
Halsband - okänt
Väska - Asos.com
Läppstift - Face


Ha det bra, god natt

Helgen

Så här har helgen sett ut..

Fredag: Hade en lyckad tjejmiddag och såg sedan på 13 snart 30 med Heddan (§).

Lördag: Var med Heddan (§) och vi hyrde The Holiday på ICA. Efter det så var jag hos min morbror för han fyllde 55.. Var otroligt lyckat. Vi åkte klockan 01.30 och jag stupade i säng när vi kom hem strax efter 02.00..

Söndag: Vaknade vid halv elva snåret( eller jag vet inte om det var klockan halv tio eftersom jag glömde bort att klockan skulle ställas om och jag visste inte om den ställs om automatiskt). Under dagen så hjälpte jag mamma och pappa med att kratta löv :( och sen så kollade jag på mycket TV med mina underbara bröder Joakim och Fredrik. Sen va det fotboll.. Många Resultat. AIK - Kalmar 0 - 2 ;(, Djurgården - Brommapojkarna 0 - 2, Halmstad - Helsingborg 0 - 9 (!) och såklart huvudmatchen Göteborg - Trelleborg 2- 0.. Elfsborg spelade också men jag vet inte vad det blev i den matchen. Sedan satte jag mej vid datorn..

Det blev en lyckad helg.. Just det, jag har lov ;)

Prison Break

Assow, jag längtar redan tills Prison Break imorgon klockan 22.. Tror fan jag kan dö. Wenth och Dominic är ju så undeeerbaara..

Heddan ringde nyss och min lillebror svarade och hon trodde att det var han.. Haha. Ska till Täby imorgon med Heddan och Ankan. Ska köpa lite nya kläder tror jag, garderoben behövs fyllas på.. ;)

Ha det bra.. Puss puss §§

Tunika

Jag letar efter en skjorttunika. Jag kollade in ellos.se och hittade den här söta.. Funderar på att beställa den ikväll, får se. Idag kom månadspengen ;).. Ikväll så blir det endsam mamma söker på tv3.. Jag älskar det.. Skönt med lov för då kan man få sova uuuut..image3

Allsvensk seger!

Idag har jag sett Göteborg - Trelleborg. Nu är uppgörelsen om den allsvenska segern slut. Göteborg tog guld efter 11 års väntan (tror jag ). Inte så bra för min skull eftersom jag hejar på AIK. Men men, vi tar guld nästa år..     image2

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0